Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Langgar burung merpati je boleh accident teruk.

    Share
    avatar
    HNM4844

    Langgar burung merpati je boleh accident teruk.

    Post by HNM4844 on Sat Sep 03, 2011 12:33 pm

    click sini

    berhati la kalau nampak burung lepas ni affraid
    avatar
    kipas

    Re: Langgar burung merpati je boleh accident teruk.

    Post by kipas on Fri Sep 23, 2011 2:44 am

    ni kena rukuk baru burung tak kena visor...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012
    avatar
    HNM4844

    Re: Langgar burung merpati je boleh accident teruk.

    Post by HNM4844 on Fri Sep 23, 2011 12:08 pm

    rocket2 Twisted Evil ...
    avatar
    Matthew

    Re: Langgar burung merpati je boleh accident teruk.

    Post by Matthew on Wed Nov 02, 2011 5:31 am

    HNM4844 wrote:rocket2 Twisted Evil ...

    Kalau burung ni nampak KIPS hitam dengan undertray lampu kelip2 tak seberapa tu adelah kena attack dengan burung merpati and the gang wuahahaha... lol!
    avatar
    HNM4844

    Re: Langgar burung merpati je boleh accident teruk.

    Post by HNM4844 on Wed Nov 02, 2011 10:14 am

    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:rocket2 Twisted Evil ...

    Kalau burung ni nampak KIPS hitam dengan undertray lampu kelip2 tak seberapa tu adelah kena attack dengan burung merpati and the gang wuahahaha... lol!



    hahah...da nampak dengki tu Basketball
    avatar
    kipas

    Re: Langgar burung merpati je boleh accident teruk.

    Post by kipas on Thu Nov 03, 2011 3:46 am

    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:rocket2 Twisted Evil ...

    Kalau burung ni nampak KIPS hitam dengan undertray lampu kelip2 tak seberapa tu adelah kena attack dengan burung merpati and the gang wuahahaha... lol!
    gara2 parking bawah pokok depan kedai capati sg buloh...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012
    avatar
    Matthew

    Re: Langgar burung merpati je boleh accident teruk.

    Post by Matthew on Fri Nov 04, 2011 12:22 pm

    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:rocket2 Twisted Evil ...

    Kalau burung ni nampak KIPS hitam dengan undertray lampu kelip2 tak seberapa tu adelah kena attack dengan burung merpati and the gang wuahahaha... lol!
    gara2 parking bawah pokok depan kedai capati sg buloh...

    Dahhh awal2 kate danger tak nak dengar maka diattack lah ia....

    Sponsored content

    Re: Langgar burung merpati je boleh accident teruk.

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat May 27, 2017 12:23 pm