Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    fairing r1 yang cun habis.

    Share

    akubenci46

    fairing r1 yang cun habis.

    Post by akubenci46 on Sun Oct 02, 2011 11:59 pm

    Baru-baru ni saya baru ternampak Yamaha FZ150 menggunakan fairing r1.
    info dari owner bike tersebut, lepas fairing r1 dipasang meter dengan mudah cecah 150km/h guna tayar 90/80.



    so, saya skadar bertanya boleh ke delta box fairing r1 disumbat ke dalam RR seperti FZ?




    Twisted Evil otai2 kippers tolong saya yg masih mentah Twisted Evil

    kipas

    Re: fairing r1 yang cun habis.

    Post by kipas on Mon Oct 03, 2011 11:46 am

    boleh jer...duit ade...ape pon boleh....yg tak boleh pon jd boleh....eh...betol ker tukar fairing bleh tambah kmh....hehehe... Rolling Eyes


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    zenkage

    Re: fairing r1 yang cun habis.

    Post by zenkage on Mon Oct 03, 2011 11:32 pm

    tau xper.x silap aku kos nk tuka set R1 ni makan ribu la gak.coz dgr2 citer from a friend of a friend buat camni,student UIA

    Matthew

    Re: fairing r1 yang cun habis.

    Post by Matthew on Tue Oct 04, 2011 9:34 am

    Poket tebal...moto pun tebal maaa... Smile

    akubenci46

    Re: fairing r1 yang cun habis.

    Post by akubenci46 on Tue Oct 04, 2011 4:00 pm

    kipas wrote:boleh jer...duit ade...ape pon boleh....yg tak boleh pon jd boleh....eh...betol ker tukar fairing bleh tambah kmh....hehehe... Rolling Eyes

    owner tu ckap set r1 memang potong angin, xtawla fakta atau auta Smile
    kos fairing r1 yg digunakan custom,harga dalam 1.8k, memang banyak kna tambah tapak,besi or welding kat body motor. dan kesemuanya permenant xsilap saya. lol!


    Sponsored content

    Re: fairing r1 yang cun habis.

    Post by Sponsored content Today at 9:55 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:55 am