Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Share

    Matthew

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by Matthew on Tue Oct 11, 2011 3:50 pm

    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    Ray-Me wrote:Adusss la bro... Kita senasib la... Aku pon panas gak sbb 2 kali dah tekono... haisshhh


    Salam...

    Dah 2 kali?! So maksudnya mase first time kena tu bro da ganti ngan yg baru ke? Beli kat mana benda tu bro? Harga?

    Thanks

    Salam bro...

    X beli pon... Budak opis aku bagi.. dia ni mmg kaki moto byk simpan bnda2 pelik kt umah dia... Budak seremban Kg Temiang... Ari tu silencer AHM aku tcabut pon dia supply aku tabung baru... hehehe



    bro, ade membe ko tu ade handle tzm ori x??




    Baiklah bro...

    Akan di war-war kan... Apa2 nnti akan di update...


    thanks..sebab nk kalahkan si Matthew tu..hehe


    Hehehe... moto si mathew msti ranggi giler ni...

    Moto saya stendert mended aje bila2 bole kalahkan punya..lagi2 dalam pantang..tinggalkan 10 tiang pun boleh...saya ride SANTAIIIIIIIIII Cool

    Matthew santai????...sudah la bro.taw la moto ko laju.kelajuan cahaja. dan corner kilat....[/quote]


    Mane ade bro..tengah pantang tu..terpaksa santai..kalau kelajuan cahaya masuk lonkang dan corner kilat masuk gaung...huhu.. lol!

    HNM4844

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by HNM4844 on Tue Oct 11, 2011 5:18 pm

    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    Ray-Me wrote:Adusss la bro... Kita senasib la... Aku pon panas gak sbb 2 kali dah tekono... haisshhh


    Salam...

    Dah 2 kali?! So maksudnya mase first time kena tu bro da ganti ngan yg baru ke? Beli kat mana benda tu bro? Harga?

    Thanks

    Salam bro...

    X beli pon... Budak opis aku bagi.. dia ni mmg kaki moto byk simpan bnda2 pelik kt umah dia... Budak seremban Kg Temiang... Ari tu silencer AHM aku tcabut pon dia supply aku tabung baru... hehehe



    bro, ade membe ko tu ade handle tzm ori x??




    Baiklah bro...

    Akan di war-war kan... Apa2 nnti akan di update...


    thanks..sebab nk kalahkan si Matthew tu..hehe


    Hehehe... moto si mathew msti ranggi giler ni...

    Moto saya stendert mended aje bila2 bole kalahkan punya..lagi2 dalam pantang..tinggalkan 10 tiang pun boleh...saya ride SANTAIIIIIIIIII Cool

    Matthew santai????...sudah la bro.taw la moto ko laju.kelajuan cahaja. dan corner kilat....


    Mane ade bro..tengah pantang tu..terpaksa santai..kalau kelajuan cahaya masuk lonkang dan corner kilat masuk gaung...huhu.. lol! [/quote]



    tgk da abes pantang nati kelajuan cahaya laser

    Matthew

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by Matthew on Tue Oct 11, 2011 5:45 pm

    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    Ray-Me wrote:Adusss la bro... Kita senasib la... Aku pon panas gak sbb 2 kali dah tekono... haisshhh


    Salam...

    Dah 2 kali?! So maksudnya mase first time kena tu bro da ganti ngan yg baru ke? Beli kat mana benda tu bro? Harga?

    Thanks

    Salam bro...

    X beli pon... Budak opis aku bagi.. dia ni mmg kaki moto byk simpan bnda2 pelik kt umah dia... Budak seremban Kg Temiang... Ari tu silencer AHM aku tcabut pon dia supply aku tabung baru... hehehe



    bro, ade membe ko tu ade handle tzm ori x??




    Baiklah bro...

    Akan di war-war kan... Apa2 nnti akan di update...


    thanks..sebab nk kalahkan si Matthew tu..hehe


    Hehehe... moto si mathew msti ranggi giler ni...

    Moto saya stendert mended aje bila2 bole kalahkan punya..lagi2 dalam pantang..tinggalkan 10 tiang pun boleh...saya ride SANTAIIIIIIIIII Cool

    Matthew santai????...sudah la bro.taw la moto ko laju.kelajuan cahaja. dan corner kilat....


    Mane ade bro..tengah pantang tu..terpaksa santai..kalau kelajuan cahaya masuk lonkang dan corner kilat masuk gaung...huhu.. lol!



    tgk da abes pantang nati kelajuan cahaya laser
    [/quote]


    Abisla dah laser pulak dahhh nihh... geek

    abglipanz

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by abglipanz on Wed Oct 12, 2011 1:24 pm

    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    Ray-Me wrote:Adusss la bro... Kita senasib la... Aku pon panas gak sbb 2 kali dah tekono... haisshhh


    Salam...

    Dah 2 kali?! So maksudnya mase first time kena tu bro da ganti ngan yg baru ke? Beli kat mana benda tu bro? Harga?

    Thanks

    Salam bro...

    X beli pon... Budak opis aku bagi.. dia ni mmg kaki moto byk simpan bnda2 pelik kt umah dia... Budak seremban Kg Temiang... Ari tu silencer AHM aku tcabut pon dia supply aku tabung baru... hehehe



    bro, ade membe ko tu ade handle tzm ori x??




    Baiklah bro...

    Akan di war-war kan... Apa2 nnti akan di update...


    thanks..sebab nk kalahkan si Matthew tu..hehe


    Hehehe... moto si mathew msti ranggi giler ni...

    Moto saya stendert mended aje bila2 bole kalahkan punya..lagi2 dalam pantang..tinggalkan 10 tiang pun boleh...saya ride SANTAIIIIIIIIII Cool

    Matthew santai????...sudah la bro.taw la moto ko laju.kelajuan cahaja. dan corner kilat....


    Mane ade bro..tengah pantang tu..terpaksa santai..kalau kelajuan cahaya masuk lonkang dan corner kilat masuk gaung...huhu.. lol!



    tgk da abes pantang nati kelajuan cahaya laser


    Abisla dah laser pulak dahhh nihh... geek [/quote]


    Pehhhh... Ni mesti hebat daripada Belalang tempur ni (Suria Perkasa Hitam) hehehe...

    Matthew

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by Matthew on Wed Oct 12, 2011 2:06 pm

    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    Ray-Me wrote:Adusss la bro... Kita senasib la... Aku pon panas gak sbb 2 kali dah tekono... haisshhh


    Salam...

    Dah 2 kali?! So maksudnya mase first time kena tu bro da ganti ngan yg baru ke? Beli kat mana benda tu bro? Harga?

    Thanks

    Salam bro...

    X beli pon... Budak opis aku bagi.. dia ni mmg kaki moto byk simpan bnda2 pelik kt umah dia... Budak seremban Kg Temiang... Ari tu silencer AHM aku tcabut pon dia supply aku tabung baru... hehehe



    bro, ade membe ko tu ade handle tzm ori x??




    Baiklah bro...

    Akan di war-war kan... Apa2 nnti akan di update...


    thanks..sebab nk kalahkan si Matthew tu..hehe


    Hehehe... moto si mathew msti ranggi giler ni...

    Moto saya stendert mended aje bila2 bole kalahkan punya..lagi2 dalam pantang..tinggalkan 10 tiang pun boleh...saya ride SANTAIIIIIIIIII Cool

    Matthew santai????...sudah la bro.taw la moto ko laju.kelajuan cahaja. dan corner kilat....


    Mane ade bro..tengah pantang tu..terpaksa santai..kalau kelajuan cahaya masuk lonkang dan corner kilat masuk gaung...huhu.. lol!



    tgk da abes pantang nati kelajuan cahaya laser


    Abisla dah laser pulak dahhh nihh... geek


    Pehhhh... Ni mesti hebat daripada Belalang tempur ni (Suria Perkasa Hitam) hehehe...[/quote]


    Wuihh tu dah melampau tu...mane bole tandingi suria perkasa hitam...memmang tak bleh seumur idup punya lol!

    abglipanz

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by abglipanz on Wed Oct 12, 2011 6:38 pm

    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    Ray-Me wrote:Adusss la bro... Kita senasib la... Aku pon panas gak sbb 2 kali dah tekono... haisshhh


    Salam...

    Dah 2 kali?! So maksudnya mase first time kena tu bro da ganti ngan yg baru ke? Beli kat mana benda tu bro? Harga?

    Thanks

    Salam bro...

    X beli pon... Budak opis aku bagi.. dia ni mmg kaki moto byk simpan bnda2 pelik kt umah dia... Budak seremban Kg Temiang... Ari tu silencer AHM aku tcabut pon dia supply aku tabung baru... hehehe



    bro, ade membe ko tu ade handle tzm ori x??




    Baiklah bro...

    Akan di war-war kan... Apa2 nnti akan di update...


    thanks..sebab nk kalahkan si Matthew tu..hehe


    Hehehe... moto si mathew msti ranggi giler ni...

    Moto saya stendert mended aje bila2 bole kalahkan punya..lagi2 dalam pantang..tinggalkan 10 tiang pun boleh...saya ride SANTAIIIIIIIIII Cool

    Matthew santai????...sudah la bro.taw la moto ko laju.kelajuan cahaja. dan corner kilat....


    Mane ade bro..tengah pantang tu..terpaksa santai..kalau kelajuan cahaya masuk lonkang dan corner kilat masuk gaung...huhu.. lol!



    tgk da abes pantang nati kelajuan cahaya laser


    Abisla dah laser pulak dahhh nihh... geek


    Pehhhh... Ni mesti hebat daripada Belalang tempur ni (Suria Perkasa Hitam) hehehe...


    Wuihh tu dah melampau tu...mane bole tandingi suria perkasa hitam...memmang tak bleh seumur idup punya lol! [/quote]

    Kot mana tau moto ko dh mcm Wira Perkasa... lol!

    Matthew

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by Matthew on Wed Oct 12, 2011 7:08 pm

    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    Ray-Me wrote:Adusss la bro... Kita senasib la... Aku pon panas gak sbb 2 kali dah tekono... haisshhh


    Salam...

    Dah 2 kali?! So maksudnya mase first time kena tu bro da ganti ngan yg baru ke? Beli kat mana benda tu bro? Harga?

    Thanks

    Salam bro...

    X beli pon... Budak opis aku bagi.. dia ni mmg kaki moto byk simpan bnda2 pelik kt umah dia... Budak seremban Kg Temiang... Ari tu silencer AHM aku tcabut pon dia supply aku tabung baru... hehehe



    bro, ade membe ko tu ade handle tzm ori x??




    Baiklah bro...

    Akan di war-war kan... Apa2 nnti akan di update...


    thanks..sebab nk kalahkan si Matthew tu..hehe


    Hehehe... moto si mathew msti ranggi giler ni...

    Moto saya stendert mended aje bila2 bole kalahkan punya..lagi2 dalam pantang..tinggalkan 10 tiang pun boleh...saya ride SANTAIIIIIIIIII Cool

    Matthew santai????...sudah la bro.taw la moto ko laju.kelajuan cahaja. dan corner kilat....


    Mane ade bro..tengah pantang tu..terpaksa santai..kalau kelajuan cahaya masuk lonkang dan corner kilat masuk gaung...huhu.. lol!



    tgk da abes pantang nati kelajuan cahaya laser


    Abisla dah laser pulak dahhh nihh... geek


    Pehhhh... Ni mesti hebat daripada Belalang tempur ni (Suria Perkasa Hitam) hehehe...


    Wuihh tu dah melampau tu...mane bole tandingi suria perkasa hitam...memmang tak bleh seumur idup punya lol!

    Kot mana tau moto ko dh mcm Wira Perkasa... lol! [/quote]


    Aduiii nak kejar doraemon pun tak bleh...ni nak kejar motor laser suria??hmmmm

    HNM4844

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by HNM4844 on Wed Oct 12, 2011 7:35 pm

    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    Ray-Me wrote:Adusss la bro... Kita senasib la... Aku pon panas gak sbb 2 kali dah tekono... haisshhh


    Salam...

    Dah 2 kali?! So maksudnya mase first time kena tu bro da ganti ngan yg baru ke? Beli kat mana benda tu bro? Harga?

    Thanks

    Salam bro...

    X beli pon... Budak opis aku bagi.. dia ni mmg kaki moto byk simpan bnda2 pelik kt umah dia... Budak seremban Kg Temiang... Ari tu silencer AHM aku tcabut pon dia supply aku tabung baru... hehehe



    bro, ade membe ko tu ade handle tzm ori x??




    Baiklah bro...

    Akan di war-war kan... Apa2 nnti akan di update...


    thanks..sebab nk kalahkan si Matthew tu..hehe


    Hehehe... moto si mathew msti ranggi giler ni...

    Moto saya stendert mended aje bila2 bole kalahkan punya..lagi2 dalam pantang..tinggalkan 10 tiang pun boleh...saya ride SANTAIIIIIIIIII Cool

    Matthew santai????...sudah la bro.taw la moto ko laju.kelajuan cahaja. dan corner kilat....


    Mane ade bro..tengah pantang tu..terpaksa santai..kalau kelajuan cahaya masuk lonkang dan corner kilat masuk gaung...huhu.. lol!



    tgk da abes pantang nati kelajuan cahaya laser


    Abisla dah laser pulak dahhh nihh... geek


    Pehhhh... Ni mesti hebat daripada Belalang tempur ni (Suria Perkasa Hitam) hehehe...


    Wuihh tu dah melampau tu...mane bole tandingi suria perkasa hitam...memmang tak bleh seumur idup punya lol!

    Kot mana tau moto ko dh mcm Wira Perkasa... lol!


    Aduiii nak kejar doraemon pun tak bleh...ni nak kejar motor laser suria??hmmmm[/quote]



    matthew, mahu chain lube brand repsol??RM25.material gel.offer october

    Matthew

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by Matthew on Wed Oct 12, 2011 7:54 pm

    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    Ray-Me wrote:Adusss la bro... Kita senasib la... Aku pon panas gak sbb 2 kali dah tekono... haisshhh


    Salam...

    Dah 2 kali?! So maksudnya mase first time kena tu bro da ganti ngan yg baru ke? Beli kat mana benda tu bro? Harga?

    Thanks

    Salam bro...

    X beli pon... Budak opis aku bagi.. dia ni mmg kaki moto byk simpan bnda2 pelik kt umah dia... Budak seremban Kg Temiang... Ari tu silencer AHM aku tcabut pon dia supply aku tabung baru... hehehe



    bro, ade membe ko tu ade handle tzm ori x??




    Baiklah bro...

    Akan di war-war kan... Apa2 nnti akan di update...


    thanks..sebab nk kalahkan si Matthew tu..hehe


    Hehehe... moto si mathew msti ranggi giler ni...

    Moto saya stendert mended aje bila2 bole kalahkan punya..lagi2 dalam pantang..tinggalkan 10 tiang pun boleh...saya ride SANTAIIIIIIIIII Cool

    Matthew santai????...sudah la bro.taw la moto ko laju.kelajuan cahaja. dan corner kilat....


    Mane ade bro..tengah pantang tu..terpaksa santai..kalau kelajuan cahaya masuk lonkang dan corner kilat masuk gaung...huhu.. lol!



    tgk da abes pantang nati kelajuan cahaya laser


    Abisla dah laser pulak dahhh nihh... geek


    Pehhhh... Ni mesti hebat daripada Belalang tempur ni (Suria Perkasa Hitam) hehehe...


    Wuihh tu dah melampau tu...mane bole tandingi suria perkasa hitam...memmang tak bleh seumur idup punya lol!

    Kot mana tau moto ko dh mcm Wira Perkasa... lol!


    Aduiii nak kejar doraemon pun tak bleh...ni nak kejar motor laser suria??hmmmm



    matthew, mahu chain lube brand repsol??RM25.material gel.offer october[/quote]

    Nanti you bawak ke TTS char kuew tiaw Paya Jaras bolehla kita bawak berbincang..review2 skit..Abg Rahman tengah cari chain lube tu..

    HNM4844

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by HNM4844 on Thu Oct 13, 2011 11:30 am

    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    HNM4844 wrote:
    Matthew wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    HNM4844 wrote:
    abglipanz wrote:
    Ray-Me wrote:Adusss la bro... Kita senasib la... Aku pon panas gak sbb 2 kali dah tekono... haisshhh


    Salam...

    Dah 2 kali?! So maksudnya mase first time kena tu bro da ganti ngan yg baru ke? Beli kat mana benda tu bro? Harga?

    Thanks

    Salam bro...

    X beli pon... Budak opis aku bagi.. dia ni mmg kaki moto byk simpan bnda2 pelik kt umah dia... Budak seremban Kg Temiang... Ari tu silencer AHM aku tcabut pon dia supply aku tabung baru... hehehe



    bro, ade membe ko tu ade handle tzm ori x??




    Baiklah bro...

    Akan di war-war kan... Apa2 nnti akan di update...


    thanks..sebab nk kalahkan si Matthew tu..hehe


    Hehehe... moto si mathew msti ranggi giler ni...

    Moto saya stendert mended aje bila2 bole kalahkan punya..lagi2 dalam pantang..tinggalkan 10 tiang pun boleh...saya ride SANTAIIIIIIIIII Cool

    Matthew santai????...sudah la bro.taw la moto ko laju.kelajuan cahaja. dan corner kilat....


    Mane ade bro..tengah pantang tu..terpaksa santai..kalau kelajuan cahaya masuk lonkang dan corner kilat masuk gaung...huhu.. lol!



    tgk da abes pantang nati kelajuan cahaya laser


    Abisla dah laser pulak dahhh nihh... geek


    Pehhhh... Ni mesti hebat daripada Belalang tempur ni (Suria Perkasa Hitam) hehehe...


    Wuihh tu dah melampau tu...mane bole tandingi suria perkasa hitam...memmang tak bleh seumur idup punya lol!

    Kot mana tau moto ko dh mcm Wira Perkasa... lol!


    Aduiii nak kejar doraemon pun tak bleh...ni nak kejar motor laser suria??hmmmm



    matthew, mahu chain lube brand repsol??RM25.material gel.offer october

    Nanti you bawak ke TTS char kuew tiaw Paya Jaras bolehla kita bawak berbincang..review2 skit..Abg Rahman tengah cari chain lube tu..[/quote]


    bila TTS char kiaw tiaw??

    asrolsani

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by asrolsani on Thu Oct 13, 2011 12:45 pm

    sori mencelah... harap jgn quote lebih dari 3 level...panjang berjela plak reply tu...

    ok..leh sambung cerita... cheers

    HNM4844

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by HNM4844 on Thu Oct 13, 2011 1:38 pm

    hahaha..cam lawa plak bentuk die

    Matthew

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by Matthew on Thu Oct 13, 2011 3:53 pm

    HNM4844 wrote:hahaha..cam lawa plak bentuk die

    Ape yang lawa tu beb??

    Matthew

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by Matthew on Thu Oct 13, 2011 3:55 pm

    asrolsani wrote:sori mencelah... harap jgn quote lebih dari 3 level...panjang berjela plak reply tu...

    ok..leh sambung cerita... cheers

    Oh ye sori... Razz

    Sponsored content

    Re: Benda ni pon ada org nak kebas ke...

    Post by Sponsored content Today at 5:59 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 5:59 am