Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Nak tanye Pasal Tail

    Share

    mimfrockstar

    Nak tanye Pasal Tail

    Post by mimfrockstar on Mon Nov 28, 2011 5:39 pm

    Selain yg tail 250r tuh . tak da yg custom jenis lain lagi ke ? sorry eh sbb aku pn baru lagi nie pakai kawasaki kips 150 rr nie . baru nak try main 2 stroke Very Happy
    avatar
    Matthew

    Re: Nak tanye Pasal Tail

    Post by Matthew on Mon Nov 28, 2011 6:01 pm

    [quote="mimfrockstar"]Selain yg tail 250r tuh . tak da yg custom jenis lain lagi ke ? sorry eh sbb aku pn baru lagi nie pakai kawasaki kips 150 rr nie . baru nak try main 2 stroke Very Happy[/quote]

    Tengok kat classifields ..bro
    avatar
    kodng

    Re: Nak tanye Pasal Tail

    Post by kodng on Tue Nov 29, 2011 8:54 am

    memang krr dari dulu takde tail ke? baru2 ni aku perasan sebab kena bonceng sebab masih dalam percubaan. Kalau solo ride, buat tak tau je ade ke tak

    Sponsored content

    Re: Nak tanye Pasal Tail

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Oct 23, 2017 8:52 am