Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    krr boleh pasang double stand tak?

    Share

    kodng

    krr boleh pasang double stand tak?

    Post by kodng on Fri Nov 11, 2011 11:51 pm

    kalau ada berapa kosnye?

    payah pulak nak minyakkan rantai. Nak kena tolak kedepan & belakang masa spray.

    Matthew

    Re: krr boleh pasang double stand tak?

    Post by Matthew on Sat Nov 12, 2011 12:10 am

    kodng wrote:kalau ada berapa kosnye?

    payah pulak nak minyakkan rantai. Nak kena tolak kedepan & belakang masa spray.

    Memmang buruk bro kalau macam tu..tak lawa baik pakai Paddock stand...ade jual pun tengok kat classifields..

    en.godang

    Re: krr boleh pasang double stand tak?

    Post by en.godang on Mon Nov 14, 2011 7:57 pm

    raso mcm nk try bygkn la..full fearing ado double stand...hehehehe

    Khaza

    Re: krr boleh pasang double stand tak?

    Post by Khaza on Mon Nov 14, 2011 10:29 pm

    mmg la rasa x cntik sangat tp efektif kan.. nak parking kt tempat sesak pun senang.. Laughing

    kodng

    Re: krr boleh pasang double stand tak?

    Post by kodng on Mon Nov 14, 2011 11:16 pm

    aku tak peduli sangat pasal nampak 'macho' sebab aku pakai box kat krr & pakai pad lutut + pad siku kalau keluar jalan2.

    nak gelak, gelaklah. den pedulik apo... Very Happy

    ninja_cherasbt9

    Re: krr boleh pasang double stand tak?

    Post by ninja_cherasbt9 on Tue Nov 15, 2011 1:11 am

    Khaza wrote:mmg la rasa x cntik sangat tp efektif kan.. nak parking kt tempat sesak pun senang.. Laughing



    x yah bayangkan.....yamaha xj6...pakai kan

    Matthew

    Re: krr boleh pasang double stand tak?

    Post by Matthew on Tue Nov 15, 2011 8:27 am

    kodng wrote:aku tak peduli sangat pasal nampak 'macho' sebab aku pakai box kat krr & pakai pad lutut + pad siku kalau keluar jalan2.

    nak gelak, gelaklah. den pedulik apo... Very Happy

    Safety kita 1stma..biarkan diaorang gelak.. study

    en.godang

    Re: krr boleh pasang double stand tak?

    Post by en.godang on Tue Nov 15, 2011 3:17 pm

    xj6 pn pakai..balun je..ahahaha..nt da siap,upload gmbr,,nk tgk..

    AsTaLaVisTa

    Re: krr boleh pasang double stand tak?

    Post by AsTaLaVisTa on Tue Nov 15, 2011 10:22 pm

    Matthew wrote:
    kodng wrote:aku tak peduli sangat pasal nampak 'macho' sebab aku pakai box kat krr & pakai pad lutut + pad siku kalau keluar jalan2.

    nak gelak, gelaklah. den pedulik apo... Very Happy

    Safety kita 1stma..biarkan diaorang gelak.. study

    Make sure klau nek welding...CDI + coil magnet + coil plug + rectifier + bateri cabut dulu...Nanti cepat rosak klau guna welding karen...Saranan je....

    kodng

    Re: krr boleh pasang double stand tak?

    Post by kodng on Wed Nov 16, 2011 1:29 am

    kena DIY ke? kedai tak pasangkan ke?

    AsTaLaVisTa

    Re: krr boleh pasang double stand tak?

    Post by AsTaLaVisTa on Wed Nov 16, 2011 2:26 pm

    kodng wrote:kena DIY ke? kedai tak pasangkan ke?

    May be maksud bro double stand yang sedia ada kat KIPS lame ye...Memang ada jual bro...Tapaknyaaaa....???..Nak pasang camno klau x do tapak aih..Klau kat KIPS lame...Memang daaa sedia ada tapak double stand yg dah permanent welding kat body.....Tolong perbetulkan klau salah pemahaman saya.... Very Happy

    en.godang

    Re: krr boleh pasang double stand tak?

    Post by en.godang on Fri Dec 09, 2011 6:31 am

    kodng wrote:kena DIY ke? kedai tak pasangkan ke?


    jd x pasang tongkat berkembar(bm) ??hehehehe
    klu jd,bak tgk ckit ha..

    kodng

    Re: krr boleh pasang double stand tak?

    Post by kodng on Fri Dec 09, 2011 8:36 am

    pitih takdo lagi...
    nanti masa servis aku cuba tanya kat kedai berapa kos

    en.godang

    Re: krr boleh pasang double stand tak?

    Post by en.godang on Fri Dec 09, 2011 3:38 pm

    kodng wrote:pitih takdo lagi...
    nanti masa servis aku cuba tanya kat kedai berapa kos

    ok2...den tunggu..

    Sponsored content

    Re: krr boleh pasang double stand tak?

    Post by Sponsored content Today at 6:09 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:09 pm