Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Happy New Year Kippers~

    Share

    SWAN666

    Happy New Year Kippers~

    Post by SWAN666 on Sun Jan 01, 2012 3:45 am

    Cool

    Matthew

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by Matthew on Mon Jan 02, 2012 9:09 am


    Selamat tahun baru semoga semua yang hebat menjadi lebih hebat (kat trek je eh)yang modify semakin modify (mekap eh) dan yang baru pakai hati2 bawak moto tu...semoga tahun baru ni memberikan kita semua satu harapan yang baru dalam kehidupan. Cool

    zenkage

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by zenkage on Mon Jan 02, 2012 12:23 pm

    Happy Happy =)

    gojoil

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by gojoil on Mon Jan 02, 2012 2:14 pm

    selamat tahun baru..tp kita nih masih lama kan??haha....azam baru lah..kita.

    Matthew

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by Matthew on Mon Jan 02, 2012 2:20 pm

    [quote="gojoil"]selamat tahun baru..tp kita nih masih lama kan??haha....azam baru lah..kita.[/quote]

    Yup betul tu..saya nak belajar amik gambar dengan lebih bagus..huhu

    gojoil

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by gojoil on Tue Jan 03, 2012 2:57 am

    huhu...baguss azam tuh..

    Matthew

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by Matthew on Tue Jan 03, 2012 12:48 pm


    Ahaa ya bro nak jadi lebih profesional skit...

    jaypan

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by jaypan on Tue Jan 03, 2012 1:12 pm

    Matthew wrote:
    Ahaa ya bro nak jadi lebih profesional skit...

    Masyuuukkkkkkk.... Wink

    Matthew

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by Matthew on Tue Jan 03, 2012 2:07 pm

    [quote="jaypan"][quote="Matthew"]
    Ahaa ya bro nak jadi lebih profesional skit...[/quote]

    Masyuuukkkkkkk.... Wink [/quote]

    So apa lagi nak tangkap gambar moto hang ala MOTO GP Style bole minya maaaa..huhuhu.. Cool

    amirelamen

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by amirelamen on Thu Jan 12, 2012 4:15 am

    SELAMAT TAHUN BARU..KALAU ADE EVENT DI KAWASAN KL DAN MELAKA BG TAU K..FIRST TIME JOIN NIE..THNKZ ALOT!

    zenkage

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by zenkage on Fri Jan 13, 2012 5:52 pm

    azam aku......continue degree ngan jayanyer.tp before that nk sambar kips dlu =)

    Matthew

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by Matthew on Sat Jan 14, 2012 9:53 am

    Bila nak sambar nii..lepas graduate ke bang??

    zenkage

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by zenkage on Mon Jan 16, 2012 1:28 pm

    Grad bulan 3 kot,tp now aku da abis exams sume da...time to keje smpai pengsan!!
    ari2 nmpak kips atas jalanraya....mana bole tahan!
    hehe sikit ari lagi...2012.....moga2 menjadi xD

    Pakcik aku plak (ex rider kawa 20 tahun yg lepas) racun2 aku suruh saving ntuk amik versys.almaklumlah da murah skarang berbanding time dolu2.LOL

    Matthew

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by Matthew on Tue Jan 17, 2012 1:16 am


    Yang meninggi tu...adui..hati cakap nak ke???

    gojoil

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by gojoil on Tue Jan 17, 2012 4:59 pm

    pakai versys pastu pakai metal box s/teel kiri kanan..baru nampak ganaz..ala polis angkasa.

    Sponsored content

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by Sponsored content Today at 11:58 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:58 am