Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Share

    HNM4844

    TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by HNM4844 on Tue Dec 27, 2011 11:19 am

    Penutup tahun 2011 akan diadakan Teh Tarik Session atas permintaan Mohd Firdaus Mansor, atau lebih dikenali sebagai Kipas(king of traffic light).

    Memandangkan kita da lama tidak bersua dan sempena hari2 terakhir tahun 2011, kipas ajak TTs. yang wajib hadir seperti Iskandar, Ali victor dan wadin tu la.

    Jumaat malam pada pukul 9 malam sampai la ke akhirnya.

    kalau xtaw tempat boleh RV kat Tol Kota Damansara.


    apa2 hal, sila la hubungi tuan tanah kipas 012 9796716 atau, saya sendiri, 012 2838244

    Tarikh : 30th December 2011
    Tempat : Ghulam Mee Kota Damansara
    Masa : 9 malam hingga akhirnya..


    di jemput semua hadir ramai2 magi meriahkan acara ini.

    WADIN & ALI VICTOR anda wajib dtg taw.... Laughing Laughing


    kick_ingoal

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by kick_ingoal on Tue Dec 27, 2011 12:29 pm

    Macam menarik ja,saya pon dah lama tak lepak ngan member2 kips.
    InsyaAllah kalau berkesempatan saya turun,dekat ja Ghulam Mee tu Smile

    centeng

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by centeng on Tue Dec 27, 2011 2:45 pm

    kick_ingoal wrote:Macam menarik ja,saya pon dah lama tak lepak ngan member2 kips.
    InsyaAllah kalau berkesempatan saya turun,dekat ja Ghulam Mee tu Smile

    salam sham... jom pi sekali Very Happy

    monster_wafi

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by monster_wafi on Tue Dec 27, 2011 4:58 pm

    den langsung tak pernah lepak............... hahahahaha

    kick_ingoal

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by kick_ingoal on Tue Dec 27, 2011 11:49 pm

    centeng wrote:
    kick_ingoal wrote:Macam menarik ja,saya pon dah lama tak lepak ngan member2 kips.
    InsyaAllah kalau berkesempatan saya turun,dekat ja Ghulam Mee tu Smile

    salam sham... jom pi sekali Very Happy

    InsyaAllah boleh.
    Nanti roger2 la Very Happy

    HNM4844

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by HNM4844 on Wed Dec 28, 2011 10:23 am

    centeng wrote:
    kick_ingoal wrote:Macam menarik ja,saya pon dah lama tak lepak ngan member2 kips.
    InsyaAllah kalau berkesempatan saya turun,dekat ja Ghulam Mee tu Smile

    salam sham... jom pi sekali Very Happy

    haaa Reza, lama tak bertemu.hahaha...ok2.ko join kan jumaat ni.rumah aku dekat je.rumah aku la paling dekat dgn ghulam mee.
    apa2 hal. contact aku 012 2838244 aoat 012 2844778


    kangen..hahaha

    HNM4844

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by HNM4844 on Wed Dec 28, 2011 10:26 am

    haaaaaaaa, sila2 memeriahkan TTs terakhir ni...
    jgn suruh aku buat speech lg taw..hahaha

    ninja_cherasbt9

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by ninja_cherasbt9 on Wed Dec 28, 2011 12:15 pm

    HNM4844 wrote:haaaaaaaa, sila2 memeriahkan TTs terakhir ni...
    jgn suruh aku buat speech lg taw..hahaha



    speech ko kan yg terbaekkkkk...ahakssss

    HNM4844

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by HNM4844 on Wed Dec 28, 2011 6:54 pm

    ninja_cherasbt9 wrote:
    HNM4844 wrote:haaaaaaaa, sila2 memeriahkan TTs terakhir ni...
    jgn suruh aku buat speech lg taw..hahaha



    speech ko kan yg terbaekkkkk...ahakssss

    hahah.janji ko dtg, aku bagi speech....

    ninja_cherasbt9

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by ninja_cherasbt9 on Thu Dec 29, 2011 12:31 pm

    HNM4844 wrote:
    ninja_cherasbt9 wrote:
    HNM4844 wrote:haaaaaaaa, sila2 memeriahkan TTs terakhir ni...
    jgn suruh aku buat speech lg taw..hahaha



    speech ko kan yg terbaekkkkk...ahakssss

    hahah.janji ko dtg, aku bagi speech....


    ok insyallah....dtg

    kick_ingoal

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by kick_ingoal on Thu Dec 29, 2011 9:28 pm

    Maaf organizer,aku tak dapat join.
    Kena balik kampung Razz

    HNM4844

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by HNM4844 on Fri Dec 30, 2011 11:19 am

    kick_ingoal wrote:Maaf organizer,aku tak dapat join.
    Kena balik kampung Razz

    orite.xde hal la.kalau ada masa join ride2 ni...

    jaypan

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by jaypan on Fri Dec 30, 2011 1:14 pm

    Caiyok2....selamat berTTs.... Smile

    Matthew

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by Matthew on Mon Jan 02, 2012 10:16 am


    Haaaa yang tak ajak aku pun bole tertimbul pada TTS terakhir 2011 ( CREDIT TO ZUL DAN ABG RAHMAN)...dan paling best dapat bertemu degan legend ALLDISC..dan rakan2 seperjuangan di TTS ni..memmang terbaikk..huhuhu... king ....

    KITA JUMPA LAGI PADA 2012...muahahahaha

    Matthew

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by Matthew on Mon Jan 02, 2012 10:18 am

    [quote="monster_wafi"]den langsung tak pernah lepak............... hahahahaha [/quote]

    Tulahh..ko kena belajar BER TTS baru kena racun nanti..hahaha

    Sponsored content

    Re: TTs Kawasaki KIPs Semua Model- Penutup 2011

    Post by Sponsored content Today at 4:12 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:12 pm