Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    2012 KRR 150 facelift??

    Share
    avatar
    Maverick

    2012 KRR 150 facelift??

    Post by Maverick on Wed Nov 30, 2011 8:13 pm

    Saje nak post.. rasanya ramai yg dah tau! Very Happy

    Spec enjin myb sama, tak bole nak confirm sbb dpt pic je kat net.. tp tak tau la kot2 dah hapgred 250cc lak? hehe

    Cuba tgk2!





    avatar
    Matthew

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by Matthew on Wed Nov 30, 2011 10:51 pm


    Lawa tu..kalau nak buang mudguard pun lawa cam SBK kan,,mesti ramai nanti akan upgrade cover set ni..
    avatar
    vicksonchew

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by vicksonchew on Sun Dec 04, 2011 2:06 am

    [img][/img] desain dari petronas fp1 superbike cyclops dekat Ninja 150 mesti cantik... lol!

    nasruled

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by nasruled on Fri Dec 09, 2011 4:29 pm

    Matthew wrote:
    Lawa tu..kalau nak buang mudguard pun lawa cam SBK kan,,mesti ramai nanti akan upgrade cover set ni..

    rasenye saye la salah sorang yg akan upgred cover set tu...
    avatar
    Maverick

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by Maverick on Sun Dec 11, 2011 2:16 am

    nasruled wrote:
    Matthew wrote:
    Lawa tu..kalau nak buang mudguard pun lawa cam SBK kan,,mesti ramai nanti akan upgrade cover set ni..

    rasenye saye la salah sorang yg akan upgred cover set tu...
    Good! Dah buat facelift nanti post kat sini ye.. state la sekali cost dia..
    Mana tau ada yg nak buat gak nanti..
    avatar
    alep

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by alep on Thu Dec 22, 2011 3:54 pm

    sopan btul motor race petronas tu, siap ada signal dgn side mirror, no plet mana bang?
    avatar
    jaypan

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by jaypan on Fri Dec 23, 2011 6:16 pm

    Sapa yang nak berhijrah ke kaberset baru bole la tolak coverset lama pada kawan2 yang nak pakai....heheheheh... Smile

    avatar
    alep

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by alep on Sat Dec 24, 2011 6:40 pm

    ekor je cantik, depan macam keje x siap
    avatar
    BoyKL

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by BoyKL on Mon Mar 05, 2012 8:29 am

    Boleh tahan lawa jugak. Cuma sayang fairing bawah dada dia tak panjangkan sampai belakang.
    avatar
    Matthew

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by Matthew on Mon Mar 05, 2012 10:47 am


    Tahukah anda harge cover set baru ini adalah 4.5K keseluruhan????... study
    avatar
    pidd

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by pidd on Mon Mar 05, 2012 11:22 am

    tapi nak tanye sikitlahh .. memang kips 2012 ni tak masok malaysia keh ? saya memang nak beli kips ni yang ada kat kedai sekarang version 2008 , nanti dah bayar downpayment model 2012 masok malaysia pulak .. perghh ! berdarah idung ni rasanyer . kehkeh Embarassed
    avatar
    Matthew

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by Matthew on Mon Mar 05, 2012 11:56 am

    Dengar dari kawan, buat mase ni takkan masuk pasai model baru ni pun akan dilaunch pada bulan ni di indon nak tunggu dia masuk malaysia budget sendiri broooo...
    avatar
    BoyKL

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by BoyKL on Mon Mar 05, 2012 12:53 pm

    Matthew wrote:
    Tahukah anda harge cover set baru ini adalah 4.5K keseluruhan????... study

    Itu cekik darah namanya. Pencuri takyah curi motor la kalo camtu. Curi coverset jer.


    Last edited by BoyKL on Mon Mar 05, 2012 8:39 pm; edited 1 time in total
    avatar
    Matthew

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by Matthew on Mon Mar 05, 2012 7:40 pm


    Harge barang sparepart pun akan dinaikkan tak lame lagi so harge moto ni akan naik keseluruhan
    avatar
    BoyKL

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by BoyKL on Mon Mar 05, 2012 8:38 pm

    Yummy, yummy. Menyelerakan jugak design dia.



    avatar
    BoyKL

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by BoyKL on Tue Mar 06, 2012 2:40 pm

    Lagi gambar untuk pembakar semangat geng2 KIPS.






    Sponsored content

    Re: 2012 KRR 150 facelift??

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Apr 24, 2017 11:35 am