Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    pencurik dimane-mane

    Share

    kodng

    pencurik dimane-mane

    Post by kodng on Tue Sep 27, 2011 11:33 pm

    jom kongsi pengalaman kecurian masing-masing...

    lepas glove aku kena rembat (tertinggal kt depan pintu bilik yang berada di tingkat 5), baju hujan kena rembat kat parking motor mid valley (ada guard pun tak boleh pakai), lepas tu jaket limited edition aku dapat kat event Astaro pulak kena rembat kat depan rumah kawan aku.

    ni tanda-tanda nak kena beli box ni...

    wadin

    Re: pencurik dimane-mane

    Post by wadin on Wed Sep 28, 2011 10:03 am

    Salam...
    biasalah pencuri. dah kerjanya mencuri.Sebagai Tanggungjawab kita kena lah ambil langkah yg terbaik supaya kejadian kecurian tidak berlaku....
    ada org itu curi tulang, tak buat kerja asyik main forum je...ada org marah?Smile
    pendapat aku lah:)....




    kodng

    Re: pencurik dimane-mane

    Post by kodng on Wed Oct 05, 2011 3:06 am

    untuk langkah keselamatan aku dah pasang box & killer switch, kunci tayar.

    p/s: bro wadin, lawa cikaro, kenaikan la sorang...

    Sponsored content

    Re: pencurik dimane-mane

    Post by Sponsored content Today at 11:58 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:58 am