Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    assalammualaikum..sy dak bru menunggang kips ni..area muar n jb..

    Share

    skyhigh3036

    assalammualaikum..sy dak bru menunggang kips ni..area muar n jb..

    Post by skyhigh3036 on Sat Dec 17, 2011 12:27 pm

    assalammualaikum..ak bru pkai kips ni dlm sbuln..2 pn amk 2nd je..kpd otai2 kips ni mntk tlg tnjuk ajo ye dari pelbagai pendapat..kt cni pn ak nk carik kawan..sudi2 la knl ngn ak yee... Very Happy

    nekman

    Re: assalammualaikum..sy dak bru menunggang kips ni..area muar n jb..

    Post by nekman on Sat Dec 17, 2011 8:57 pm

    skyhigh3036 wrote:assalammualaikum..ak bru pkai kips ni dlm sbuln..2 pn amk 2nd je..kpd otai2 kips ni mntk tlg tnjuk ajo ye dari pelbagai pendapat..kt cni pn ak nk carik kawan..sudi2 la knl ngn ak yee... Very Happy

    Welcome..
    kat forum nih memang sunyi sikit, sebab ramai dah beralih ke laman "muka buku"
    JB duk area mana eh?
    Boleh jeling2 kat ruangan phonebook... suma no kenkawan kips ader sana..

    24hb Dec nih ader ride mee bandung muar, dianjurkan oleh Bro Edd kips tanjung malim..
    dia kumpul di tol tangkat pukul 12:30 tengahari.... kalau join hang leh jadi guide..hehe

    shahhd22

    Re: assalammualaikum..sy dak bru menunggang kips ni..area muar n jb..

    Post by shahhd22 on Sat Dec 24, 2011 1:45 am

    assalammualaikum.saya baru je beli kips 2and kr 150.asal dari ipoh perak.memamg bess menunggang moto kips ni walau pun model ni sudah lama.saya harap dapat tunjuk ajar dari otai2 kips ni ye.tq Very Happy Very Happy Very Happy

    Sponsored content

    Re: assalammualaikum..sy dak bru menunggang kips ni..area muar n jb..

    Post by Sponsored content Today at 11:55 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:55 am