Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Jemputan Majlis Perkahwinan

    Share

    ranjau_berduri

    Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by ranjau_berduri on Mon Aug 15, 2011 12:18 pm

    Salam semua...

    saya bagi pihak ali weng ingin menjemput tuan2 semua untuk menghadiri majlis perkahwinan beliau..

    Majlis Perkahwinan beliau diadakan
    pada
    01.10.11
    di alamat
    11 Lorong 4/1B, Serdang Jaya, 43300 Seri Kembangan, Selangor...




    Kad2 jemputan telah diposkan kepada ketua2 kawasan...
    aie kempo, carl9, nopal, zalie, bro edd, fazlil hakimi, dan doktor kura2..

    sekian terima kasih....


    bagi geng pantai timur pula (na... na... na.. ganu kite)...

    diadakan 2minggu lebih awal iatu pada 17 september 2011.. sila download gambar.. hehehe...



    Last edited by ranjau_berduri on Tue Aug 16, 2011 4:34 pm; edited 1 time in total


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    kipas

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by kipas on Mon Aug 15, 2011 12:35 pm

    ranjau_berduri wrote:Salam semua...

    saya bagi pihak ali weng ingin menjemput tuan2 semua untuk menghadiri majlis perkahwinan beliau..

    Majlis Perkahwinan beliau diadakan
    pada
    01.10.11
    di alamat
    11 Lorong 4/1B, Serdang Jaya, 43300 Seri Kembangan, Selangor...




    Kad2 jemputan telah diposkan kepada ketua2 kawasan...
    aie kempo, carl9, nopal, zalie, bro edd, fazlil hakimi, dan doktor kura2..

    sekian terima kasih....
    waa...selamat pengantin baru ali weng...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    kurt2812

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by kurt2812 on Mon Aug 15, 2011 9:37 pm

    dekat tu dgn aku.umsya'allah aku dtg.bwk motor baru haha!

    Matthew

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by Matthew on Tue Aug 16, 2011 12:18 am


    Selamat Pengantin baru bro...have great life ahead What a Face

    mainjet290

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by mainjet290 on Tue Aug 16, 2011 10:31 am

    wah..tahniah2,kawin juga ali weng ni..err,abang ranjau,nnt kirim salam kat ali weng ye,lamo x jumpe dia..hehehe

    kipas

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by kipas on Tue Aug 16, 2011 12:23 pm

    mainjet290 wrote:wah..tahniah2,kawin juga ali weng ni..err,abang ranjau,nnt kirim salam kat ali weng ye,lamo x jumpe dia..hehehe
    datang kenduri tak???kalo datang boleh kite jumpe...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    r0cket_terbang

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by r0cket_terbang on Tue Aug 16, 2011 5:29 pm

    sLmt pngantin bru~ ^^,

    mainjet290

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by mainjet290 on Tue Aug 16, 2011 9:43 pm

    kipas wrote:
    mainjet290 wrote:wah..tahniah2,kawin juga ali weng ni..err,abang ranjau,nnt kirim salam kat ali weng ye,lamo x jumpe dia..hehehe
    datang kenduri tak???kalo datang boleh kite jumpe...

    insyallah..kwn x janji tp kwn try arrange cuti dulu siap2

    ranjau_berduri

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by ranjau_berduri on Wed Aug 17, 2011 9:45 am

    [quote="mainjet290"

    insyallah..kwn x janji tp kwn try arrange cuti dulu siap2[/quote]
    aku pun nak kenal ngan bro menjet neh... hahahahaha


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    wadin

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by wadin on Fri Aug 19, 2011 9:48 am

    Salam...
    Kami Group Chan Ho Nam LTD mengucapkan tahniah. Semoga murah rezeki dan pjg umur.
    Insyallah kami turun bersama 138 org...
    Jumpa di sana..
    Selamat


    Last edited by wadin on Fri Aug 19, 2011 9:53 am; edited 1 time in total

    Ali Victor

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by Ali Victor on Fri Aug 19, 2011 9:52 am

    Salam rock rider...
    Gua Ali Victor Rafeal akan turun mengegarkan bagi memeriah majlis Jalinan Abadi..
    Gua bawa 800 org punya....Smile
    Tahniah bro...

    Rock and Ride
    Hard ride or duduk umah main guli.

    mamat

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by mamat on Fri Aug 19, 2011 1:25 pm

    hahahahaa,,,,,tahniahhhhhh aliiiiiiiiiiiii

    mainjet290

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by mainjet290 on Sat Aug 20, 2011 2:31 pm

    ranjau_berduri wrote:[quote="mainjet290"

    insyallah..kwn x janji tp kwn try arrange cuti dulu siap2

    aku pun nak kenal ngan bro menjet neh... hahahahaha[/quote]

    ahh..sudah,ni yg paler lutut duk ketaq ni..

    wadin

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by wadin on Wed Sep 21, 2011 10:34 am

    Salam 1 kipper dan selamat sejahtera........
    kepada semua kipper. Di majlis ini nanti ramai kipper lama dan baru akan turun. Ini masa yang sesuai untuk korang berkenalan dan bertukar pendapat sesama kipper.Aku berharap sangat kipper akan turun untuk memeriahkan majlis.
    INI MAJLIS PERJUMPAAN KIPPER TERBESAR TAHUN INI.. Pakai smart2 ala ala seorang yang rider sebenar:)
    Nanti ada sesi bergambar beramai ramai.

    semoga kita jumpa di sana....
    wadin @chan ho nam

    Azroy

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by Azroy on Wed Sep 21, 2011 11:09 am

    Dah kawin member aku ni.. aku je belom lagi.. Sad

    Selamat menempuh alam rumah tangga.. semoga diberkati oleh Allah kalian berdua hendaknya..

    kei

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by kei on Wed Sep 21, 2011 3:20 pm

    Selamat Pengantin Baru Wink Wink

    kipas

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by kipas on Wed Sep 21, 2011 4:07 pm

    wadin wrote:Salam 1 kipper dan selamat sejahtera........
    kepada semua kipper. Di majlis ini nanti ramai kipper lama dan baru akan turun. Ini masa yang sesuai untuk korang berkenalan dan bertukar pendapat sesama kipper.Aku berharap sangat kipper akan turun untuk memeriahkan majlis.
    INI MAJLIS PERJUMPAAN KIPPER TERBESAR TAHUN INI.. Pakai smart2 ala ala seorang yang rider sebenar:)
    Nanti ada sesi bergambar beramai ramai.

    semoga kita jumpa di sana....
    wadin @chan ho nam
    tol2...pakat turun ramai2 yer...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    asrolsani

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by asrolsani on Wed Sep 21, 2011 11:15 pm

    kang tak cukup makanan kang...hehe

    wadin

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by wadin on Mon Sep 26, 2011 10:54 am

    Salam 1 malaysia...
    Mendengar kabar2 angin gang dari j.b akan turun dalam 20 org...Yang turun ini kips yg tip top dan laju shj:). Yg jaguh KG duk pusing pusing depan umah je:).sori melalut lalut....
    Mungkin R.V dari Johor/Singapura akan berkumpul di Masjid UPM Serdang. cadangan saya , gang kips dari KL pun boleh r.v disana juga.lepas tu gerak ke umah pengantin...Smile
    RV 12.30pm di Masjid UPM. Sesiapa yg tak pasti di mana silalah join group Kips...


    SolO Rider
    Terima KAsih:)
    wadin Bfull

    ranjau_berduri

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by ranjau_berduri on Mon Sep 26, 2011 11:36 am

    maklumat lanjut

    1) 12pm-RV d Shell Tol Sungai Besi, 1230pm Tayar golek
    2) 1pm- Masjid Universiti Putra. 1.30pm Selepas Solat Zuhur iring Pengantin 3km ke Rumah Pengantin.

    Map RV, Masjid Universiti Putra & Rumah Pengantin,

    http://maps.google.com.my/maps?saddr=Shell+Tol+Sungai+Besi&daddr=Masjid+Universiti+Putra+to%3A11+Lorong+4%2F1b+Serdang+Jaya+43300+Seri+Kembangan%2C+Selangor&hl=en&ll=3.018384%2C101.717691&spn=0.041227%2C0.076818&sll=4.127285%2C109.116211&sspn=20.964966%2C39.331055&geocode=FfBQLgAd3uoPBiF51RK7ywMg5A%3BFSTPLQAd6xMQBinVRrxthcrNMTFyuGdiIZBNrw%3BFSv4LQAd_ewPBikf-Pzgn8rNMTFuqx7E9OvSdA&vpsrc=6&mra=ls&t=h&z=14


    peta dari exit tol UPM ke Masjid UPM









    peta dari masjid UPM ke rumah pengantin



    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    asrolsani

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by asrolsani on Tue Sep 27, 2011 10:01 pm

    kita mintak pengantin jadi imam solat zohor.... Twisted Evil

    ranjau_berduri

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by ranjau_berduri on Wed Sep 28, 2011 12:39 pm

    asrolsani wrote:kita mintak pengantin jadi imam solat zohor.... Twisted Evil
    khutbah jumaat pun boleh....


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    wadin

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by wadin on Wed Sep 28, 2011 1:22 pm

    Salam...
    event2 macam ini yg menyebabkan aku terpaksa cuci motor yg berkeladak tahap gaban:)....maklumlah motor setahu sekali hantar cat termasuk cuci sekali....
    jumpa di san nanti...aku maybe dari bdr bukit puchong 2.


    zalie78

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by zalie78 on Thu Sep 29, 2011 8:47 am

    wadin wrote:Salam...
    event2 macam ini yg menyebabkan aku terpaksa cuci motor yg berkeladak tahap gaban:)....maklumlah motor setahu sekali hantar cat termasuk cuci sekali....
    jumpa di san nanti...aku maybe dari bdr bukit puchong 2.


    mtr kena cuci ketua geng chan hi na,nanti berat hahahaha

    Sponsored content

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan

    Post by Sponsored content Today at 7:36 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:36 pm