Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Share

    zulf

    Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by zulf on Sun Jan 08, 2012 4:11 pm

    Salam kepada semua warga forum ini.
    Disini saya ingin memperkenalkan diri saya yg baru sahaja memiliki jentera 150rr ini.
    Ini adalah sedikit sbyk tentang saya:

    Nama: Zulfadli Omar
    Nick : Zulf
    Umur : 33
    Status: Berkahwin
    Pekerjaan: Work in Advertising Agency

    Diharap saya dapat menimba info yg berguna serta dapat bertukar pendapat bersama kalian semua...

    Sekian dan slamat berkenalan.. Wink

    turbonoshayabusa

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by turbonoshayabusa on Sun Jan 08, 2012 4:24 pm

    Welcome welcome bro...! Very Happy Kalau ada apa apa yang bro nak tahu pasal KRR bro, jangan segan nak tanya, semua bro bro kat sini semua sedia membantu... Very Happy

    Matthew

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by Matthew on Sun Jan 08, 2012 4:25 pm


    Welcome bro...duduk kat mane..boleh join join TTS..bincang2 dll.. Cool

    zulf

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by zulf on Sun Jan 08, 2012 10:18 pm

    Minta maaf semua sebab tak tulis alamat..terlupa pulak..
    Asal: Kuala Lumpur
    Alamat: Bandar Tun Hussein Onn, Cheras
    Hp No: 0122065232

    Terima kasih kerana memberi sokongan... Wink

    Matthew

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by Matthew on Sun Jan 08, 2012 11:28 pm


    Cheras rupanya ade banyak kippers belah sana nanti, bro check phonebook boleh in touch dengan kippers area sane..

    zulf

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by zulf on Mon Jan 09, 2012 1:26 am

    Thanx Matthew..

    lie_kips

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by lie_kips on Sat Jan 14, 2012 2:09 pm

    bro,, bdr tun huseein on kt are mane? suadamai, suakasih,,sy duk desa wangse kt dpn mcd tu..bole la kenalan

    lone_rangers88

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by lone_rangers88 on Sat Jan 14, 2012 11:38 pm

    salam perkenalan..sy pun budak baru join kips ni..baru dpt motor semalam.
    memang seronok sgt dpt rasa virgin krr150.nak tanya..
    1).cam mane nak maintain motor ni..ni 1st time sy pakai 2stroke.
    2).letak alarm n kunci spocket,then kunci dik brake,dah ckup memadai untuk safety motorni ker tak..??

    harap para otai2 n brother2 bole beri suggestion pada saya budak baru ni..
    tenkiu..Smile

    mohd fareeq

    new here

    Post by mohd fareeq on Mon Jan 16, 2012 1:24 am

    salam bro semua, saya baru disini dan harap dapat berkawan dengan jentera yang sama dengan saya miliki.
    nama:mohd zukiffli bin nordin
    alamat: taman melati,gombak
    no.fon: 012-2496674
    plate motor: WWD 4390

    asn198

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by asn198 on Thu Jan 19, 2012 3:44 am

    mohd fareeq wrote:salam bro semua, saya baru disini dan harap dapat berkawan dengan jentera yang sama dengan saya miliki.
    nama:mohd zukiffli bin nordin
    alamat: taman melati,gombak
    no.fon: 012-2496674
    plate motor: WWD 4390

    i area sentul...dekat lah tu..boleh tts kalau senang nanti...^^

    Sponsored content

    Re: Salam Perkenalan kepada Kips Rider

    Post by Sponsored content Today at 9:08 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:08 am