Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    berani dio orang nak rembat kips aku!!??

    Share

    zhafri

    Re: berani dio orang nak rembat kips aku!!??

    Post by zhafri on Sat Jan 28, 2012 6:36 pm

    motor aku lagi bemasalah.....baru agkt seminggu dah 3 kali tukar plug....1st plug yg kilang punya NGK bse09 kong....2nd plug harga rm 15 ingget lebih kurang same dgn kilang punya.....pagi tadi tbe2 mampos tgh jln pastu tuka plug murah rm 5 NGK>kod no 8.....pastu hantar kedai sbb kedai baru bukak maklumla raye cina die betulkan sket die kate kalo ade masalah lagi kene anta g kilang....aku x tau ape sbenanye masalah...sape bole tolong bg tau ape masalah sbenarnye sbb aku nak belajar dari kesilapan.....


    zhafri

    Re: berani dio orang nak rembat kips aku!!??

    Post by zhafri on Sat Jan 28, 2012 6:37 pm

    lagi satu motor semput2......aku x rembat lagi moto ni paling laju pon 130 kenape bole semput2 adoi pening plak kepala motor nk pakai lame kan.......

    Matthew

    Re: berani dio orang nak rembat kips aku!!??

    Post by Matthew on Sat Jan 28, 2012 7:11 pm


    cuba try soalan ni kat TECNICAL TALKS bro...nanti MOMOD marah..lagi2 ade banyak yang boleh jawab dan sedia ade dah terjawab

    fid

    Re: berani dio orang nak rembat kips aku!!??

    Post by fid on Sat Feb 11, 2012 1:38 pm

    lone_rangers88 wrote:Bro aku baru beli semalam motor krr150..
    Seram sejuk tak leh tido malam aku,sebab aku duk flat jer..
    so kene pakai lock yg paling mahal yg mane satu bro..??
    aku takut,dah lock 5tempat,tapi still kene rembat..
    help me bro..!!
    motor installment lagi tu..
    ;(


    aku pun takut gak ni sbb aku duk apartment..risau je

    abgmiesay

    Re: berani dio orang nak rembat kips aku!!??

    Post by abgmiesay on Fri Feb 17, 2012 4:34 am

    salam bro sekelian,,masa saya tinggal kat bukit beruntung,,ada mamat tu dia bawa naik motor rxz dian ke atas apartment tingkat 3 .tak taulah macam mana dia bawa motor tu naik atas,sebab apartment kat situ takde lif

    abgmiesay

    Re: berani dio orang nak rembat kips aku!!??

    Post by abgmiesay on Fri Feb 17, 2012 4:36 am

    saya tinggal kat rumah kampung,so motor terus parking dalam rumah .tu pun saya kunci n mangga,sbb ada kes kt kpg,motor tu parking dalam rumah,kunci tinggal kat motor jerpencuri masuk,,ambil kunci motor pastu curi motor,,

    seth_KCX

    Re: berani dio orang nak rembat kips aku!!??

    Post by seth_KCX on Fri Feb 17, 2012 12:44 pm

    Sampai dalam rumah pown jadi~!! melampau sungguh~! nieh makan dia!! Mad Mad Mad

    abg miesay

    Re: berani dio orang nak rembat kips aku!!??

    Post by abg miesay on Sun Mar 04, 2012 3:01 am

    biasa kat kpg saya drug addict yg rajin buat kija camni,,sekarang motor dah tak simpan dlm umah,,nak buat perangkap ..pemuda kampung bergilir jaga kampung,setakat ni alhamdulillah selamat .

    Matthew

    Re: berani dio orang nak rembat kips aku!!??

    Post by Matthew on Sun Mar 04, 2012 9:33 am

    Aduii dah makan dadah segala2nya menjadi nyata malah nak daring lagi nak buat keje macam ni...

    Sponsored content

    Re: berani dio orang nak rembat kips aku!!??

    Post by Sponsored content Today at 5:51 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 5:51 am