Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    pijat, dah sampai bersarang kt helmet

    Share

    kodng

    pijat, dah sampai bersarang kt helmet

    Post by kodng on Wed Oct 19, 2011 9:28 am

    entah mana datang pijat tetiba rumah aku kena serang. Time pakai helmet je telingan gatal2 semacam, aku bukak helmet nampak pijat nyorok kt celah2 helmet. Time aku nak picit je, baik punya cilok diorang lari...

    pasrah betul aku camni...beli helmet baru, datang balik pijat tu. Ada tips kasi halau pijat ni tak? Aku sembuk pakai shieldtox kejap je hilang, sehari 2 ada balik.

    ranjau_berduri

    Re: pijat, dah sampai bersarang kt helmet

    Post by ranjau_berduri on Wed Oct 19, 2011 10:16 am

    bela tapir kat rumah.... pijat, semut semua kena makan....


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    mainjet290

    Re: pijat, dah sampai bersarang kt helmet

    Post by mainjet290 on Wed Oct 19, 2011 10:25 am

    ranjau_berduri wrote:bela tapir kat rumah.... pijat, semut semua kena makan....

    yang mcm citer pink panter..natang kaler biru tu ke li?..hehehehe

    jaypan

    Re: pijat, dah sampai bersarang kt helmet

    Post by jaypan on Wed Oct 19, 2011 3:03 pm

    Cuba mintak ubat dari pest control tuh...tanye dia ubat halau pijat...

    kodng

    Re: pijat, dah sampai bersarang kt helmet

    Post by kodng on Wed Oct 19, 2011 8:05 pm

    ranjau_berduri wrote:bela tapir kat rumah.... pijat, semut semua kena makan....
    amboi bro...mentang2 la kt singapore tuh banyak tapir...

    nanti aku ushar kedai pest control. Aku pernah terbaca kena cuci bersih rumah, bungkus pakaian & barang2 yg pijat dah bersarang dalam plastik hitam lepas tu jemur kat tengah panas. Takut lori sampah angkut je...

    zenkage

    Re: pijat, dah sampai bersarang kt helmet

    Post by zenkage on Thu Oct 20, 2011 11:02 am

    LMAO
    erm try rebus dlm air ngan dgn serai wangi... alien

    ranjau_berduri

    Re: pijat, dah sampai bersarang kt helmet

    Post by ranjau_berduri on Thu Oct 20, 2011 3:22 pm

    zenkage wrote:LMAO
    erm try rebus dlm air ngan dgn serai wangi... alien
    dah macam sakit urat jer... Laughing Laughing Laughing


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    jaypan

    Re: pijat, dah sampai bersarang kt helmet

    Post by jaypan on Thu Oct 20, 2011 6:09 pm

    Baca-baca kat tenet ni....petuanya, selitkan daun durian belanda dlaam helmet tu...Wallahualam...

    mankawa150kips

    Re: pijat, dah sampai bersarang kt helmet

    Post by mankawa150kips on Thu Oct 20, 2011 9:49 pm

    rumah tu kena bersih betul-betul tilam semua kena buang aku dulu pun kena mcm tu abis semua bantal tilam aku buang spray baygon tu sampai 3 botol abis aku guna....sampai bilik aku tu bau spray baygon.....suratkahbar lama jgn simpan lama2 sgt kat umah rasenya kat situ diaorag duduk tu selain tilam dgn bantal

    kipas

    Re: pijat, dah sampai bersarang kt helmet

    Post by kipas on Fri Oct 21, 2011 12:33 am

    pakai ubat nyamok lingkaran tuh...mungkin ok kot...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    kodng

    Re: pijat, dah sampai bersarang kt helmet

    Post by kodng on Fri Oct 21, 2011 2:03 pm

    nanti aku blk kg cari pokok durian belanda. Sementara je sebelum pindah rumah

    jaypan

    Re: pijat, dah sampai bersarang kt helmet

    Post by jaypan on Fri Oct 21, 2011 5:23 pm

    Kalau masa bujang dulu...aku bakar je pakai lilin...kalau kat tilam tu sekeliling tilam terbakar....

    Dapat yang gemok2 dengan darah tu sedap picit...tapi tahan bau dia je la...kekekek

    Kelaka baca pengalaman diaorg kat blok2 tentang pijat ni....tapi kalau ade anak memang kesian la...

    Sponsored content

    Re: pijat, dah sampai bersarang kt helmet

    Post by Sponsored content Today at 8:27 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:27 am