Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Marco Simoncelli R.I.P..

    Share

    Matthew

    Marco Simoncelli R.I.P..

    Post by Matthew on Sun Oct 23, 2011 9:57 pm

    Motogp rider Maroc Simoncelli dah meninggal dalam sepang race tadi pada lap ke-19 Saya bersedih dan terkejut melihat kejadian ini hmmm.. saya dah ucapkan takziah kepada keluaga Simoncelli..dan kepada kippers lain bolelah buat ucapkan takziah disini di moto gp http://www.motogp.com/en/tributetosimoncelli R.I.P Marco and God Bless you rider. No

    wadin

    Re: Marco Simoncelli R.I.P..

    Post by wadin on Mon Oct 24, 2011 10:54 am

    Takziah...
    Cuma aku lagi sedih pasal penonton membuang sampah kerana selepas kejadian ini.Tidak menghormati kejadian ini.
    Pemain Liga Italy siap berhenti sekejap dan bertakafur. keluar berita dalam bbs post pasal .
    Semoga perkara ini tidak berlaku lagi .

    safe ride

    Matthew

    Re: Marco Simoncelli R.I.P..

    Post by Matthew on Mon Oct 24, 2011 1:24 pm

    wadin wrote:Takziah...
    Cuma aku lagi sedih pasal penonton membuang sampah kerana selepas kejadian ini.Tidak menghormati kejadian ini.
    Pemain Liga Italy siap berhenti sekejap dan bertakafur. keluar berita dalam bbs post pasal .
    Semoga perkara ini tidak berlaku lagi .

    safe ride

    Buat malu aje orang kite ni...hmm No

    zali

    Re: Marco Simoncelli R.I.P..

    Post by zali on Mon Oct 24, 2011 3:34 pm

    kadang kala mereka ni tak cukup pandai nak mengawal perasaan Sad

    zalie78

    Re: Marco Simoncelli R.I.P..

    Post by zalie78 on Tue Nov 15, 2011 3:45 pm

    rip marco..

    HNM4844

    Re: Marco Simoncelli R.I.P..

    Post by HNM4844 on Thu Dec 29, 2011 4:14 pm

    takziah juga.
    lebih sedih bila berada kat Sepang sewaktu kejadian. lepas bendera merah dikibarkan, aku, akmal zx-10 dan amy gelak2 kat tower turn 15 sebab xtaw apa yg berlaku.bila MC announce race cancel and Marco da mati, sedih gila. aku peminat tegar motoGP dan memang terasa xde no 58 kat grid.
    kepada yg baling botol tu, typical malaysian.xtaw la macam mana org cakap malaysia ni peramah dan sopan santun.race direction director bukan suka2 nk stop race and cancel terus.sebab sepang pon kene saman hari sabtu sebab xkibar bendera kuning.belajar jadi orang bertamaadun.

    hari isnin esok nye aku terus gi Zulkawa buat sticker Super sic.sampai sekarang, aku masih xpercaya simoncelli da xde.marco...

    Sekarang, Crew Chief simoncelli da jadi crew chief max biaggi kat factory aprillia WSBK.

    Sponsored content

    Re: Marco Simoncelli R.I.P..

    Post by Sponsored content Today at 2:00 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:00 pm