Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    old-timer kips owner, apa yang menyebabkan korang nak/taknak upgrade ke model baru?

    Share
    avatar
    kodng

    Re: old-timer kips owner, apa yang menyebabkan korang nak/taknak upgrade ke model baru?

    Post by kodng on Thu Aug 25, 2011 11:35 pm

    hampir 2x harga sebenar la jugak jadinya.

    kenapa tak bayar cash? duit cash 18k takdak. kalau tak buat apa aku hutang Very Happy
    avatar
    Matthew

    Re: old-timer kips owner, apa yang menyebabkan korang nak/taknak upgrade ke model baru?

    Post by Matthew on Fri Aug 26, 2011 12:27 am

    kodng wrote:hampir 2x harga sebenar la jugak jadinya.

    kenapa tak bayar cash? duit cash 18k takdak. kalau tak buat apa aku hutang Very Happy

    Tak payah ye le cash..amik kedai motor kan senang macam biasa bayar down payment...bunga pun tak banyak kan...
    avatar
    zenkage

    Re: old-timer kips owner, apa yang menyebabkan korang nak/taknak upgrade ke model baru?

    Post by zenkage on Fri Aug 26, 2011 12:51 am

    Or bank islam,xde riba...
    avatar
    Muddno

    Re: old-timer kips owner, apa yang menyebabkan korang nak/taknak upgrade ke model baru?

    Post by Muddno on Sat Aug 27, 2011 12:23 am

    mantap... tp betulla, kips zx ni dah panas sgt dah ni. baru td moto aku hampir dirembat. Alhamdulillah cubaan p[enyamun tu gagal, siap kena masuk balai lg...
    avatar
    kodng

    Re: old-timer kips owner, apa yang menyebabkan korang nak/taknak upgrade ke model baru?

    Post by kodng on Sat Aug 27, 2011 1:31 am

    cerita la sikit bro. apa, siapa, dimana dan bagaimana?
    avatar
    zenkage

    Re: old-timer kips owner, apa yang menyebabkan korang nak/taknak upgrade ke model baru?

    Post by zenkage on Sat Aug 27, 2011 9:44 am

    lucky u bro. Cer cite cer cite
    avatar
    Matthew

    Re: old-timer kips owner, apa yang menyebabkan korang nak/taknak upgrade ke model baru?

    Post by Matthew on Sat Aug 27, 2011 5:58 pm


    Yela bro macam mane ni boleh jadi ni..cerita sikitla..semua teruja nak tau ni??
    avatar
    gojoil

    Re: old-timer kips owner, apa yang menyebabkan korang nak/taknak upgrade ke model baru?

    Post by gojoil on Thu Sep 29, 2011 11:37 am

    maner citer tu...nfsu ingin tahu membuak secara tiba-tiba.
    avatar
    kodng

    Re: old-timer kips owner, apa yang menyebabkan korang nak/taknak upgrade ke model baru?

    Post by kodng on Wed Oct 05, 2011 3:03 am

    beliau dah tak layan porem lagi kot?

    Sponsored content

    Re: old-timer kips owner, apa yang menyebabkan korang nak/taknak upgrade ke model baru?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Fri Mar 24, 2017 6:09 pm