Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Bagaimana Google dan Facebook buat duit ye?

    Share

    rais

    Bagaimana Google dan Facebook buat duit ye?

    Post by rais on Tue Jan 31, 2012 3:23 pm

    SALAM TUAN TUAN PUAN PUAN RAKAN RAKAN DAN SEMUA WARGA FACEBOOK. Baca hingga habis.FREE Register..
    Ramai yang belum kenal apa itu Wazzub. Wazzub adalah website yang bakal
    menandingi kehebatan Google dan Facebook. Wazzub akan memberi 50%
    daripada keuntungan yang diperolehinya kepada setiap ahli yang berdaftar sebelum 09 APRIL 2012 sebagai motivasi mempopularkan web ini.

    IMPORTANT: WAZZUB STAYS FREE FOREVER! YOU NEVER HAVE TO PAY US A SINGLE DOLLAR!
    BERTINDAK SEKARANG! !!!DAFTAR SINI:>>http://signup.wazzub.info/?lrRef=4548f (tukar link ini dengan private invitation link sesudah mendaftar jika ingin mencari ahli baru)


    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    Siapa pemilik dan melakukan operasi WAZZUB?

    WAZZUB adalah projek antarabangsa dicipta oleh mereka yang mampu daripada pelabur dan usahawan seperti pengasas Facebook dan Google. Pada September 2011, mereka mengasaskan GIT Global Investments, Inc. (GIT) yang bertujuan menjalankan WAZZUB dan perniagaan yang berkaitan. GIT didaftarkan dibawah undang-undang Oregon. No. Pendaftaran : 802159-90.
    Pasukan terdiri lebih 20 orang yang berkemahiran tinggi (pakar) sedang bekerja keras menjadikan WAZZUB sebagai laman web paling popular; sebahagian bekerja dibelakang takbir dan sebahagian lagi bekerja serta bersemuka dengan ahli, seperti contoh, Pakar Pengedar dan Staf Bantuan Sokongan.
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    Bunyi WAZZUB sangat bagus dan ianya adalah benar. Adakah WAZZUB penipuan atau suatu perniagaan yang sebenar?
    Sangat Pasti WAZZUB melakukan perniagaan sebenar tapi bukan perniagaan tradisional. Internet merubah dunia dan ada banyak ruang disana untuk sebuah model perniagaan yang inovatif, yang tidak pernah dilakukan sebelum ini. WAZZUB adalah salah satu model perniagaan.
    Pertama kali dan selamanya, komuniti online berkongsi keuntungan dengan ahli-ahli daripada pendaftaran pra-pelancaran. Sebab itu ianya pertama kali dinamakan sebagai Fenomena Perkongsian Keuntungan. Tujuannya supaya ianya lebih popular dari Facebook dan Google.
    Sebenarnya, WAZZUB sangat bagus di sampaikan.
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    BAHASA
    Pra-Lancar dan projek utama akan diwujudkan dalam pelbagai bahasa diseluruh dunia. Hanya pra-pendaftaran disediakan dalam Bahasa Inggeris. Semua orang, walaupun tanpa kemahiran Bahasa Inggeris sekalipun, anda mampu daftar sebagai Ahli yang terawal dan menjemput yang lain untuk menyertai WAZZUB

    DARI MANA WANG DIPEROLEHI
    WAZZUB adalah PERCUMA untuk selama-lamanya, tiada sesiapa yang perlu membuat bayaran, menjual atau membeli; jadi dari mana datangnya wang?
    Mari kita lihat sebagai contohnya Google yang mempunyai lebih 1 BILLION pengguna unik setiap bulan yang telah menggunakan perkhidmatannya tanpa mereka membuat sebarang bayaran kepada Google. Salah seorangnya adalah anda! Suku Terakhir yang lepas Google memperolehi keuntungan sebanyak $3 Billion semata-mata kerana mempamerkan iklan,iklan,iklan. Ya iklan! Ini bermakna Google memperolehi $1(RM3.00) setiap bulan dari setiap pengguna unik. WAZZUB menggunakan teknologi yang sama yang digunakan oleh Google PLUS dengan menambah beberapa saluran pendapatan.

    Pernah semak iklan di banner kanan facebook?iklan tu semuanya di bayar kepada facebook.Jadi secara tidak langsung Facebook yang mempunyai jaringan ahli yang sangat ramai menjadikan ia medium pengiklanan yang bagus.Berbeza dengan Facebook yang makan sorang semua hasil itu,Wazzub menawarkan 50% keuntungan iklan kepada ahli berdaftar supaya menjadi motivasi menyebarkan kepopularitian Wazzub.

    Matlamat kami adalah bagi menarik sekurang-kurangnya 10 JUTA pengguna sebulan selepas Jun, 2012, tetapi kami hanya akan kongsikan keuntungan kami dengan Ahli-Ahli yang mendaftar sebelum 09/04/2012 sahaja.

    Contoh : Jika anda menjemput@menaja 5 orang sertai dengan PERCUMA dan mereka melakukan perkara yang sama, sehingga 5 generasi, anda mampu perolehi pendapatan pasif USD$4,000.00 setiap bulan untuk meneruskan hidup anda, dengan TIDAK PERLU melakukan kerja keras berbanding dengan apa yang anda lakukan sekarang.
    Apa akan jadi jika anda menjemput 10 orang? Jumlahnya akan meletup

    sehingga :USD111,110.00 setiap bulan.

    IANYA TIADA SEMPADAN NO LIMIT.!

    Lebih ramai anda bawa masuk lebih banyak pendapatan anda perolehi.
    Tempoh Masa!
    Sekarang adalah MASA nya untuk mencipta pendapatan pasif bulanan.

    HAD MASA adalah sangat PENTING untuk anda ingat.!

    Read all the important facts at: http://wazzub.info/facts.htm

    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    How and when do the members get paid?

    WAZZUB pays its members on a monthly basis.
    Our first pay day will be May 15, 2012 for the month of April.
    Small amounts will be paid by an online payment processor
    and large amounts will be paid by check or bank wire.
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    22 Januari 2012 ; 09:27 am - Penyertaan sebanyak 349,233 orang
    28 Januari 2012 ; 10:11 pm - penyertaan sebanyak 723,148 orang
    30 Januari 2012 ; 03:27 pm - penyertaan sebanyak 845,171 orang
    TAWARAN
    INI AKAN DITUTUP KEPADA SEMUA
    PADA 9 APRIL 2012 (WAKTU BARAT)

    APA YANG SEPATUTNYA ANDA LAKUKAN ???

    AMBIL TINDAKAN SEKARANG...
    DAFTAR SINI:>>http://signup.wazzub.info/?lrRef=4548f (tukar link ini dengan private invitation link sesudah mendaftar jika ingin mencari ahli baru)

    UNJURKAN MASA DEPAN ANDA...DENGAN MULAI PROMOSI.


    DAH DAFTAR TERUS PERGI KE EMEL YANG ANDA DAFTAR KLIK LINK PENGESAHAN DARI WAZZSUB KAT EMEL ANDA..KALAU TAKDA KAT INBOX TENGOK KAT SPAM, PASTU LOGIN GUNA EMEL & PASSWORD YANG TELAH ANDA DAFTAR, YA LINK ANDA ADA DI SITU.. 

    WAZZUB - The Power of "We"!
    signup.wazzub.info
    What is the Power of “We”?

    It’s a fact: companies like Google or Facebook earn BILLIONS OF $$$ every quarter
    just because we, the Internet users use their services.
    It is time to understand, that we “the users” decide who is earning the big money.
    If we together decide to use the services of a company that shares profits with us,
    there is nothing that the other companies could do about it.

    It’s so easy: the more users that join the WAZZUB Family for free,
    the more money we “the users” will earn!

    That is what we call the Power of “We”!
    *
    WAZZUB - The Power of "We"!
    signup.wazzub.info confused

    Tolong selidik kesemua link sebelum bertanya soalan kerana jawapannya ada di sana


    rais

    Re: Bagaimana Google dan Facebook buat duit ye?

    Post by rais on Tue Jan 31, 2012 3:43 pm

    Buat tak rugi,tak buat pun tak rugi.tapi jika betul betul dibayar ke paypal kita,memang rugi giler...kalau tak buat la

      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:26 am