Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Raya Shout Outs...

    Share

    Matthew

    Raya Shout Outs...

    Post by Matthew on Sat Aug 27, 2011 5:52 pm


    Just nak share kat kengkawan semua yang penganut beragama islam yang hendak menyambut Hari Raya bersama keluarga yang tersayang sedara mara dan kengkawan KIPS mahupun tak kengkawan KIPS,jiran maran dan sebagainye...yang sedang berehat dirumah (injured rider), yang nak balik kampung,yang tak nak balik kampung (sanggupkah??)..yang nak ride balik kampung atau drive balik kampung etc,etc,..dengan ini saya ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin salah silap dalam forum dan diluar forum harap maafkan..kepada Kippers skalian silalah berhati-hati pegi balik kampung ni ride and drive safely, pas tu main mercun kecik2 tu pakailah safety glove anda dan bila nak main meriam buloh tu jangan lupakan fullface helmet anda..dan yang paling penting skali kalau ade buat open house silalah buat Shout Out disini awal2 so bolehlah saya datang makan ketupat dan rendang dan etc,etc,etc...huhuhu... lol! kawan kawan ape lagi silalah ucap yang patut disini.... Very Happy

    asn198

    Re: Raya Shout Outs...

    Post by asn198 on Sat Aug 27, 2011 7:21 pm

    walaupun saya bukan islam,tapi saya harap saya merupakan salah satu family di kalangan kippers kat sini...
    dengan ini,saya mengucapkan selamat hari raya kepada member member kat sini ok...?
    Peace... What a Face What a Face What a Face

    whatsupbro

    Re: Raya Shout Outs...

    Post by whatsupbro on Sun Aug 28, 2011 9:09 pm

    Selamat Hari Raya to all kippers!!! Ride safe~

    Maverick

    Re: Raya Shout Outs...

    Post by Maverick on Mon Aug 29, 2011 11:17 am

    Thanx bro!

    Selamat Hari Raya Adidilfitri.!!

    Ride safely anyway, jgn lupa lock motor anda.. especially kat tempat2 sasaran tertutup..

    Matthew

    Re: Raya Shout Outs...

    Post by Matthew on Tue Aug 30, 2011 10:00 am

    Maverick wrote:Thanx bro!

    Selamat Hari Raya Adidilfitri.!!

    Ride safely anyway, jgn lupa lock motor anda.. especially kat tempat2 sasaran tertutup..

    Ketupat dan Rendang tu jagan lupa ye huhu...

    alep

    Re: Raya Shout Outs...

    Post by alep on Fri Sep 02, 2011 6:35 pm

    selamat hari raya kepada sahabat2 sekips, maaf zahir dan batin jka tersalah kata, x terbalas sms, tersalah taip, 0-0 ye

    Maverick

    Re: Raya Shout Outs...

    Post by Maverick on Sat Sep 03, 2011 12:44 am

    alep wrote:selamat hari raya kepada sahabat2 sekips, maaf zahir dan batin jka tersalah kata, x terbalas sms, tersalah taip, 0-0 ye
    Seri tu bro, membawak ke penalti ke?? hehe Maaf Zahir Batin!

    paeach

    Re: Raya Shout Outs...

    Post by paeach on Thu Sep 08, 2011 2:51 am


    kodng

    Re: Raya Shout Outs...

    Post by kodng on Fri Sep 09, 2011 12:47 am

    aku pun nak ucap selamat hari raya kat geng kippers semalaysia

    Sponsored content

    Re: Raya Shout Outs...

    Post by Sponsored content Today at 2:01 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:01 pm