Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    siapa kat area subang/puchong boleh teman aku riki moto sabtu ni?

    Share

    kodng

    siapa kat area subang/puchong boleh teman aku riki moto sabtu ni?

    Post by kodng on Sat Aug 27, 2011 1:46 am

    maklumlah, den ni pemalu orangnyo. Bukan tau sangat pasal moto ni. Tau pakai je.

    kalau mana-mana bro yang free sabtu ni, buleh tolong teman aku riki dealer kawaski kat area berdekatan

    moto aku nak cari: kips 2011 kaler biru

    kedai yang aku nak ushar besok:

    CHAI KEN MOTORCYCLES SDN. BHD. (TMN INDUSTRI PUCHONG UTAMA)

    CHIA MOTOR (PETALING JAYA)

    GT-MAX MOTORS (M) SDN. BHD. (SHAH ALAM)

    SERDANG MOTOR & BICYCLE CO. (TAMAN SRI SERDANG)

    sekurang-kurangnya 3 daripada kedai2 kat atas ni untuk bajet mana paling rendah. Tapi kalau ada cadangan dan memang dah tau mana biasa jual paling rendah, bagitau je, sok aku straight pegi kedai tu.

    tak pasti lagi nak amik terus ke tak. kalau d/p dlm 1k ke bawah, tu mesti aeon credit kan?


    kodng

    Re: siapa kat area subang/puchong boleh teman aku riki moto sabtu ni?

    Post by kodng on Sat Aug 27, 2011 7:26 pm

    aku bli kt chia motor d/p 1.5k, deposit 300, 304 x 48 bulan

    zenkage

    Re: siapa kat area subang/puchong boleh teman aku riki moto sabtu ni?

    Post by zenkage on Mon Aug 29, 2011 7:06 am

    wow...tu da 16k da bro ?

    kodng

    Re: siapa kat area subang/puchong boleh teman aku riki moto sabtu ni?

    Post by kodng on Mon Aug 29, 2011 7:23 am

    letih sangat sesat jalan. jumpa kedai je terus amik.

    pandai betul auntie tu jual motor. hahaha.

    zenkage

    Re: siapa kat area subang/puchong boleh teman aku riki moto sabtu ni?

    Post by zenkage on Tue Aug 30, 2011 11:48 am

    Asalkan ko bahagia la bro Smile

    Sponsored content

    Re: siapa kat area subang/puchong boleh teman aku riki moto sabtu ni?

    Post by Sponsored content Today at 6:00 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:00 am