Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    ada kedai motor buka ahad?

    Share

    kodng

    ada kedai motor buka ahad?

    Post by kodng on Sat Oct 15, 2011 9:51 pm

    entah macam mana aku boleh lupa jalan masuk kedai moto kt sea park tu...entah taman mana aku masuk, alih-alih balik rumah je pasal kedai tu tutup jam 3. tak jadi nak servis first 1000 km.

    kat area subang jaya/petaling jaya/KL, ada tak kedai servis kips buka setiap hari walaupun lepas pukul 6?

    kipas

    Re: ada kedai motor buka ahad?

    Post by kipas on Sat Oct 15, 2011 10:26 pm

    kodng wrote:entah macam mana aku boleh lupa jalan masuk kedai moto kt sea park tu...entah taman mana aku masuk, alih-alih balik rumah je pasal kedai tu tutup jam 3. tak jadi nak servis first 1000 km.

    kat area subang jaya/petaling jaya/KL, ada tak kedai servis kips buka setiap hari walaupun lepas pukul 6?
    kat rawang de...kedai pomen si wadin, ali victor dan iskandar krijauan...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: ada kedai motor buka ahad?

    Post by Matthew on Sun Oct 23, 2011 1:14 pm

    kipas wrote:
    kodng wrote:entah macam mana aku boleh lupa jalan masuk kedai moto kt sea park tu...entah taman mana aku masuk, alih-alih balik rumah je pasal kedai tu tutup jam 3. tak jadi nak servis first 1000 km.

    kat area subang jaya/petaling jaya/KL, ada tak kedai servis kips buka setiap hari walaupun lepas pukul 6?
    kat rawang de...kedai pomen si wadin, ali victor dan iskandar krijauan...

    Name kedai boleh tau tak encik kipas????

    gojoil

    Re: ada kedai motor buka ahad?

    Post by gojoil on Wed Nov 02, 2011 6:44 pm

    kipas wrote:
    kodng wrote:entah macam mana aku boleh lupa jalan masuk kedai moto kt sea park tu...entah taman mana aku masuk, alih-alih balik rumah je pasal kedai tu tutup jam 3. tak jadi nak servis first 1000 km.

    kat area subang jaya/petaling jaya/KL, ada tak kedai servis kips buka setiap hari walaupun lepas pukul 6?
    kat rawang de...kedai pomen si wadin, ali victor dan iskandar krijauan...

    kedai yang bersebelahan dengan 7E tu ker?kalau kedai tu pon bukak hari ahad jugak.kat area green park.

    kipas

    Re: ada kedai motor buka ahad?

    Post by kipas on Thu Nov 03, 2011 4:00 am

    gojoil wrote:
    kipas wrote:
    kodng wrote:entah macam mana aku boleh lupa jalan masuk kedai moto kt sea park tu...entah taman mana aku masuk, alih-alih balik rumah je pasal kedai tu tutup jam 3. tak jadi nak servis first 1000 km.

    kat area subang jaya/petaling jaya/KL, ada tak kedai servis kips buka setiap hari walaupun lepas pukul 6?
    kat rawang de...kedai pomen si wadin, ali victor dan iskandar krijauan...

    kedai yang bersebelahan dengan 7E tu ker?kalau kedai tu pon bukak hari ahad jugak.kat area green park.
    aku tak pasti..kontek ali victor...nombor ali victor ada dalam kippers ponbuk...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: ada kedai motor buka ahad?

    Post by Matthew on Fri Nov 04, 2011 1:54 pm

    kipas wrote:
    gojoil wrote:
    kipas wrote:
    kodng wrote:entah macam mana aku boleh lupa jalan masuk kedai moto kt sea park tu...entah taman mana aku masuk, alih-alih balik rumah je pasal kedai tu tutup jam 3. tak jadi nak servis first 1000 km.

    kat area subang jaya/petaling jaya/KL, ada tak kedai servis kips buka setiap hari walaupun lepas pukul 6?
    kat rawang de...kedai pomen si wadin, ali victor dan iskandar krijauan...

    kedai yang bersebelahan dengan 7E tu ker?kalau kedai tu pon bukak hari ahad jugak.kat area green park.
    aku tak pasti..kontek ali victor...nombor ali victor ada dalam kippers ponbuk...

    Kedai ni dekat dengan petronas tu kan...saya pun ade perasan kedai ni...

    Sponsored content

    Re: ada kedai motor buka ahad?

    Post by Sponsored content Today at 2:01 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:01 pm