Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    peragut pakai RR SE

    Share

    mueezz

    peragut pakai RR SE

    Post by mueezz on Thu Oct 20, 2011 4:57 pm

    salam...tadi polis bru bgitaw aku ade peragut pkai moto sme mcm aku...terkejut aku dgr..kes dye bru start jumaat lpas..polis tu bgtaw mamat nei naek berdua siap pkai fullface lgi...lokasi kejadian...bandar seri putra,bangi...t polis tu akn inform no plate yg dye dpt...si*l tol la....kaya jgak peragut nei...busukkn nme rr je...

    zenkage

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by zenkage on Thu Oct 20, 2011 5:25 pm

    mat rempit nyer keje la tu.bikin malu kips r ni macam...

    khor

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by khor on Thu Oct 20, 2011 7:32 pm

    nnt polis asyik dok kacau kippers la ni... leceh la.. Crying or Very sad

    longjack

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by longjack on Sat Oct 22, 2011 11:52 am

    convert rr kita jadi zx-6..
    keh3 cheers

    Matthew

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by Matthew on Sat Oct 22, 2011 2:30 pm

    Rosak nama RR macam nila..memmang tak bleh pakai punya mat rempit...polis leaps ni mesti tak respect kat RR users...aku ingat lepas ni RR akan dicop macam RX-Z..cissss..nanti aku tuau zx-6 cilka tulll.. Mad

    khor

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by khor on Fri Nov 25, 2011 12:36 pm

    http://www.sinarharian.com.my/edisi/melaka-ns/ditangkap-tak-sampai-sejam-1.7361?fb_comment_id=fbc_10150408557899114_19741864_10150411269849114#f1f523b08af7c74

    buat busuk nama kippers je la bangsat2 ni semua... bikin malu je. Mad

    Matthew

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by Matthew on Fri Nov 25, 2011 12:59 pm


    Aduuii ni yang akan buat polis tengok motor kite je terus kena tahan...Sial betul cilka2 ni..rosak imej moto kite macam ni..harap keparat pencuri haram semua ni kena tembak mati on sight.. Mad

    guhetsuto

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by guhetsuto on Fri Nov 25, 2011 3:59 pm

    peragut pakai fullface.. pergh.. pasni kalo g memane je pakai fullface kena cop.. aduyai..

    Matthew

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by Matthew on Fri Nov 25, 2011 4:08 pm


    Aku baru beli fullface tuh habissss....habissss..cam sial la pencuri ni..

    guhetsuto

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by guhetsuto on Fri Nov 25, 2011 4:10 pm

    same la ngn aku.. adoi.. pakai helmet steng kang kene cop mat rempit lak.. hadoi..

    Matthew

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by Matthew on Fri Nov 25, 2011 4:12 pm

    Tolongla jangan diorang ni pakai full suit gi mencuri...nanti

    guhetsuto

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by guhetsuto on Fri Nov 25, 2011 4:19 pm

    part tue mmg gila abis....mmg tahap kaya gaban peragut tue kalo pakai full suit..

    Matthew

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by Matthew on Fri Nov 25, 2011 4:42 pm

    [quote="guhetsuto"]part tue mmg gila abis....mmg tahap kaya gaban peragut tue kalo pakai full suit..[/quote]

    Haaa siap bukak langkah gaban nak merompak ni?? haha...

    guhetsuto

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by guhetsuto on Fri Nov 25, 2011 4:45 pm

    kalo jd dpn aku.. mmg diorang makan teranjang gaban la.. hahaha.. What a Face

    Matthew

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by Matthew on Fri Nov 25, 2011 4:57 pm

    Terajang tu bro...teranjang dah lain macam buny Smile i ia..hahaha

    guhetsuto

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by guhetsuto on Fri Nov 25, 2011 5:13 pm

    ahha.. typo pulak.. tq pasal betulkan.. hahaha

    Matthew

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by Matthew on Fri Nov 25, 2011 5:28 pm


    Hahaha takpe takde hal punyalah..mari kita ramai2 membasmi gejala merompak pakai KIPS ni...

    guhetsuto

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by guhetsuto on Fri Nov 25, 2011 5:30 pm

    merompak pakai kips nie satu hal.. yg curi kips pon satu lagi hal.. pening kepale beb..

    Matthew

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by Matthew on Fri Nov 25, 2011 5:39 pm


    Takde ape2 ni bro cuma diorang ni mengalakkan kite amik SBK je terusss muahahahaha

    guhetsuto

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by guhetsuto on Fri Nov 25, 2011 5:41 pm

    haha.. best mmg best duit je yg tak best..hahah

    khor

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by khor on Fri Nov 25, 2011 5:54 pm

    guhetsuto wrote:merompak pakai kips nie satu hal.. yg curi kips pon satu lagi hal.. pening kepale beb..

    yg masalah nya dia org curi kips org lain.. pas tu pakai kips tu buat jenayah... kena2 kat owner pulak klu polis trace ikut no. pendaftaran... Mad

    Matthew

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by Matthew on Fri Nov 25, 2011 5:56 pm

    [quote="guhetsuto"]haha.. best mmg best duit je yg tak best..hahah[/quote]

    Itu pun point yang betul...hmmm

    Matthew

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by Matthew on Fri Nov 25, 2011 5:57 pm

    [quote="khor"][quote="guhetsuto"]merompak pakai kips nie satu hal.. yg curi kips pon satu lagi hal.. pening kepale beb..[/quote]

    yg masalah nya dia org curi kips org lain.. pas tu pakai kips tu buat jenayah... kena2 kat owner pulak klu polis trace ikut no. pendaftaran... Mad [/quote]

    Tak mungkin bro, pasai moto dah kena curik takan tak buat polis report kot...diorang takan kenakan balik owner nye..kan? What a Face

    guhetsuto

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by guhetsuto on Fri Nov 25, 2011 6:09 pm

    khor wrote:
    guhetsuto wrote:merompak pakai kips nie satu hal.. yg curi kips pon satu lagi hal.. pening kepale beb..

    yg masalah nya dia org curi kips org lain.. pas tu pakai kips tu buat jenayah... kena2 kat owner pulak klu polis trace ikut no. pendaftaran... Mad


    pastu polis dtg tangkap or pukul owner n then ckp "balai cite" pergh.. mau belutut kesedeyhan kat ctu..

    Matthew

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by Matthew on Fri Nov 25, 2011 6:14 pm

    [quote="guhetsuto"][quote="khor"][quote="guhetsuto"]merompak pakai kips nie satu hal.. yg curi kips pon satu lagi hal.. pening kepale beb..[/quote]

    yg masalah nya dia org curi kips org lain.. pas tu pakai kips tu buat jenayah... kena2 kat owner pulak klu polis trace ikut no. pendaftaran... Mad [/quote]


    pastu polis dtg tangkap or pukul owner n then ckp "balai cite" pergh.. mau belutut kesedeyhan kat ctu..
    [/quote]

    Dari record yang dah ade kat balai tu mereka takkan kacau owner nye..

    Sponsored content

    Re: peragut pakai RR SE

    Post by Sponsored content Today at 9:52 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:52 am