Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    FB page untuk kippers

    Share

    MiLoDiNaSoUR

    FB page untuk kippers

    Post by MiLoDiNaSoUR on Tue Nov 29, 2011 3:52 pm

    Salam kippers ,

    pada zaman moden serta di era globalisarsi ini , saya selaku budak baru dalam arena Kippers ini yakin bahawa majoriti kippers mempunyai FB .
    Justeru , saya hanya ingin memberitahu bahawa telah wujud satu page baru untuk kita semua di FB sinun .

    ni nama page tu , Kippers Malaya . (nak boh link xboleh , sekatan komunikasi 7 hari Neutral )

    just nak bagitau tu je haa...hehe

    *minx maaf la , terkeluar bahasa bakul
    ** kalau ada yang xkena dengan post ni , mod respon2 la k..al-maklum la, budak baru kat tapak ni Wink

    Matthew

    Re: FB page untuk kippers

    Post by Matthew on Tue Nov 29, 2011 4:14 pm

    [quote="MiLoDiNaSoUR"]Salam kippers ,

    pada zaman moden serta di era globali[strike]sarsi[/strike] ini , saya selaku budak baru dalam arena Kippers ini yakin bahawa majoriti kippers mempunyai FB .
    Justeru , saya hanya ingin memberitahu bahawa telah wujud satu page baru untuk kita semua di FB sinun .

    ni nama page tu , Kippers Malaya . (nak boh link xboleh , sekatan komunikasi 7 hari Neutral )

    just nak bagitau tu je haa...hehe

    *minx maaf la , terkeluar bahasa baku[strike]l[/strike]
    ** kalau ada yang xkena dengan post ni , mod respon2 la k..al-maklum la, budak baru kat tapak ni Wink [/quote]

    Tanoookkkk saya setia dengan KIPPERS BOOK jeeeee huhuhuhu...

    MiLoDiNaSoUR

    Re: FB page untuk kippers

    Post by MiLoDiNaSoUR on Tue Nov 29, 2011 4:51 pm

    aikk ,, kippers book tu kt mana plak dh ? yg kita dok bertapak ni ka ? haha

    Matthew

    Re: FB page untuk kippers

    Post by Matthew on Tue Nov 29, 2011 5:08 pm


    Ya... yang kita berkubukan ni haaa huhuhu... lol!

    Sponsored content

    Re: FB page untuk kippers

    Post by Sponsored content Today at 4:22 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:22 am