Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Share

    paeach

    1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by paeach on Mon Jan 23, 2012 12:39 am

    report gambar dari event 1st TTS Siang 2012 :
    http://kips.forumotions.net/t2424-tts-siang-di-putrajaya-mari-kita-kumpulkan-semua-generasi-kips-dan-superkips

    Jutaan terima kasih kepada yang datang yang dari dekat dan jauh seperti Terengganu, Ipoh, Johor dan sebagainya..

    inilah 1st kips ganthering yang dapat kumpul semua generasi Kawasaki KIPS 150 seperti KR, Victor, KRZ, ZSR dan ZX150RR dalam sejarah..
    syabas korang semua!


    maaf atas segala kekurangan event ni...
    tahniah kepada semua yang join!!


    cheers cheers cheers cheers




    zebraku kat esso/shell B.B. Salak Tinggi..
    tunggu hujan benti dari 8.15am sampai 9.30am xbenti2..tu la lambat sampai lokasi RV..
    maaf ye..





    sampai di lokasi RV..
    sorry sgt2 sebab lambat..




    barisan jentera2 yg join..bro Nekman pun turun dari Johor dgn cyclonenya..syabar bro!




    barisan KRZ




    barisan Victor, KR dan ZSR.. Victor dari Ipoh,Perak..Syabas bro Adam bersama victornya..




    barisan ZX150RR dan NSR




    NSR-SP bro Astalavista(Ganu Kiter/Ibrahim) dari Terengganu pun turut join dari jauh..Syabas!




    dari kanan otai Alldisc, Nekman, Siput(amin), dan Daos..




    kanan skali tu Zul (adik kepada sifoo Kipas)




    Barisan owner bersama jentera2..






    setelah selesai bergambar di lokasi RV kippers bersiap2 untuk pergi ke lokasi TTS (mamak kembar presint 9)




    sampai ke lokasi TTS






    panjangnya meja..hihi.. Shocked




    satu2nya Victor yang join..dari Ipoh..




    2bijik cyclone yang join..kiri tu owner bro Syahfizul, kanan bro Nekman dari Johor






    kippers sedang order..




    makanan dan minuman pun sampai..selamat menjamu selera!




    selesai makan dan minum..berborak sambil menunggu 6 kippers dari Johor..




    penuh parking..haha




    bro Noh Cool (baju hitam lengan panjang) pun datang lepas habis main trackday dari Track Sepang...serta Fazlil dan 5org kippers dari JB yang baru datang sedang menjamu selera..




    kips geng Johor yang baru datang..






    kips geng dari Johor yang baru datang.. dorang balik hari ni..mmg selamba la korang..Syabas kepada yg datang jari Utara dan Selatan!







    nk tgk lebih lagi gambar ada dalam FB aku :
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.296969763684678.63292.100001149700475&type=1




    Last edited by paeach on Tue Jan 24, 2012 1:39 am; edited 2 times in total

    nekman

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by nekman on Mon Jan 23, 2012 2:07 pm

    Terbaik dan best..... salam kenal kenkawan dari JB, KL,seremban dan Ipoh yang datang... ader rezeki kita jumpa lagi..
    gambar pun cun sebagai kenang-kenangan...

    kipas

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by kipas on Mon Jan 23, 2012 11:15 pm

    cantek...jutaan terima kasih kpd yg datang???


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    paeach

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by paeach on Tue Jan 24, 2012 1:45 am

    ni 1st kips ganthering yang dapat kumpul semua generasi Kawasaki KIPS 150 seperti KR, Victor, KRZ, ZSR dan ZX150RR dalam sejarah forum kips woo...
    terima kasih semua!


    cheers cheers cheers cheers

    kr150c87

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by kr150c87 on Tue Jan 24, 2012 2:14 am

    belum lengkap lagi,masih missing original victor S, dan krx je takde,

    kipas

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by kipas on Tue Jan 24, 2012 2:28 am

    paeach wrote:ni 1st kips ganthering yang dapat kumpul semua generasi Kawasaki KIPS 150 seperti KR, Victor, KRZ, ZSR dan ZX150RR dalam sejarah forum kips woo...
    terima kasih semua!


    cheers cheers cheers cheers
    menunggu gathering yg kedua akan datang mengharapkan lebih byk lg model2 lama dapat turun dgn model berbagai jenis dan model2 yg jarang2 ditemui dijalan raya...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    r0cket_terbang

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by r0cket_terbang on Tue Jan 24, 2012 3:02 pm

    Mamak kt situ x abes tnye "Ini teh tarik spe pnye?"
    hahaha... phtu "maggi goreng..."
    ksian je mamak tu... :p

    zhafri

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by zhafri on Tue Jan 24, 2012 7:26 pm

    rocket terbang......ko stdudy jitra kat ne?aku study kat penang uitm penang kalo nak gerak same2 bole x de gang la nak g penang


    mohd fareeq

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by mohd fareeq on Wed Jan 25, 2012 12:24 am

    sori korang semua aku tak dpt join hari tu sebab balik kg. insyaallah ada rezeki kita jumpa lagi. rides safe bro semua.

    jaypan

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by jaypan on Wed Jan 25, 2012 1:20 pm

    Huhu...thanks faiz blanje gambar....

    Matthew

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by Matthew on Wed Jan 25, 2012 2:34 pm

    Aduui aku termisslaaa... Sad

    jaypan

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by jaypan on Wed Jan 25, 2012 3:34 pm

    Matthew wrote: Aduui aku termisslaaa... Sad

    Pergi main mercun ke bang.... Smile

    Lainkali ado lagi....

    Matthew

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by Matthew on Wed Jan 25, 2012 5:53 pm


    Ape yang main mercun tuuuu scratch ...keje bang ooii...tu la pasai...

    jaypan

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by jaypan on Thu Jan 26, 2012 4:40 pm

    Matthew wrote:
    Ape yang main mercun tuuuu scratch ...keje bang ooii...tu la pasai...

    Oho...gud2...cari rezeki...

    BoyKL

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by BoyKL on Tue Mar 06, 2012 10:43 am

    Menarik pulak tengok gambar2 TT ni. Teringin nak pakai semula 2-stroke, insyaallah.

    Sponsored content

    Re: 1st TTS Siang 2012 di Putrajaya - 22 January 2012

    Post by Sponsored content Today at 9:56 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:56 am