Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    kips 2012?

    Share

    kampungboy

    kips 2012?

    Post by kampungboy on Sun Sep 11, 2011 8:39 pm

    new kips sudah mau keluar?

    http://motomalaya.net/blog/2011/09/10/2012-kawasaki-ninja-150rr-facelift-to-follow-250r-look/

    Ray-Me

    Re: kips 2012?

    Post by Ray-Me on Sun Sep 11, 2011 11:31 pm

    Salam..

    Smart gak. Harap2 betul la artikel tu. Tp nak tau gak yg keluar tu nanti 2 @ 4 stroke...

    TK.

    zenkage

    Re: kips 2012?

    Post by zenkage on Mon Sep 12, 2011 12:45 pm

    cambest je Smile

    Matthew

    Re: kips 2012?

    Post by Matthew on Mon Sep 12, 2011 4:12 pm


    Cover set ni boleh upgrade ke moto ZX kan?? kalu macam tu upgrade jela..

    kampungboy

    Re: kips 2012?

    Post by kampungboy on Mon Sep 12, 2011 6:19 pm

    saya harap coverset tu boeh masuk kr150a Very Happy

    Matthew

    Re: kips 2012?

    Post by Matthew on Mon Sep 12, 2011 7:59 pm

    kampungboy wrote:saya harap coverset tu boeh masuk kr150a Very Happy

    Boleh adjust punya..memmang smart tapi nampak macam 250 kan??

    whatsupbro

    Re: kips 2012?

    Post by whatsupbro on Tue Sep 13, 2011 10:05 am

    nice.. tapi.. bek kmpoi duit dan beli yg cc lagi besor.. ye dak??

    zenkage

    Re: kips 2012?

    Post by zenkage on Tue Sep 13, 2011 10:13 am

    Cam x baloi gak kdng2 pikir nk kasi 20 k or 60k kat moto je.... =.=

    khor

    Re: kips 2012?

    Post by khor on Tue Sep 13, 2011 11:36 am


    makaii

    Re: kips 2012?

    Post by makaii on Tue Sep 13, 2011 6:31 pm

    wow! amin ya rabbal alamin~

    faizalmeta

    Re: kips 2012?

    Post by faizalmeta on Tue Sep 13, 2011 11:19 pm

    kumpul duit haha nk masuk fairing r6 rm2000 jeles tgk fz

    Matthew

    Re: kips 2012?

    Post by Matthew on Wed Sep 14, 2011 12:36 am

    faizalmeta wrote:kumpul duit haha nk masuk fairing r6 rm2000 jeles tgk fz


    Masuk RCV RR single seater lagi gempak bro.... What a Face

    akubenci46

    Re: kips 2012?

    Post by akubenci46 on Thu Sep 15, 2011 2:45 am

    xde information penuh tentang artikel ni lak No

    kampungboy

    Re: kips 2012?

    Post by kampungboy on Thu Sep 15, 2011 12:09 pm

    update update:

    http://tmcblog.com/2011/09/15/spy-shot-inikah-next-2012-kawasaki-ninja-150rr-facelift/#more-22310

    kipas

    Re: kips 2012?

    Post by kipas on Thu Sep 15, 2011 6:55 pm

    waaa...meter semakin menarik...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    kodng

    Re: kips 2012?

    Post by kodng on Fri Sep 16, 2011 12:03 am

    law jugak ni...payah la nak laku stok baki krr model 2008 - 2011 kalau ni keluar

    xtrastrange

    Re: kips 2012?

    Post by xtrastrange on Thu Sep 29, 2011 6:14 pm

    damn.. Shocked Shocked

    zenkage

    Re: kips 2012?

    Post by zenkage on Thu Sep 29, 2011 8:45 pm

    tapi aku baca2 kan,model ni macam untuk indonesia je ?
    ade masuk sini ke bro ??
    lau nak banding kan,biasanyer malaysia dpt lmbt brg2 ni.....?
    tgk je laman web yamaha indonesia ngan yamaha kita.Jauh beza model yg ada.

    Matthew

    Re: kips 2012?

    Post by Matthew on Sat Oct 01, 2011 6:19 pm

    zenkage wrote:tapi aku baca2 kan,model ni macam untuk indonesia je ?
    ade masuk sini ke bro ??
    lau nak banding kan,biasanyer malaysia dpt lmbt brg2 ni.....?
    tgk je laman web yamaha indonesia ngan yamaha kita.Jauh beza model yg ada.

    Kan indonesia semakin ke depan...diorang dapat yang cun2 dulu..bru sampi sini..

    PCK4554

    Re: kips 2012?

    Post by PCK4554 on Sun Oct 02, 2011 3:34 am

    klu betoi la...mmg besh!!! rancak...

    zenkage

    Re: kips 2012?

    Post by zenkage on Sun Oct 02, 2011 5:19 am

    that means if indo dpt new kips ni 2012,kite dpt bile ? 2020?

    Matthew

    Re: kips 2012?

    Post by Matthew on Wed Nov 02, 2011 5:27 am

    zenkage wrote:that means if indo dpt new kips ni 2012,kite dpt bile ? 2020?

    Mungkin...hahaha terus wawasan 2020 lah tu ....huhuhu... lol!

    Sponsored content

    Re: kips 2012?

    Post by Sponsored content Today at 12:00 pm

      Similar topics

      -

      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 12:00 pm