Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    SAlam...

    Share

    Matthew

    Re: SAlam...

    Post by Matthew on Mon Oct 10, 2011 7:04 pm

    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    gojoil wrote:sesama la kita budak baru..welkam..welkam..sek sri garing tu dulu sekolah aku masa form4.transfer dari sekolah sg.choh lepas PMR.tp tak lama pon dalam 2 minggu jer kat sekolah tu.pas tu aku dapat jer tawaran teknik sg buloh aku terus jer cau cin cau.
    teknik sg buloh???sek aku tuh...

    Ahhaa dekat je bro dengan area saya maa..huhu..boleh gi Char kuew Tiaw TTS 20Min.. tongue
    best jugak nih...dah lama tak makan char kuew tiaw...

    Minggu ni turun kasi gegar Char kuew tiaw la...ok??

    kipas

    Re: SAlam...

    Post by kipas on Mon Oct 10, 2011 7:18 pm

    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    gojoil wrote:sesama la kita budak baru..welkam..welkam..sek sri garing tu dulu sekolah aku masa form4.transfer dari sekolah sg.choh lepas PMR.tp tak lama pon dalam 2 minggu jer kat sekolah tu.pas tu aku dapat jer tawaran teknik sg buloh aku terus jer cau cin cau.
    teknik sg buloh???sek aku tuh...

    Ahhaa dekat je bro dengan area saya maa..huhu..boleh gi Char kuew Tiaw TTS 20Min.. tongue
    best jugak nih...dah lama tak makan char kuew tiaw...

    Minggu ni turun kasi gegar Char kuew tiaw la...ok??
    set..kasi roger budak2 k...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: SAlam...

    Post by Matthew on Mon Oct 10, 2011 8:36 pm

    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    gojoil wrote:sesama la kita budak baru..welkam..welkam..sek sri garing tu dulu sekolah aku masa form4.transfer dari sekolah sg.choh lepas PMR.tp tak lama pon dalam 2 minggu jer kat sekolah tu.pas tu aku dapat jer tawaran teknik sg buloh aku terus jer cau cin cau.
    teknik sg buloh???sek aku tuh...

    Ahhaa dekat je bro dengan area saya maa..huhu..boleh gi Char kuew Tiaw TTS 20Min.. tongue
    best jugak nih...dah lama tak makan char kuew tiaw...

    Minggu ni turun kasi gegar Char kuew tiaw la...ok??
    set..kasi roger budak2 k...

    Okok cekap...kasi kau2 makan..kali ni...

    kipas

    Re: SAlam...

    Post by kipas on Mon Oct 10, 2011 10:34 pm

    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    gojoil wrote:sesama la kita budak baru..welkam..welkam..sek sri garing tu dulu sekolah aku masa form4.transfer dari sekolah sg.choh lepas PMR.tp tak lama pon dalam 2 minggu jer kat sekolah tu.pas tu aku dapat jer tawaran teknik sg buloh aku terus jer cau cin cau.
    teknik sg buloh???sek aku tuh...

    Ahhaa dekat je bro dengan area saya maa..huhu..boleh gi Char kuew Tiaw TTS 20Min.. tongue
    best jugak nih...dah lama tak makan char kuew tiaw...

    Minggu ni turun kasi gegar Char kuew tiaw la...ok??
    set..kasi roger budak2 k...

    Okok cekap...kasi kau2 makan..kali ni...
    jemput satu porem ni turun...tuan tanah kedaung ialah en. matthew...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    HNM4844

    Re: SAlam...

    Post by HNM4844 on Tue Oct 11, 2011 12:15 pm

    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    gojoil wrote:sesama la kita budak baru..welkam..welkam..sek sri garing tu dulu sekolah aku masa form4.transfer dari sekolah sg.choh lepas PMR.tp tak lama pon dalam 2 minggu jer kat sekolah tu.pas tu aku dapat jer tawaran teknik sg buloh aku terus jer cau cin cau.
    teknik sg buloh???sek aku tuh...

    Ahhaa dekat je bro dengan area saya maa..huhu..boleh gi Char kuew Tiaw TTS 20Min.. tongue
    best jugak nih...dah lama tak makan char kuew tiaw...

    Minggu ni turun kasi gegar Char kuew tiaw la...ok??
    set..kasi roger budak2 k...

    Okok cekap...kasi kau2 makan..kali ni...
    jemput satu porem ni turun...tuan tanah kedaung ialah en. matthew...


    matthew nk belanje..wohoooooooooooooooooo

    abglipanz

    Re: SAlam...

    Post by abglipanz on Tue Oct 11, 2011 12:34 pm

    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    gojoil wrote:sesama la kita budak baru..welkam..welkam..sek sri garing tu dulu sekolah aku masa form4.transfer dari sekolah sg.choh lepas PMR.tp tak lama pon dalam 2 minggu jer kat sekolah tu.pas tu aku dapat jer tawaran teknik sg buloh aku terus jer cau cin cau.
    teknik sg buloh???sek aku tuh...

    Ahhaa dekat je bro dengan area saya maa..huhu..boleh gi Char kuew Tiaw TTS 20Min.. tongue
    best jugak nih...dah lama tak makan char kuew tiaw...

    Minggu ni turun kasi gegar Char kuew tiaw la...ok??
    set..kasi roger budak2 k...


    jangan Tinggal Daku... hehehe.... Laughing

    Matthew

    Re: SAlam...

    Post by Matthew on Tue Oct 11, 2011 2:05 pm

    abglipanz wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    gojoil wrote:sesama la kita budak baru..welkam..welkam..sek sri garing tu dulu sekolah aku masa form4.transfer dari sekolah sg.choh lepas PMR.tp tak lama pon dalam 2 minggu jer kat sekolah tu.pas tu aku dapat jer tawaran teknik sg buloh aku terus jer cau cin cau.
    teknik sg buloh???sek aku tuh...

    Ahhaa dekat je bro dengan area saya maa..huhu..boleh gi Char kuew Tiaw TTS 20Min.. tongue
    best jugak nih...dah lama tak makan char kuew tiaw...

    Minggu ni turun kasi gegar Char kuew tiaw la...ok??
    set..kasi roger budak2 k...


    jangan Tinggal Daku... hehehe.... Laughing

    Nak ikut tak minggu ni??

    abglipanz

    Re: SAlam...

    Post by abglipanz on Wed Oct 12, 2011 1:25 pm

    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    gojoil wrote:sesama la kita budak baru..welkam..welkam..sek sri garing tu dulu sekolah aku masa form4.transfer dari sekolah sg.choh lepas PMR.tp tak lama pon dalam 2 minggu jer kat sekolah tu.pas tu aku dapat jer tawaran teknik sg buloh aku terus jer cau cin cau.
    teknik sg buloh???sek aku tuh...

    Ahhaa dekat je bro dengan area saya maa..huhu..boleh gi Char kuew Tiaw TTS 20Min.. tongue
    best jugak nih...dah lama tak makan char kuew tiaw...

    Minggu ni turun kasi gegar Char kuew tiaw la...ok??
    set..kasi roger budak2 k...


    jangan Tinggal Daku... hehehe.... Laughing

    Nak ikut tak minggu ni??


    Ke manakahhh???

    Matthew

    Re: SAlam...

    Post by Matthew on Wed Oct 12, 2011 2:08 pm

    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    gojoil wrote:sesama la kita budak baru..welkam..welkam..sek sri garing tu dulu sekolah aku masa form4.transfer dari sekolah sg.choh lepas PMR.tp tak lama pon dalam 2 minggu jer kat sekolah tu.pas tu aku dapat jer tawaran teknik sg buloh aku terus jer cau cin cau.
    teknik sg buloh???sek aku tuh...

    Ahhaa dekat je bro dengan area saya maa..huhu..boleh gi Char kuew Tiaw TTS 20Min.. tongue
    best jugak nih...dah lama tak makan char kuew tiaw...

    Minggu ni turun kasi gegar Char kuew tiaw la...ok??
    set..kasi roger budak2 k...


    jangan Tinggal Daku... hehehe.... Laughing

    Nak ikut tak minggu ni??


    Ke manakahhh???

    Tu char kuew tiaw kat paya jaras, Sg Buloh tu..

    abglipanz

    Re: SAlam...

    Post by abglipanz on Wed Oct 12, 2011 6:36 pm

    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    gojoil wrote:sesama la kita budak baru..welkam..welkam..sek sri garing tu dulu sekolah aku masa form4.transfer dari sekolah sg.choh lepas PMR.tp tak lama pon dalam 2 minggu jer kat sekolah tu.pas tu aku dapat jer tawaran teknik sg buloh aku terus jer cau cin cau.
    teknik sg buloh???sek aku tuh...

    Ahhaa dekat je bro dengan area saya maa..huhu..boleh gi Char kuew Tiaw TTS 20Min.. tongue
    best jugak nih...dah lama tak makan char kuew tiaw...

    Minggu ni turun kasi gegar Char kuew tiaw la...ok??
    set..kasi roger budak2 k...


    jangan Tinggal Daku... hehehe.... Laughing

    Nak ikut tak minggu ni??


    Ke manakahhh???

    Tu char kuew tiaw kat paya jaras, Sg Buloh tu..

    Bilakah??? Kena tgok jadual dulu ni...

    Matthew

    Re: SAlam...

    Post by Matthew on Wed Oct 12, 2011 7:26 pm

    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    gojoil wrote:sesama la kita budak baru..welkam..welkam..sek sri garing tu dulu sekolah aku masa form4.transfer dari sekolah sg.choh lepas PMR.tp tak lama pon dalam 2 minggu jer kat sekolah tu.pas tu aku dapat jer tawaran teknik sg buloh aku terus jer cau cin cau.
    teknik sg buloh???sek aku tuh...

    Ahhaa dekat je bro dengan area saya maa..huhu..boleh gi Char kuew Tiaw TTS 20Min.. tongue
    best jugak nih...dah lama tak makan char kuew tiaw...

    Minggu ni turun kasi gegar Char kuew tiaw la...ok??
    set..kasi roger budak2 k...


    jangan Tinggal Daku... hehehe.... Laughing

    Nak ikut tak minggu ni??


    Ke manakahhh???

    Tu char kuew tiaw kat paya jaras, Sg Buloh tu..

    Bilakah??? Kena tgok jadual dulu ni...

    Malam Jumaat ini...

    abglipanz

    Re: SAlam...

    Post by abglipanz on Thu Oct 13, 2011 12:20 pm

    Sori bro, jadual x mengizinkan.. Next time mayb...

    Matthew

    Re: SAlam...

    Post by Matthew on Thu Oct 13, 2011 4:06 pm

    abglipanz wrote:Sori bro, jadual x mengizinkan.. Next time mayb...

    Takpe lain kali pun boleh... Cool

    zenkage

    Re: SAlam...

    Post by zenkage on Thu Oct 13, 2011 6:32 pm

    Malam jumaat la bro......paham2 je la

    Matthew

    Re: SAlam...

    Post by Matthew on Thu Oct 13, 2011 7:01 pm

    zenkage wrote:Malam jumaat la bro......paham2 je la

    Biasala tu bang...

    mafia19

    Re: SAlam...

    Post by mafia19 on Mon Oct 17, 2011 11:46 am

    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:Hai...aku bru dlm forum ni...nak cri mbr2 kips tuk lepak, konvoi, n mcm2 lg...slamat berkenalan...pggl aku din je...

    Hai din selamat datng ke KIPS forum..rawang area mane?

    Bandar rawang bro...

    Jauh dari pekan rawang ke??

    Dekat je...kat dgn kilang simen...umah aku kat dgn sek yg ada kat tepi jln...

    Kalau Sek Seri Gading tu dekatlah...Bro


    Seri garing...umah aku kat area dalam 2...ko dok mne?

    Garing Permai???

    Da lame ko dok c2? aku xpenah nmpk lg kips len kat kwsn 2...


    Ade line merah je lalu..susah nak nampak laju sangat ...huhuhu...

    Haha...ok la 2...nnt nmpk line ijau pun sme...org igt pokok pe yg laju sgt 2...haha...standard kips bro bpe laju?

    Banyak bumping da area tu mane nak laju2 gurau je bro..rosak mono nanti bawak laju2 kat jalan tu..

    Haha...tau xpe...skang ni ok da jln 2...

    kipas

    Re: SAlam...

    Post by kipas on Mon Oct 17, 2011 4:28 pm

    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    gojoil wrote:sesama la kita budak baru..welkam..welkam..sek sri garing tu dulu sekolah aku masa form4.transfer dari sekolah sg.choh lepas PMR.tp tak lama pon dalam 2 minggu jer kat sekolah tu.pas tu aku dapat jer tawaran teknik sg buloh aku terus jer cau cin cau.
    teknik sg buloh???sek aku tuh...

    Ahhaa dekat je bro dengan area saya maa..huhu..boleh gi Char kuew Tiaw TTS 20Min.. tongue
    best jugak nih...dah lama tak makan char kuew tiaw...

    Minggu ni turun kasi gegar Char kuew tiaw la...ok??
    set..kasi roger budak2 k...


    jangan Tinggal Daku... hehehe.... Laughing

    Nak ikut tak minggu ni??


    Ke manakahhh???

    Tu char kuew tiaw kat paya jaras, Sg Buloh tu..

    Bilakah??? Kena tgok jadual dulu ni...

    Malam Jumaat ini...

    bukan malam jumaat...tp jumaat malam sabtu...esoknya hari sabtu...malamnyer malam nanti...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: SAlam...

    Post by Matthew on Tue Oct 18, 2011 1:25 am

    Part bahagian tu saya dah konpiusslaaa.. confused

    Matthew

    Re: SAlam...

    Post by Matthew on Tue Oct 18, 2011 1:26 am

    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:Hai...aku bru dlm forum ni...nak cri mbr2 kips tuk lepak, konvoi, n mcm2 lg...slamat berkenalan...pggl aku din je...

    Hai din selamat datng ke KIPS forum..rawang area mane?

    Bandar rawang bro...

    Jauh dari pekan rawang ke??

    Dekat je...kat dgn kilang simen...umah aku kat dgn sek yg ada kat tepi jln...

    Kalau Sek Seri Gading tu dekatlah...Bro


    Seri garing...umah aku kat area dalam 2...ko dok mne?

    Garing Permai???

    Da lame ko dok c2? aku xpenah nmpk lg kips len kat kwsn 2...


    Ade line merah je lalu..susah nak nampak laju sangat ...huhuhu...

    Haha...ok la 2...nnt nmpk line ijau pun sme...org igt pokok pe yg laju sgt 2...haha...standard kips bro bpe laju?

    Banyak bumping da area tu mane nak laju2 gurau je bro..rosak mono nanti bawak laju2 kat jalan tu..

    Haha...tau xpe...skang ni ok da jln 2...

    Bro u pakai KIPS biru kan ...kalau ye saya ade nampak you bro....petang tadi

    mafia19

    Re: SAlam...

    Post by mafia19 on Tue Oct 18, 2011 11:44 am

    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:
    Matthew wrote:
    mafia19 wrote:Hai...aku bru dlm forum ni...nak cri mbr2 kips tuk lepak, konvoi, n mcm2 lg...slamat berkenalan...pggl aku din je...

    Hai din selamat datng ke KIPS forum..rawang area mane?

    Bandar rawang bro...

    Jauh dari pekan rawang ke??

    Dekat je...kat dgn kilang simen...umah aku kat dgn sek yg ada kat tepi jln...

    Kalau Sek Seri Gading tu dekatlah...Bro


    Seri garing...umah aku kat area dalam 2...ko dok mne?

    Garing Permai???

    Da lame ko dok c2? aku xpenah nmpk lg kips len kat kwsn 2...


    Ade line merah je lalu..susah nak nampak laju sangat ...huhuhu...

    Haha...ok la 2...nnt nmpk line ijau pun sme...org igt pokok pe yg laju sgt 2...haha...standard kips bro bpe laju?

    Banyak bumping da area tu mane nak laju2 gurau je bro..rosak mono nanti bawak laju2 kat jalan tu..

    Haha...tau xpe...skang ni ok da jln 2...

    Bro u pakai KIPS biru kan ...kalau ye saya ade nampak you bro....petang tadi

    Eh...bukan la...aku pki KIPS hijau...aku jarang blek sbb keje kat klang...ari mggu je kdang2 aku blek...

    asrolsani

    Re: SAlam...

    Post by asrolsani on Tue Oct 18, 2011 4:11 pm

    salam,,, harap jgn qoute banyak2...panjang sangat jadinya

    Sponsored content

    Re: SAlam...

    Post by Sponsored content Today at 9:54 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:54 am