Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    beruang sakis menunggang..

    Share

    en.godang

    beruang sakis menunggang..

    Post by en.godang on Fri Dec 09, 2011 6:25 am

    op2!!nk angkt tgn nk tyo..
    pd pndpt anda2 semua,,otai2,middle otai & etc...
    ak ni, tgi 6ft=184cm , brt 115kg..
    napo nmo en godang,,2 la sbb nya,,
    rasa2 anda klu ak mnunggang kips ni ad nmpk mcm bruang sarkis naik mtr x??ahahaha..
    bukan ap,,bwk rxz adik ak pn org ckp xd beze ngn c70 ak tuh...cih!

    tq..hhehehehe

    ninja_cherasbt9

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by ninja_cherasbt9 on Fri Dec 09, 2011 9:27 am

    en.godang wrote:op2!!nk angkt tgn nk tyo..
    pd pndpt anda2 semua,,otai2,middle otai & etc...
    ak ni, tgi 6ft=184cm , brt 115kg..
    napo nmo en godang,,2 la sbb nya,,
    rasa2 anda klu ak mnunggang kips ni ad nmpk mcm bruang sarkis naik mtr x??ahahaha..
    bukan ap,,bwk rxz adik ak pn org ckp xd beze ngn c70 ak tuh...cih!

    tq..hhehehehe




    tu la nama ko godang iyorrrr........ala naik atas kips dulu ambil gambar....tunjuk kat kita org.....ok

    jaypan

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by jaypan on Fri Dec 09, 2011 10:05 am

    Aku pakai kr lama ni ha...kalo amik gambo dari tepi, memang nampak orang besar dari muto ni ha....kekekekeke...

    sekian

    en.godang

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by en.godang on Fri Dec 09, 2011 3:36 pm

    ok2...nnt den buek...tp take time la kot...nk kno pg kedai mintak izin ddk atas mtr..hehehehe...
    tungguuuuuuu...zassss.......

    tp klua ad sapo2 kgkwn yg saiz lbih kurg,upload la gmbr..nk tgk..hehehehe..

    gojoil

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by gojoil on Fri Dec 09, 2011 8:25 pm

    apo lah susah sangat tu en.godang.ekau poi lah belari ko..manjat pokok ko..tobeh lalang ko..leh ko kocik kan sikit badan ekau tu.hahah...jgn marah yo.gurau jo.

    en.godang

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by en.godang on Sat Dec 10, 2011 2:18 am

    gojoil wrote:apo lah susah sangat tu en.godang.ekau poi lah belari ko..manjat pokok ko..tobeh lalang ko..leh ko kocik kan sikit badan ekau tu.hahah...jgn marah yo.gurau jo.

    ahahahahahaa..x marah..tp an..byg an la..da menobeh+manjek pokok+berlari = ponek

    ponek = haus+lapar - 3m
    selesaikan equation...

    3m=mkn 3 kali..ahahahahahahahaa....bahayo 2,,,

    CookieMonster

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by CookieMonster on Sat Dec 10, 2011 2:38 am

    en.godang wrote:op2!!nk angkt tgn nk tyo..
    pd pndpt anda2 semua,,otai2,middle otai & etc...
    ak ni, tgi 6ft=184cm , brt 115kg..
    napo nmo en godang,,2 la sbb nya,,
    rasa2 anda klu ak mnunggang kips ni ad nmpk mcm bruang sarkis naik mtr x??ahahaha..
    bukan ap,,bwk rxz adik ak pn org ckp xd beze ngn c70 ak tuh...cih!

    tq..hhehehehe

    Ini alamatnyer kena angkat er6f ke versys ke mmg kena ngan body Very Happy

    Matthew

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by Matthew on Sun Dec 11, 2011 6:23 pm


    Paling best matching amik Virago...kalau masih ade kat pasaran lagi

    en.godang

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by en.godang on Thu Dec 15, 2011 1:33 am

    CookieMonster wrote:
    en.godang wrote:op2!!nk angkt tgn nk tyo..
    pd pndpt anda2 semua,,otai2,middle otai & etc...
    ak ni, tgi 6ft=184cm , brt 115kg..
    napo nmo en godang,,2 la sbb nya,,
    rasa2 anda klu ak mnunggang kips ni ad nmpk mcm bruang sarkis naik mtr x??ahahaha..
    bukan ap,,bwk rxz adik ak pn org ckp xd beze ngn c70 ak tuh...cih!

    tq..hhehehehe

    Ini alamatnyer kena angkat er6f ke versys ke mmg kena ngan body Very Happy

    fuhh,,kono lak rembat lombu abah sekor ni..ahahahaha

    en.godang

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by en.godang on Thu Dec 15, 2011 1:34 am

    Matthew wrote:
    Paling best matching amik Virago...kalau masih ade kat pasaran lagi

    second hand ado yo raso eh..jd awie la lopeh ni....ahahahaha

    Matthew

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by Matthew on Wed Dec 21, 2011 9:39 am

    [quote="en.godang"][quote="Matthew"]
    Paling best matching amik Virago...kalau masih ade kat pasaran lagi[/quote]

    second hand ado yo raso eh..jd awie la lopeh ni....ahahahaha[/quote]

    Tapi kalau degan size badan hang memmang mantopp... bom

    zenkage

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by zenkage on Wed Dec 21, 2011 9:53 am

    Alang2 tu bro,tumpang thread jap bleh hehe

    aku tinggi 175 cm, Berat 50 kg
    So kira aku lak kes Underweight mlampau lani...
    smpai org kata lau jalan angin tiup da leh terbang....
    hehe anyways family aku ade letak syarat,if nak pakai kips bole tp:
    1. Beli sendiri (biasa la tu)
    2. Kene naikkan berat mencukupi supaya mampu dari segi fizikal untuk mengawal kips.

    aku nak gi kedai test drive segan plak,xkan la nnt tiap2 kali nek 5kg aku nak gi test bwk hehe

    So, Korang suggest kn target untuk berat sesuai untuk aku ?

    thanks

    Matthew

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by Matthew on Wed Dec 21, 2011 9:56 am


    Bro aku pun baru dalam 52 kilo boleh bawak KIPSleee...boleh bawak ZX-R250 punnn...

    zenkage

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by zenkage on Wed Dec 21, 2011 12:10 pm

    Tinggi ko berapa bro ??

    en.godang

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by en.godang on Wed Dec 21, 2011 12:34 pm

    zenkage wrote:Alang2 tu bro,tumpang thread jap bleh hehe

    aku tinggi 175 cm, Berat 50 kg
    So kira aku lak kes Underweight mlampau lani...
    smpai org kata lau jalan angin tiup da leh terbang....
    hehe anyways family aku ade letak syarat,if nak pakai kips bole tp:
    1. Beli sendiri (biasa la tu)
    2. Kene naikkan berat mencukupi supaya mampu dari segi fizikal untuk mengawal kips.

    aku nak gi kedai test drive segan plak,xkan la nnt tiap2 kali nek 5kg aku nak gi test bwk hehe

    So, Korang suggest kn target untuk berat sesuai untuk aku ?

    thanks

    bro,berat lu kasi 65 da stylo da..ahahaha..meh amik lemak ak ckit..ahaahah

    Matthew

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by Matthew on Wed Dec 21, 2011 12:48 pm

    [quote="zenkage"]Tinggi ko berapa bro ??[/quote]

    Dalam 159cm je..saya tak tinggi..

    zenkage

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by zenkage on Wed Dec 21, 2011 8:22 pm

    65 ek...erM haha kalau bole aku dah amik dah godang...15 kg terus aku amik


    Matthew: tu la pasal,sbb ko 159 so ko kira balanced,aku lak 175 cm so da macam lidi da...hu sedey2...

    Sponsored content

    Re: beruang sakis menunggang..

    Post by Sponsored content Today at 12:00 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 12:00 pm