Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    demam kips

    Share

    ayiesh

    demam kips

    Post by ayiesh on Wed Dec 21, 2011 9:45 pm

    aku dah sebulan demam gile kips dah ni ..ada sape2 boleh tolong ? aku nak beli . 3k boleh dpt ke ? Embarassed

    Mr Brightside

    Re: demam kips

    Post by Mr Brightside on Wed Dec 21, 2011 10:55 pm

    baru aku tak tau,tapi klau second hand bleh kot,klau bleh ko cari je lgi 2k,muka bagi 50%,interest pn tkde r bnyak sngat Cool Cool

    asrolsani

    Re: demam kips

    Post by asrolsani on Wed Dec 21, 2011 11:05 pm

    3k.... kips tak dapat...kaps dapat la

    zenkage

    Re: demam kips

    Post by zenkage on Thu Dec 22, 2011 4:16 am

    Ayiesh ko ni cam aku r....da 5 bulan aku demam..hehe
    baru nak baik demam je nampak plak bdak pakai kips....terus demam blik.

    Matthew

    Re: demam kips

    Post by Matthew on Thu Dec 22, 2011 9:47 am


    Relax bro..kesabaran separuh daripada iman...pun akan anda boleh mendapat KIPS dengan cepat..lagi puas hati.. Smile

    jaypan

    Re: demam kips

    Post by jaypan on Fri Dec 23, 2011 6:17 pm

    Kips lama bole la...RR tak dapat kot....wallahualam...kena pandai ngayat seller...

    nekman

    Re: demam kips

    Post by nekman on Fri Dec 23, 2011 7:35 pm

    3k angkat krz lar.. Puas hati superkips juga..

    jaypan

    Re: demam kips

    Post by jaypan on Sat Dec 24, 2011 10:36 am

    nekman wrote:3k angkat krz lar.. Puas hati superkips juga..

    Ramai org menngatakan model KRZ ni ada umphhhh....

    gojoil

    Re: demam kips

    Post by gojoil on Sat Dec 24, 2011 12:54 pm

    macam iklan teh lah.

    alep

    Re: demam kips

    Post by alep on Sat Dec 24, 2011 6:39 pm

    tanya bro zul mbg, rm5k, x silap moto tahun 2009, x silap la

    Matthew

    Re: demam kips

    Post by Matthew on Mon Jan 02, 2012 2:17 pm


    KRZ tu power bang jangan pandang rendah kat ia....aaaaaa

    Sponsored content

    Re: demam kips

    Post by Sponsored content Today at 4:25 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:25 am