Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Share
    avatar
    zulf

    Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by zulf on Sun Jan 08, 2012 4:11 pm

    Salam kepada semua warga forum ini.
    Disini saya ingin memperkenalkan diri saya yg baru sahaja memiliki jentera 150rr ini.
    Ini adalah sedikit sbyk tentang saya:

    Nama: Zulfadli Omar
    Nick : Zulf
    Umur : 33
    Status: Berkahwin
    Pekerjaan: Work in Advertising Agency

    Diharap saya dapat menimba info yg berguna serta dapat bertukar pendapat bersama kalian semua...

    Sekian dan slamat berkenalan.. Wink
    avatar
    turbonoshayabusa

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by turbonoshayabusa on Sun Jan 08, 2012 4:24 pm

    Welcome welcome bro...! Very Happy Kalau ada apa apa yang bro nak tahu pasal KRR bro, jangan segan nak tanya, semua bro bro kat sini semua sedia membantu... Very Happy
    avatar
    Matthew

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by Matthew on Sun Jan 08, 2012 4:25 pm


    Welcome bro...duduk kat mane..boleh join join TTS..bincang2 dll.. Cool
    avatar
    zulf

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by zulf on Sun Jan 08, 2012 10:18 pm

    Minta maaf semua sebab tak tulis alamat..terlupa pulak..
    Asal: Kuala Lumpur
    Alamat: Bandar Tun Hussein Onn, Cheras
    Hp No: 0122065232

    Terima kasih kerana memberi sokongan... Wink
    avatar
    Matthew

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by Matthew on Sun Jan 08, 2012 11:28 pm


    Cheras rupanya ade banyak kippers belah sana nanti, bro check phonebook boleh in touch dengan kippers area sane..
    avatar
    zulf

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by zulf on Mon Jan 09, 2012 1:26 am

    Thanx Matthew..
    avatar
    lie_kips

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by lie_kips on Sat Jan 14, 2012 2:09 pm

    bro,, bdr tun huseein on kt are mane? suadamai, suakasih,,sy duk desa wangse kt dpn mcd tu..bole la kenalan
    avatar
    lone_rangers88

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by lone_rangers88 on Sat Jan 14, 2012 11:38 pm

    salam perkenalan..sy pun budak baru join kips ni..baru dpt motor semalam.
    memang seronok sgt dpt rasa virgin krr150.nak tanya..
    1).cam mane nak maintain motor ni..ni 1st time sy pakai 2stroke.
    2).letak alarm n kunci spocket,then kunci dik brake,dah ckup memadai untuk safety motorni ker tak..??

    harap para otai2 n brother2 bole beri suggestion pada saya budak baru ni..
    tenkiu..Smile
    avatar
    mohd fareeq

    new here

    Post by mohd fareeq on Mon Jan 16, 2012 1:24 am

    salam bro semua, saya baru disini dan harap dapat berkawan dengan jentera yang sama dengan saya miliki.
    nama:mohd zukiffli bin nordin
    alamat: taman melati,gombak
    no.fon: 012-2496674
    plate motor: WWD 4390
    avatar
    asn198

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by asn198 on Thu Jan 19, 2012 3:44 am

    mohd fareeq wrote:salam bro semua, saya baru disini dan harap dapat berkawan dengan jentera yang sama dengan saya miliki.
    nama:mohd zukiffli bin nordin
    alamat: taman melati,gombak
    no.fon: 012-2496674
    plate motor: WWD 4390

    i area sentul...dekat lah tu..boleh tts kalau senang nanti...^^

    Sponsored content

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue Apr 25, 2017 6:57 am