Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Share
    avatar
    kodng

    apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by kodng on Sun Sep 25, 2011 1:34 am

    tolak je ke sampai kedai moto?

    rasanye takde pilihan lain kot?

    HiPower

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by HiPower on Sun Sep 25, 2011 1:57 am

    moto rosak, rase2 da ader thread nih, cuba cari dulu yg lame2. Smile
    avatar
    zenkage

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by zenkage on Sun Sep 25, 2011 2:59 am

    calling2 member2 r po lagi hahax
    avatar
    asn198

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by asn198 on Mon Sep 26, 2011 1:21 am

    kalau boleh,saya tolak...kalau x boleh,call member...kalau x boleh lagi,tolak lah juga... lol! lol! lol!
    (saya pernah tolak 5km motor lama saya,yamaha ss kat highway sampai ke workshop...rasanya macam nak patah kaki wei... @ @ @
    avatar
    Matthew

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by Matthew on Mon Sep 26, 2011 1:42 am

    asn198 wrote:kalau boleh,saya tolak...kalau x boleh,call member...kalau x boleh lagi,tolak lah juga... lol! lol! lol!
    (saya pernah tolak 5km motor lama saya,yamaha ss kat highway sampai ke workshop...rasanya macam nak patah kaki wei... @ @ @

    Ade pernah aku tolak moto KIPSRR ni dari KL ke Sungai Buloh tu kaki aku rasa nak macam bukak letak kat tepi pastu cuti semminggu..try tolak moto KIPSRR pastu naik lagi satu KIPSRR tolak distance ni tengok....ADAKAH KAMU MAMPU MENGATASINYE???
    avatar
    HNM4844

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by HNM4844 on Mon Sep 26, 2011 11:48 am

    calling2 member je tolak.kalau parah terpaksa la call lori....
    avatar
    LaM

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by LaM on Thu Sep 29, 2011 12:26 pm

    Matthew wrote:
    asn198 wrote:kalau boleh,saya tolak...kalau x boleh,call member...kalau x boleh lagi,tolak lah juga... lol! lol! lol!
    (saya pernah tolak 5km motor lama saya,yamaha ss kat highway sampai ke workshop...rasanya macam nak patah kaki wei... @ @ @

    Ade pernah aku tolak moto KIPSRR ni dari KL ke Sungai Buloh tu kaki aku rasa nak macam bukak letak kat tepi pastu cuti semminggu..try tolak moto KIPSRR pastu naik lagi satu KIPSRR tolak distance ni tengok....ADAKAH KAMU MAMPU MENGATASINYE???



    Bro memang hebat..tabik spring lah
    avatar
    kodng

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by kodng on Fri Sep 30, 2011 1:01 am

    ni kes 2-2 moto rosak sekaligus ke?
    avatar
    kipas

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by kipas on Fri Sep 30, 2011 4:06 am

    kalo moto rosak tgh jalan...sblm berhentinya tayar blakang bawak la moto tuh ketepi jalan dulu...hihihi...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012
    avatar
    asn198

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by asn198 on Fri Sep 30, 2011 4:49 am

    Matthew wrote:
    asn198 wrote:kalau boleh,saya tolak...kalau x boleh,call member...kalau x boleh lagi,tolak lah juga... lol! lol! lol!
    (saya pernah tolak 5km motor lama saya,yamaha ss kat highway sampai ke workshop...rasanya macam nak patah kaki wei... @ @ @

    Ade pernah aku tolak moto KIPSRR ni dari KL ke Sungai Buloh tu kaki aku rasa nak macam bukak letak kat tepi pastu cuti semminggu..try tolak moto KIPSRR pastu naik lagi satu KIPSRR tolak distance ni tengok....ADAKAH KAMU MAMPU MENGATASINYE???


    Fulamak...tabik lah bro...kalau saya,x mampulah aku nak pecahkan "kippers tolak motor guiness record" ni... Razz Razz Razz boleh pengsan nanti saya kene gelek kereta sekali ngan motor aku dari belakang wei... lol! lol! lol!


    Last edited by asn198 on Fri Sep 30, 2011 4:54 am; edited 1 time in total
    avatar
    zenkage

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by zenkage on Fri Sep 30, 2011 4:49 am

    Kalau x jawabnyer......Zassss
    wallahualam Neutral
    avatar
    Matthew

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by Matthew on Fri Sep 30, 2011 2:15 pm

    kodng wrote:ni kes 2-2 moto rosak sekaligus ke?

    Satu RR rosak pastu tolak Pakai lagi satu RR..
    avatar
    kodng

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by kodng on Wed Oct 05, 2011 3:07 am

    tegap la kaki bro sebelah lepas tu kan? hehehe...
    avatar
    Matthew

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by Matthew on Wed Oct 05, 2011 9:58 am

    kodng wrote:tegap la kaki bro sebelah lepas tu kan? hehehe...

    Lemah longlai adela..cam spring..tapi tumit tu rasa cam nk meletop...

    Sponsored content

    Re: apa korang buat kalau moto rosak tengah jalan?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Nov 23, 2017 9:57 am