Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    berapa kos pasang alarm dengan secret switch untuk kips?

    Share

    kodng

    berapa kos pasang alarm dengan secret switch untuk kips?

    Post by kodng on Fri Sep 09, 2011 12:57 am

    takut jugak aku dengar motor ni dah panas...kalau buleh nak pakai lama wariskan kat anak-cucu Very Happy

    asn198

    Re: berapa kos pasang alarm dengan secret switch untuk kips?

    Post by asn198 on Fri Sep 09, 2011 4:59 am

    hidden switch tu murah je...kalau diy rm10 kaotim...
    kalau hantar kedai mungkin kena caj sikit...rm20 kot...
    yang alarm saya x tau...sebab minta kedai pasang masa saya angkat motor ni dengan syarat saya tolak helmet yang di bagi... :bball Basketball Basketball

      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:01 pm