Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kedai jual/buat sticker

    Share
    avatar
    Ray-Me

    Kedai jual/buat sticker

    Post by Ray-Me on Sun Oct 02, 2011 5:11 pm

    Salam...

    Nak tanya sahabat2... Tau tak kedai jual/buat sticker kat area Melaka? Da puas carik tak jumpa2...

    Sekian. Thanks

    Note:
    Maaflah kalau thread ni dah ada.
    avatar
    zenkage

    Re: Kedai jual/buat sticker

    Post by zenkage on Sun Oct 02, 2011 6:20 pm

    Bro nak sticker mcm mana bro ?? banyak kot
    ada daddy stickers,malim.
    everplot pon ada,tp mahal skit r
    avatar
    Ray-Me

    Re: Kedai jual/buat sticker

    Post by Ray-Me on Mon Oct 03, 2011 12:30 am

    zenkage wrote:Bro nak sticker mcm mana bro ?? banyak kot
    ada daddy stickers,malim.
    everplot pon ada,tp mahal skit r

    Salam...

    Apa maksud bro 'sticker mcm mana' tu?

    Yg bro mention tu nama kedainya ke? Boleh bro senaraikan kedai2 yg bro tau tak, area mana n sekali ngan main point utk ke sana...

    Thanks bro...
    avatar
    zenkage

    Re: Kedai jual/buat sticker

    Post by zenkage on Mon Oct 03, 2011 11:31 pm

    Salam.

    erm nak sticker body full besar or just sticker2 kecik2 petak kew ??


    yang aku tau 2 r bro,kt malim blakang esso dkt bukit arah ke cowboy tu ade 1,daddy x silap aku(dgr citer orang)

    and kt opposite menara taming sari nyer EVERPLOT.sana quality memang stylo,tp harga pon mahal skit r

    ade mlake ke bro ?
    avatar
    Ray-Me

    Re: Kedai jual/buat sticker

    Post by Ray-Me on Tue Oct 04, 2011 3:07 pm

    zenkage wrote:Salam.

    erm nak sticker body full besar or just sticker2 kecik2 petak kew ??


    yang aku tau 2 r bro,kt malim blakang esso dkt bukit arah ke cowboy tu ade 1,daddy x silap aku(dgr citer orang)

    and kt opposite menara taming sari nyer EVERPLOT.sana quality memang stylo,tp harga pon mahal skit r

    ade mlake ke bro ?

    Bro,

    yang kat malim tu bukan belakang Mobil ke?? member aku bg tau, dia pernah jadik atendant minyak kat situ....tu pun smlm aku baru tau dia pernah kerja situ... atau yang bro bg tau ni kat tempat lain....

    yang EVERPLOT tu aku baru jer tgk website dia...mmg stylo...

    nanti aku try nak ushar dua-dua tempat nie...

    TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK BRO ZENKAGE....
    avatar
    zenkage

    Re: Kedai jual/buat sticker

    Post by zenkage on Wed Oct 05, 2011 6:05 am

    btol la tu...aku confuse skit mobil ngan esso,colour tema cam same je hehe
    sorry2....xD

    Erm everplot memang custom made sticker2 tu,siap ada machine.goodluck bro =3 da bikin kasi post gambar kt picture section k.teringin gak nk tgk Smile

    Sama2,no problem Smile
    avatar
    Josiv

    Re: Kedai jual/buat sticker

    Post by Josiv on Fri Oct 07, 2011 12:22 am

    salam bro, aku nak conteng2 coverset ni. kat mne tempat yg bes n berpatutan hargenye..? bounce
    avatar
    zenkage

    Re: Kedai jual/buat sticker

    Post by zenkage on Fri Oct 07, 2011 2:51 am

    conteng ? hohohoho D.I.Y pon bolh....angkat marker permanent,pastu conteng la sesuka ati kui kui kui
    xD xD xD
    avatar
    Josiv

    Re: Kedai jual/buat sticker

    Post by Josiv on Thu Oct 13, 2011 11:49 pm

    tu conteng lain..pkai krayon lg syok..wakaka lol!
    avatar
    zenkage

    Re: Kedai jual/buat sticker

    Post by zenkage on Fri Oct 14, 2011 4:01 pm

    hahaha da buat da sticker ? brape kene ?
    avatar
    Josiv

    Re: Kedai jual/buat sticker

    Post by Josiv on Fri Oct 14, 2011 11:56 pm

    xwat lg..aq pun nga survey2 design..dye kte ikut design..tkut dye ketuk aq je..haiyaaaa Shocked

    Sponsored content

    Re: Kedai jual/buat sticker

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Aug 23, 2017 10:13 am