Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    BBQ Raya KIPPERS di Port Dickson 2011 PART 2

    Share

    paeach

    BBQ Raya KIPPERS di Port Dickson 2011 PART 2

    Post by paeach on Mon Sep 19, 2011 2:08 am

    Antara gambar2 kips yg join BBQ Raya KIPPERS Part 2 anjuran bro Asrolsani

    sorry gambar sikit n kurang clear sbb camera digital rosak, guna h.phone je ni..




    rasanya ada 34 bijik termasuk 1 tzm dan 1 nsr yg join BBQ Raya tahun ni..tahun lepas(2010) 24 bijik..







    antara kips lama yg join : firdaus, kipas n paeach cheers







    zebraku..hihi - Shell Sepang on the way balik lalu jalan dalam dgn kippers Nilai/Banting




    ini sahaja gambar yg saya dapat amik..tu pun terlupa nak amik gambar time open house rmh zamPD..
    kepada sesiapa yg ada gambar tu sila upload ye..

    cheers cheers cheers


    ribuan terima kasih kepada tuan tanah iaitu bro Asrolsani kerana sudi menjemput kami..
    dan tahniah kepada yg hadir kerana berjaya menghuru-harakan majlis itu..

    cheers cheers cheers cheers cheers cheers


    gambar2 tahun lepas 2010 BBQ Raya KIPPERS Part 1 : http://kips.forumotions.net/t1371-ride-bbq-raya-di-port-dickson

    kipas

    Re: BBQ Raya KIPPERS di Port Dickson 2011 PART 2

    Post by kipas on Mon Sep 19, 2011 1:18 pm

    paeach wrote:Antara gambar2 kips yg join BBQ Raya KIPPERS Part 2 anjuran bro Asrolsani

    sorry gambar sikit n kurang clear sbb camera digital rosak, guna h.phone je ni..




    rasanya ada 34 bijik termasuk 1 tzm dan 1 nsr yg join BBQ Raya tahun ni..tahun lepas(2010) 24 bijik..







    antara kips lama yg join : firdaus, kipas n paeach cheers







    zebraku..hihi - Shell Sepang on the way balik lalu jalan dalam dgn kippers Nilai/Banting




    ini sahaja gambar yg saya dapat amik..tu pun terlupa nak amik gambar time open house rmh zamPD..
    kepada sesiapa yg ada gambar tu sila upload ye..

    cheers cheers cheers


    ribuan terima kasih kepada tuan tanah iaitu bro Asrolsani kerana sudi menjemput kami..
    dan tahniah kepada yg hadir kerana berjaya menghuru-harakan majlis itu..

    cheers cheers cheers cheers cheers cheers


    gambar2 tahun lepas 2010 BBQ Raya KIPPERS Part 1 : http://kips.forumotions.net/t1371-ride-bbq-raya-di-port-dickson
    best2...terbaeeekkkk....


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    kick_ingoal

    Re: BBQ Raya KIPPERS di Port Dickson 2011 PART 2

    Post by kick_ingoal on Mon Sep 19, 2011 11:43 pm

    Terbaeek la,dah makin bertambah family kips ni.
    Tahun ni aku tak dapat join plak,motor baru ja siap Razz

    Sponsored content

    Re: BBQ Raya KIPPERS di Port Dickson 2011 PART 2

    Post by Sponsored content Today at 8:23 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:23 am