Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Pirelli MT75

    Share

    HNM4844

    Pirelli MT75

    Post by HNM4844 on Tue Sep 20, 2011 4:12 pm

    Salam semua.

    Siapa penah pakai tayar Pirelli MT75 depan dan Belakang?? Ingat nk beli sebab aku dapat lubang RM400 depan belakang

    Very Happy

    asrolsani

    Re: Pirelli MT75

    Post by asrolsani on Tue Sep 20, 2011 10:36 pm

    tak pernah pakai...
    soft ke medium compound?
    dah pakai nanti kasi review ye

    Matthew

    Re: Pirelli MT75

    Post by Matthew on Wed Sep 21, 2011 12:32 am

    HNM4844 wrote:Salam semua.

    Siapa penah pakai tayar Pirelli MT75 depan dan Belakang?? Ingat nk beli sebab aku dapat lubang RM400 depan belakang

    Very Happy

    Aikk macam kenal muka2 didalam gambar ni...huhuhu

    HNM4844

    Re: Pirelli MT75

    Post by HNM4844 on Thu Sep 22, 2011 4:22 pm

    asrolsani wrote:tak pernah pakai...
    soft ke medium compound?
    dah pakai nanti kasi review ye


    ntah la. kat website pirelli die tulis cam special compund la.sebab die asal tayar touring. tp lembut dan sedap. memang berbeza dgn iRC yg selama ini dipakai.tp blum try long distance dgn hard cornering lg Laughing

    HNM4844

    Re: Pirelli MT75

    Post by HNM4844 on Thu Sep 22, 2011 4:23 pm

    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:Salam semua.

    Siapa penah pakai tayar Pirelli MT75 depan dan Belakang?? Ingat nk beli sebab aku dapat lubang RM400 depan belakang

    Very Happy

    Aikk macam kenal muka2 didalam gambar ni...huhuhu


    haaaaaaa, anda kenal saya?? Basketball

    Matthew

    Re: Pirelli MT75

    Post by Matthew on Mon Sep 26, 2011 4:32 am

    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:Salam semua.

    Siapa penah pakai tayar Pirelli MT75 depan dan Belakang?? Ingat nk beli sebab aku dapat lubang RM400 depan belakang

    Very Happy

    Aikk macam kenal muka2 didalam gambar ni...huhuhu


    haaaaaaa, anda kenal saya?? Basketball

    Ya mungkin dan yang bersebelahan2 tu skali...

    HNM4844

    Re: Pirelli MT75

    Post by HNM4844 on Mon Sep 26, 2011 11:34 am

    hahaha..yg penting moto saya lg lawa dari anda setelah pasang undertray yg gempak dan lampu break yg hebat..hahaha

    Matthew

    Re: Pirelli MT75

    Post by Matthew on Tue Sep 27, 2011 1:26 am

    HNM4844 wrote:hahaha..yg penting moto saya lg lawa dari anda setelah pasang undertray yg gempak dan lampu break yg hebat..hahaha

    Takpe2..kesabaran akan membawa kejayaaan yang tak terhingga...COBAANNNN..

    HNM4844

    Re: Pirelli MT75

    Post by HNM4844 on Tue Sep 27, 2011 10:51 am

    cehhhhhhhh.da nampak handle R9 tu.aku tetap akan berjuang hingga ke akhir hayat utk pastikan moto aku cun..fullface bila nk beli bro...hahah Evil or Very Mad

    Matthew

    Re: Pirelli MT75

    Post by Matthew on Wed Sep 28, 2011 1:50 am

    HNM4844 wrote:cehhhhhhhh.da nampak handle R9 tu.aku tetap akan berjuang hingga ke akhir hayat utk pastikan moto aku cun..fullface bila nk beli bro...hahah Evil or Very Mad

    Saya tak mampu nak cunkan moto dan berjuang mati2 macam bro,tapi setakat nak confertable ridingkan moto saya tu saya mampu tukarlah dan saya rasa itu dah memadai..fulface dah beli dalam proses make-up huhuhu tak pakai lagi nanti dah make-up pakailah..maklumlah helmet murah..so buat masa ni saya tengah pakai helmet open hearted.. Foto efeck lawakan.. Cool

    HNM4844

    Re: Pirelli MT75

    Post by HNM4844 on Wed Sep 28, 2011 11:04 am

    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:cehhhhhhhh.da nampak handle R9 tu.aku tetap akan berjuang hingga ke akhir hayat utk pastikan moto aku cun..fullface bila nk beli bro...hahah Evil or Very Mad

    Saya tak mampu nak cunkan moto dan berjuang mati2 macam bro,tapi setakat nak confertable ridingkan moto saya tu saya mampu tukarlah dan saya rasa itu dah memadai..fulface dah beli dalam proses make-up huhuhu tak pakai lagi nanti dah make-up pakailah..maklumlah helmet murah..so buat masa ni saya tengah pakai helmet open hearted.. Foto efeck lawakan.. Cool


    open hearted eyh??boleh2..hahah.eyh,jumaat ni TTS kat Rasta.pakai full set riding.better pakai fullface terus.ade event ducati.kemungkinan leh menang helmet AGV GP-Tech yg rossi pakai season ni...

    Matthew

    Re: Pirelli MT75

    Post by Matthew on Thu Sep 29, 2011 1:31 pm

    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:cehhhhhhhh.da nampak handle R9 tu.aku tetap akan berjuang hingga ke akhir hayat utk pastikan moto aku cun..fullface bila nk beli bro...hahah Evil or Very Mad

    Saya tak mampu nak cunkan moto dan berjuang mati2 macam bro,tapi setakat nak confertable ridingkan moto saya tu saya mampu tukarlah dan saya rasa itu dah memadai..fulface dah beli dalam proses make-up huhuhu tak pakai lagi nanti dah make-up pakailah..maklumlah helmet murah..so buat masa ni saya tengah pakai helmet open hearted.. Foto efeck lawakan.. Cool


    open hearted eyh??boleh2..hahah.eyh,jumaat ni TTS kat Rasta.pakai full set riding.better pakai fullface terus.ade event ducati.kemungkinan leh menang helmet AGV GP-Tech yg rossi pakai season ni...

    Tu dekat mane bro? event ni ade cover charge ke?..untuk ducati ownerskan takkan nak masuk cam tu kot??

    HNM4844

    Re: Pirelli MT75

    Post by HNM4844 on Thu Sep 29, 2011 3:31 pm

    ni bukan event ducati owners.ko dtg je bawak kips.pakai full set semua..hehe.call kipas or zul.mggu ni TTs kat Rasta.xde cover charge lansung

    Matthew

    Re: Pirelli MT75

    Post by Matthew on Thu Sep 29, 2011 4:42 pm

    HNM4844 wrote:ni bukan event ducati owners.ko dtg je bawak kips.pakai full set semua..hehe.call kipas or zul.mggu ni TTs kat Rasta.xde cover charge lansung

    oh yeke kalau macam tu okla,segan pulak nak parking dgn SBK ni..Full set hahaha..Rasta ni kat mane bro?

    HNM4844

    Re: Pirelli MT75

    Post by HNM4844 on Thu Sep 29, 2011 4:47 pm

    xde sbk la.moto aku sorg je yg sbk...hehehehe Twisted Evil

    Matthew

    Re: Pirelli MT75

    Post by Matthew on Thu Sep 29, 2011 6:18 pm

    HNM4844 wrote:xde sbk la.moto aku sorg je yg sbk...hehehehe Twisted Evil

    Eh eh yela sifuu..segan ni parking sebelah SBK hang..moto ciputlaa..

    kipas

    Re: Pirelli MT75

    Post by kipas on Thu Sep 29, 2011 6:18 pm

    HNM4844 wrote:xde sbk la.moto aku sorg je yg sbk...hehehehe Twisted Evil
    bukan SBK(superbike) tetapi SKP(superkips)...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    HNM4844

    Re: Pirelli MT75

    Post by HNM4844 on Thu Sep 29, 2011 6:35 pm

    kipas wrote:
    HNM4844 wrote:xde sbk la.moto aku sorg je yg sbk...hehehehe Twisted Evil
    bukan SBK(superbike) tetapi SKP(superkips)...


    Super la jugak...hehehe...

    kipas

    Re: Pirelli MT75

    Post by kipas on Thu Sep 29, 2011 7:08 pm

    HNM4844 wrote:
    kipas wrote:
    HNM4844 wrote:xde sbk la.moto aku sorg je yg sbk...hehehehe Twisted Evil
    bukan SBK(superbike) tetapi SKP(superkips)...


    Super la jugak...hehehe...
    jgn SPN sudah...SPN(superman)....


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    HNM4844

    Re: Pirelli MT75

    Post by HNM4844 on Thu Sep 29, 2011 7:17 pm

    kipas wrote:
    HNM4844 wrote:
    kipas wrote:
    HNM4844 wrote:xde sbk la.moto aku sorg je yg sbk...hehehehe Twisted Evil
    bukan SBK(superbike) tetapi SKP(superkips)...


    Super la jugak...hehehe...
    jgn SPN sudah...SPN(superman)....



    tu angah...haaaaaaaaaaaaa.tu yg try mase nk gi amek moto Zaki tu

    Matthew

    Re: Pirelli MT75

    Post by Matthew on Thu Sep 29, 2011 8:40 pm

    HNM4844 wrote:
    kipas wrote:
    HNM4844 wrote:
    kipas wrote:
    HNM4844 wrote:xde sbk la.moto aku sorg je yg sbk...hehehehe Twisted Evil
    bukan SBK(superbike) tetapi SKP(superkips)...


    Super la jugak...hehehe...
    jgn SPN sudah...SPN(superman)....



    tu angah...haaaaaaaaaaaaa.tu yg try mase nk gi amek moto Zaki tu

    Aku bawak SKP je bang ok...

    HNM4844

    Re: Pirelli MT75

    Post by HNM4844 on Thu Sep 29, 2011 8:58 pm

    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    kipas wrote:
    HNM4844 wrote:
    kipas wrote:
    HNM4844 wrote:xde sbk la.moto aku sorg je yg sbk...hehehehe Twisted Evil
    bukan SBK(superbike) tetapi SKP(superkips)...


    Super la jugak...hehehe...
    jgn SPN sudah...SPN(superman)....



    tu angah...haaaaaaaaaaaaa.tu yg try mase nk gi amek moto Zaki tu

    Aku bawak SKP je bang ok...


    lepas ni matthew da pasang "brg2" leh jadi SBK la..wohooooooooo

    Matthew

    Re: Pirelli MT75

    Post by Matthew on Thu Sep 29, 2011 9:11 pm

    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    kipas wrote:
    HNM4844 wrote:
    kipas wrote:
    HNM4844 wrote:xde sbk la.moto aku sorg je yg sbk...hehehehe Twisted Evil
    bukan SBK(superbike) tetapi SKP(superkips)...


    Super la jugak...hehehe...
    jgn SPN sudah...SPN(superman)....



    tu angah...haaaaaaaaaaaaa.tu yg try mase nk gi amek moto Zaki tu

    Aku bawak SKP je bang ok...

    lepas ni matthew da pasang "brg2" leh jadi SBK la..wohooooooooo

    Sikit aje bang barang..masih perlu banyak keje pemasangan lagi...

    Sponsored content

    Re: Pirelli MT75

    Post by Sponsored content Today at 6:00 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:00 am