Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    suka suka picture

    Share

    1500cc kapcai

    suka suka picture

    Post by 1500cc kapcai on Wed Dec 14, 2011 1:13 pm


    Matthew

    Re: suka suka picture

    Post by Matthew on Sun Dec 18, 2011 2:29 am


    Bessssttt aku pun minat nak pakai macam ni...eeeeeeeeeeeeeee

    BoyKL

    Re: suka suka picture

    Post by BoyKL on Tue Mar 06, 2012 10:49 am

    Aper model ni ek? Boleh tahan.

    kipas

    Re: suka suka picture

    Post by kipas on Tue Mar 06, 2012 3:07 pm

    honda cbr cc tak pasti berapa...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    BoyKL

    Re: suka suka picture

    Post by BoyKL on Tue Mar 06, 2012 3:12 pm

    kipas wrote:honda cbr cc tak pasti berapa...
    Thanks for the info bro. Boleh tahan jugak dia bikin.

    samdegret

    Re: suka suka picture

    Post by samdegret on Wed Mar 07, 2012 9:21 am

    Triumph daytona 675 laaa

    BoyKL

    Re: suka suka picture

    Post by BoyKL on Wed Mar 07, 2012 9:54 am

    samdegret wrote:Triumph daytona 675 laaa

    Pergh!!!! Mata lu memang power lah bro.

    kipas

    Re: suka suka picture

    Post by kipas on Thu Mar 08, 2012 2:25 am

    samdegret wrote:Triumph daytona 675 laaa
    haah la...aku tak perasan kat cover set dier tulis triumph daytona 675...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    BoyKL

    Re: suka suka picture

    Post by BoyKL on Thu Mar 08, 2012 3:45 am

    kipas wrote:
    samdegret wrote:Triumph daytona 675 laaa
    haah la...aku tak perasan kat cover set dier tulis triumph daytona 675...
    Aku rasa sebab apa kita tak nampak, sebab kita tak enlarge gambar tu. Aku baru perasan gambar tu boleh dibesarkan.

    kipas

    Re: suka suka picture

    Post by kipas on Fri Mar 09, 2012 3:52 pm

    BoyKL wrote:
    kipas wrote:
    samdegret wrote:Triumph daytona 675 laaa
    haah la...aku tak perasan kat cover set dier tulis triumph daytona 675...
    Aku rasa sebab apa kita tak nampak, sebab kita tak enlarge gambar tu. Aku baru perasan gambar tu boleh dibesarkan.
    bukan...aku rasa mata kite masing2 tertumpu kat ekzos moto tuh...dan brand ape???dan gambar nih diambil pada pandangan tepi....


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    lone_rangers88

    Re: suka suka picture

    Post by lone_rangers88 on Fri Mar 09, 2012 7:38 pm

    fuyo,,.,,hanya mampu tengok jer teman kt sini..
    nak milik memang tak mampu lah..!!
    skrg ni hnya mampu pakai kips rr 150 Se..
    tu pun dah syukur alhmdulilah..hehe

    BoyKL

    Re: suka suka picture

    Post by BoyKL on Sat Mar 10, 2012 3:19 am

    kipas wrote:
    BoyKL wrote:
    kipas wrote:
    samdegret wrote:Triumph daytona 675 laaa
    haah la...aku tak perasan kat cover set dier tulis triumph daytona 675...
    Aku rasa sebab apa kita tak nampak, sebab kita tak enlarge gambar tu. Aku baru perasan gambar tu boleh dibesarkan.
    bukan...aku rasa mata kite masing2 tertumpu kat ekzos moto tuh...dan brand ape???dan gambar nih diambil pada pandangan tepi....
    Oh yela. Macam tengok awek seksi gak la kan? Kalo dia membelakangi kita, dah tentu kita cuma nampak bontot dia jer. Very Happy

    BoyKL

    Re: suka suka picture

    Post by BoyKL on Sat Mar 10, 2012 3:20 am

    lone_rangers88 wrote:fuyo,,.,,hanya mampu tengok jer teman kt sini..
    nak milik memang tak mampu lah..!!
    skrg ni hnya mampu pakai kips rr 150 Se..
    tu pun dah syukur alhmdulilah..hehe
    Ninja 150RR tu dah kira bagus tu bro. Takat Ninja 250R takleh nak berlagak la ngan Ninja 150RR kan?

    Matthew

    Re: suka suka picture

    Post by Matthew on Sat Mar 10, 2012 9:49 am


    Kalau kite ride RR kite full suited ..member 250 tu pun ushar kat kite..kalau macam mat rempit bawak susah la beb..moto ni akan nampak macam..??????.... confused

    BoyKL

    Re: suka suka picture

    Post by BoyKL on Sat Mar 10, 2012 11:54 am

    Saper tau, kalo standard lawan standard kat hiway, saper lagi laju? Ninja 150RR atau Ninja 250R?

    Sponsored content

    Re: suka suka picture

    Post by Sponsored content Today at 5:51 am


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 5:51 am