Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Share

    kodng

    apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by kodng on Sun Sep 25, 2011 1:34 am

    tolak je ke sampai kedai moto?

    rasanye takde pilihan lain kot?

    HiPower

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by HiPower on Sun Sep 25, 2011 1:57 am

    moto rosak, rase2 da ader thread nih, cuba cari dulu yg lame2. Smile

    zenkage

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by zenkage on Sun Sep 25, 2011 2:59 am

    calling2 member2 r po lagi hahax

    asn198

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by asn198 on Mon Sep 26, 2011 1:21 am

    kalau boleh,saya tolak...kalau x boleh,call member...kalau x boleh lagi,tolak lah juga... lol! lol! lol!
    (saya pernah tolak 5km motor lama saya,yamaha ss kat highway sampai ke workshop...rasanya macam nak patah kaki wei... @ @ @

    Matthew

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by Matthew on Mon Sep 26, 2011 1:42 am

    asn198 wrote:kalau boleh,saya tolak...kalau x boleh,call member...kalau x boleh lagi,tolak lah juga... lol! lol! lol!
    (saya pernah tolak 5km motor lama saya,yamaha ss kat highway sampai ke workshop...rasanya macam nak patah kaki wei... @ @ @

    Ade pernah aku tolak moto KIPSRR ni dari KL ke Sungai Buloh tu kaki aku rasa nak macam bukak letak kat tepi pastu cuti semminggu..try tolak moto KIPSRR pastu naik lagi satu KIPSRR tolak distance ni tengok....ADAKAH KAMU MAMPU MENGATASINYE???

    HNM4844

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by HNM4844 on Mon Sep 26, 2011 11:48 am

    calling2 member je tolak.kalau parah terpaksa la call lori....

    LaM

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by LaM on Thu Sep 29, 2011 12:26 pm

    Matthew wrote:
    asn198 wrote:kalau boleh,saya tolak...kalau x boleh,call member...kalau x boleh lagi,tolak lah juga... lol! lol! lol!
    (saya pernah tolak 5km motor lama saya,yamaha ss kat highway sampai ke workshop...rasanya macam nak patah kaki wei... @ @ @

    Ade pernah aku tolak moto KIPSRR ni dari KL ke Sungai Buloh tu kaki aku rasa nak macam bukak letak kat tepi pastu cuti semminggu..try tolak moto KIPSRR pastu naik lagi satu KIPSRR tolak distance ni tengok....ADAKAH KAMU MAMPU MENGATASINYE???



    Bro memang hebat..tabik spring lah

    kodng

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by kodng on Fri Sep 30, 2011 1:01 am

    ni kes 2-2 moto rosak sekaligus ke?

    kipas

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by kipas on Fri Sep 30, 2011 4:06 am

    kalo moto rosak tgh jalan...sblm berhentinya tayar blakang bawak la moto tuh ketepi jalan dulu...hihihi...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    asn198

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by asn198 on Fri Sep 30, 2011 4:49 am

    Matthew wrote:
    asn198 wrote:kalau boleh,saya tolak...kalau x boleh,call member...kalau x boleh lagi,tolak lah juga... lol! lol! lol!
    (saya pernah tolak 5km motor lama saya,yamaha ss kat highway sampai ke workshop...rasanya macam nak patah kaki wei... @ @ @

    Ade pernah aku tolak moto KIPSRR ni dari KL ke Sungai Buloh tu kaki aku rasa nak macam bukak letak kat tepi pastu cuti semminggu..try tolak moto KIPSRR pastu naik lagi satu KIPSRR tolak distance ni tengok....ADAKAH KAMU MAMPU MENGATASINYE???


    Fulamak...tabik lah bro...kalau saya,x mampulah aku nak pecahkan "kippers tolak motor guiness record" ni... Razz Razz Razz boleh pengsan nanti saya kene gelek kereta sekali ngan motor aku dari belakang wei... lol! lol! lol!


    Last edited by asn198 on Fri Sep 30, 2011 4:54 am; edited 1 time in total

    zenkage

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by zenkage on Fri Sep 30, 2011 4:49 am

    Kalau x jawabnyer......Zassss
    wallahualam Neutral

    Matthew

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by Matthew on Fri Sep 30, 2011 2:15 pm

    kodng wrote:ni kes 2-2 moto rosak sekaligus ke?

    Satu RR rosak pastu tolak Pakai lagi satu RR..

    kodng

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by kodng on Wed Oct 05, 2011 3:07 am

    tegap la kaki bro sebelah lepas tu kan? hehehe...

    Matthew

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by Matthew on Wed Oct 05, 2011 9:58 am

    kodng wrote:tegap la kaki bro sebelah lepas tu kan? hehehe...

    Lemah longlai adela..cam spring..tapi tumit tu rasa cam nk meletop...

    Sponsored content

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by Sponsored content Today at 4:12 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:12 pm