Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Aku Hampir Down...

    Share

    Matthew

    Re: Aku Hampir Down...

    Post by Matthew on Fri Oct 07, 2011 11:00 am

    kipas wrote:cube try tuti petronas...yg rm24.50 tuh...adik aku ckp sedap...bau pon mcm anggur...

    Ok lepas aku habiskan yang ni..nanti try tukar pulak..

    kick_ingoal

    Re: Aku Hampir Down...

    Post by kick_ingoal on Sat Oct 08, 2011 4:44 pm

    Matthew wrote:
    kipas wrote:cube try tuti petronas...yg rm24.50 tuh...adik aku ckp sedap...bau pon mcm anggur...

    Ok lepas aku habiskan yang ni..nanti try tukar pulak..

    Aku ada sebotol,tak guna lagi.
    Kalau nak aku bagi free ja.

    Matthew

    Re: Aku Hampir Down...

    Post by Matthew on Sat Oct 08, 2011 5:33 pm

    kick_ingoal wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:cube try tuti petronas...yg rm24.50 tuh...adik aku ckp sedap...bau pon mcm anggur...

    Ok lepas aku habiskan yang ni..nanti try tukar pulak..

    Aku ada sebotol,tak guna lagi.
    Kalau nak aku bagi free ja.

    Aiyyy betul ke ni..bole ni... cheers ...roger jeee kan dekat area sama tu..huhuhu

    kick_ingoal

    Re: Aku Hampir Down...

    Post by kick_ingoal on Sun Oct 09, 2011 11:14 pm

    Matthew wrote:
    kick_ingoal wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:cube try tuti petronas...yg rm24.50 tuh...adik aku ckp sedap...bau pon mcm anggur...

    Ok lepas aku habiskan yang ni..nanti try tukar pulak..

    Aku ada sebotol,tak guna lagi.
    Kalau nak aku bagi free ja.

    Aiyyy betul ke ni..bole ni... cheers ...roger jeee kan dekat area sama tu..huhuhu

    Kalau nak roger ja,malas nak simpan,semak rumah ja Laughing

    Matthew

    Re: Aku Hampir Down...

    Post by Matthew on Mon Oct 10, 2011 2:41 pm

    kick_ingoal wrote:
    Matthew wrote:
    kick_ingoal wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:cube try tuti petronas...yg rm24.50 tuh...adik aku ckp sedap...bau pon mcm anggur...

    Ok lepas aku habiskan yang ni..nanti try tukar pulak..

    Aku ada sebotol,tak guna lagi.
    Kalau nak aku bagi free ja.

    Aiyyy betul ke ni..bole ni... cheers ...roger jeee kan dekat area sama tu..huhuhu

    Kalau nak roger ja,malas nak simpan,semak rumah ja Laughing

    Bole bila nak kasi i amik kat Aerospace sekali bole pass resume saya huhu..

    HNM4844

    Re: Aku Hampir Down...

    Post by HNM4844 on Mon Oct 10, 2011 4:52 pm

    Matthew wrote:
    kipas wrote:cube try tuti petronas...yg rm24.50 tuh...adik aku ckp sedap...bau pon mcm anggur...

    Ok lepas aku habiskan yang ni..nanti try tukar pulak..


    bro, pakai tuti frutti petronas yg RM43 tu..sedap.nk lagi kaw, pakai tuti frutti petronas yg RM83 tu....nk kjar aku dpt la kot...heheheeheh Twisted Evil

    Matthew

    Re: Aku Hampir Down...

    Post by Matthew on Mon Oct 10, 2011 6:20 pm

    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:cube try tuti petronas...yg rm24.50 tuh...adik aku ckp sedap...bau pon mcm anggur...

    Ok lepas aku habiskan yang ni..nanti try tukar pulak..


    bro, pakai tuti frutti petronas yg RM43 tu..sedap.nk lagi kaw, pakai tuti frutti petronas yg RM83 tu....nk kjar aku dpt la kot...heheheeheh Twisted Evil

    Pakai tutti frutti ajelah senang...boleh potong dahhh.. dalam pantang tu..

    icam47

    Re: Aku Hampir Down...

    Post by icam47 on Mon Oct 10, 2011 6:32 pm

    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:cube try tuti petronas...yg rm24.50 tuh...adik aku ckp sedap...bau pon mcm anggur...

    Ok lepas aku habiskan yang ni..nanti try tukar pulak..


    bro, pakai tuti frutti petronas yg RM43 tu..sedap.nk lagi kaw, pakai tuti frutti petronas yg RM83 tu....nk kjar aku dpt la kot...heheheeheh Twisted Evil

    Pakai tutti frutti ajelah senang...boleh potong dahhh.. dalam pantang tu..

    salam,..
    Pakai yang mahal siket...Kawa punya enjin memang terbukti xkan jem dengan mudah.....

    Matthew

    Re: Aku Hampir Down...

    Post by Matthew on Mon Oct 10, 2011 6:47 pm

    icam47 wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:cube try tuti petronas...yg rm24.50 tuh...adik aku ckp sedap...bau pon mcm anggur...

    Ok lepas aku habiskan yang ni..nanti try tukar pulak..


    bro, pakai tuti frutti petronas yg RM43 tu..sedap.nk lagi kaw, pakai tuti frutti petronas yg RM83 tu....nk kjar aku dpt la kot...heheheeheh Twisted Evil

    Pakai tutti frutti ajelah senang...boleh potong dahhh.. dalam pantang tu..

    salam,..
    Pakai yang mahal siket...Kawa punya enjin memang terbukti xkan jem dengan mudah.....

    ok ...

    Maverick

    Re: Aku Hampir Down...

    Post by Maverick on Thu Oct 13, 2011 8:01 pm

    Sama kes dgn kips sy sebelum posa aritu.. jem gak cuma beza piston tak lekat.. elok je menggelongsor enjin..

    Buka tgk2 piston ring terkeluar dari longkang dia.. abis dia tarah blok out terus! huhu

    Matthew

    Re: Aku Hampir Down...

    Post by Matthew on Thu Oct 13, 2011 9:26 pm

    Maverick wrote:Sama kes dgn kips sy sebelum posa aritu.. jem gak cuma beza piston tak lekat.. elok je menggelongsor enjin..

    Buka tgk2 piston ring terkeluar dari longkang dia.. abis dia tarah blok out terus! huhu

    Ti dah teruk tu bro...saya punya terselamat pasai saya dah tekan clutch masa tayar tu terseret

    Matthew

    Re: Aku Hampir Down...

    Post by Matthew on Sun Oct 23, 2011 5:39 pm

    Moto dah ok sekarang dah habis pantang dah..nak try 170kmh lepas ni huhuhuhu... What a Face

    Sponsored content

    Re: Aku Hampir Down...

    Post by Sponsored content Today at 11:58 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:58 am