Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Ape status superkips ni sebenarnya?

    Share
    avatar
    turbonoshayabusa

    Re: Ape status superkips ni sebenarnya?

    Post by turbonoshayabusa on Tue Dec 13, 2011 2:24 am

    [quote="Maverick"]
    Dok tunggu2 la Modenas kebanggaan kita ni nak produce bike 400cc keatas pulak, bole la saing dlm race kelas Supersport 400 ke, 600 ke, atau pun compete dlm race WSBK ke mana tau kan? Dan terus melangkah ke MotoGP lak!
    quote]

    Tak mungkin bro... setakat nak langkah masuk SBK je pun dah jutaan ringgit, untuk R&D dan develop bike je. Belum lagi kos kos masa tengah race. Apalagi MotoGP...

    Nak buat apa bro, kumpul duit beli Superbike je la... Sad

    avatar
    Matthew

    Re: Ape status superkips ni sebenarnya?

    Post by Matthew on Tue Dec 13, 2011 6:07 am


    Betulah itu 1 sports yang memakan jutaan duit kat malaysia tah berapa lak cost ia..hmm
    avatar
    Maverick

    Re: Ape status superkips ni sebenarnya?

    Post by Maverick on Tue Dec 13, 2011 8:54 pm

    Bukan pe bro, kalo nak tunggu TAX SBK masuk Msia yg tercinta ni di mansuhkan mmg impossible la, tu yg harap sgt ada la local made SBK asal murah sket mcm Naza Blade tu jd la, merasa gak la pakai SBK.. huhu
    avatar
    turbonoshayabusa

    Re: Ape status superkips ni sebenarnya?

    Post by turbonoshayabusa on Wed Dec 14, 2011 9:08 pm

    Masa naik Naza Blade, tutup mata dan bayangkan diri anda tenga naik Ducati 1199... hahahahaha!
    avatar
    khor

    Re: Ape status superkips ni sebenarnya?

    Post by khor on Sat Dec 17, 2011 10:31 am

    ganti sticker tu dr naza ke ducati.. pastikan color merah ferrari.. Very Happy
    avatar
    Matthew

    Re: Ape status superkips ni sebenarnya?

    Post by Matthew on Sun Dec 18, 2011 2:03 am


    Tapi kalau kalau convert ke suzuki K2 ke pun boleh.. Razz alang2 lampu dia straight kan..
    avatar
    turbonoshayabusa

    Re: Ape status superkips ni sebenarnya?

    Post by turbonoshayabusa on Sun Dec 18, 2011 8:41 am

    Naik EX5, tutup mata, walaaa, CBR1000rr.....
    avatar
    Matthew

    Re: Ape status superkips ni sebenarnya?

    Post by Matthew on Mon Dec 19, 2011 8:24 am

    [quote="turbonoshayabusa"]Naik EX5, tutup mata, walaaa, CBR1000rr.....[/quote]

    Jangan tutup mata lama sangat nanti masuk lonkang.. lol!
    avatar
    ranjau_berduri

    Re: Ape status superkips ni sebenarnya?

    Post by ranjau_berduri on Tue Dec 20, 2011 9:05 am

    Matthew wrote:
    turbonoshayabusa wrote:Naik EX5, tutup mata, walaaa, CBR1000rr.....

    Jangan tutup mata lama sangat nanti masuk lonkang.. lol!
    sifoo pe de hal.... hehehe...


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...
    avatar
    gojoil

    Re: Ape status superkips ni sebenarnya?

    Post by gojoil on Tue Dec 20, 2011 2:40 pm

    ranjau_berduri wrote:
    Matthew wrote:
    turbonoshayabusa wrote:Naik EX5, tutup mata, walaaa, CBR1000rr.....

    Jangan tutup mata lama sangat nanti masuk lonkang.. lol!
    sifoo pe de hal.... hehehe...
    tangkap lalat pakai cop stick pon sambil pejam mata.apa lah sangat nak bawak moto pejam mata. small the matter. Very Happy Very Happy Very Happy
    avatar
    Matthew

    Re: Ape status superkips ni sebenarnya?

    Post by Matthew on Tue Dec 20, 2011 4:00 pm


    Betulll ke niiiiiiiii lol!
    avatar
    gojoil

    Re: Ape status superkips ni sebenarnya?

    Post by gojoil on Thu Dec 22, 2011 1:14 am

    betul lah...pernah ker aku tak tipu kau..??

    Sponsored content

    Re: Ape status superkips ni sebenarnya?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat Mar 25, 2017 12:01 pm