Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Happy New Year Kippers~

    Share
    avatar
    SWAN666

    Happy New Year Kippers~

    Post by SWAN666 on Sun Jan 01, 2012 3:45 am

    Cool
    avatar
    Matthew

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by Matthew on Mon Jan 02, 2012 9:09 am


    Selamat tahun baru semoga semua yang hebat menjadi lebih hebat (kat trek je eh)yang modify semakin modify (mekap eh) dan yang baru pakai hati2 bawak moto tu...semoga tahun baru ni memberikan kita semua satu harapan yang baru dalam kehidupan. Cool
    avatar
    zenkage

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by zenkage on Mon Jan 02, 2012 12:23 pm

    Happy Happy =)
    avatar
    gojoil

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by gojoil on Mon Jan 02, 2012 2:14 pm

    selamat tahun baru..tp kita nih masih lama kan??haha....azam baru lah..kita.
    avatar
    Matthew

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by Matthew on Mon Jan 02, 2012 2:20 pm

    [quote="gojoil"]selamat tahun baru..tp kita nih masih lama kan??haha....azam baru lah..kita.[/quote]

    Yup betul tu..saya nak belajar amik gambar dengan lebih bagus..huhu
    avatar
    gojoil

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by gojoil on Tue Jan 03, 2012 2:57 am

    huhu...baguss azam tuh..
    avatar
    Matthew

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by Matthew on Tue Jan 03, 2012 12:48 pm


    Ahaa ya bro nak jadi lebih profesional skit...
    avatar
    jaypan

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by jaypan on Tue Jan 03, 2012 1:12 pm

    Matthew wrote:
    Ahaa ya bro nak jadi lebih profesional skit...

    Masyuuukkkkkkk.... Wink
    avatar
    Matthew

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by Matthew on Tue Jan 03, 2012 2:07 pm

    [quote="jaypan"][quote="Matthew"]
    Ahaa ya bro nak jadi lebih profesional skit...[/quote]

    Masyuuukkkkkkk.... Wink [/quote]

    So apa lagi nak tangkap gambar moto hang ala MOTO GP Style bole minya maaaa..huhuhu.. Cool
    avatar
    amirelamen

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by amirelamen on Thu Jan 12, 2012 4:15 am

    SELAMAT TAHUN BARU..KALAU ADE EVENT DI KAWASAN KL DAN MELAKA BG TAU K..FIRST TIME JOIN NIE..THNKZ ALOT!
    avatar
    zenkage

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by zenkage on Fri Jan 13, 2012 5:52 pm

    azam aku......continue degree ngan jayanyer.tp before that nk sambar kips dlu =)
    avatar
    Matthew

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by Matthew on Sat Jan 14, 2012 9:53 am

    Bila nak sambar nii..lepas graduate ke bang??
    avatar
    zenkage

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by zenkage on Mon Jan 16, 2012 1:28 pm

    Grad bulan 3 kot,tp now aku da abis exams sume da...time to keje smpai pengsan!!
    ari2 nmpak kips atas jalanraya....mana bole tahan!
    hehe sikit ari lagi...2012.....moga2 menjadi xD

    Pakcik aku plak (ex rider kawa 20 tahun yg lepas) racun2 aku suruh saving ntuk amik versys.almaklumlah da murah skarang berbanding time dolu2.LOL
    avatar
    Matthew

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by Matthew on Tue Jan 17, 2012 1:16 am


    Yang meninggi tu...adui..hati cakap nak ke???
    avatar
    gojoil

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by gojoil on Tue Jan 17, 2012 4:59 pm

    pakai versys pastu pakai metal box s/teel kiri kanan..baru nampak ganaz..ala polis angkasa.

    Sponsored content

    Re: Happy New Year Kippers~

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Aug 21, 2017 11:43 pm