Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    nak letak gambar

    Share

    khairul

    nak letak gambar

    Post by khairul on Wed Feb 01, 2012 2:53 am

    boleh ajar tak macam mane nak taruk gambar kat dlam ni...
    dalam profile pun blh gak...

    Matthew

    Re: nak letak gambar

    Post by Matthew on Wed Feb 01, 2012 3:27 am


    Check kat sini bro..http://kips.forumotions.net/t10-how-to-upload-pic-max-width-700-pixel-only..

    khairul

    Re: nak letak gambar

    Post by khairul on Thu Feb 02, 2012 1:58 am

    terima kasih bro dah boleh dah,
    moto buat umpan...

    khairul

    Re: nak letak gambar

    Post by khairul on Thu Feb 02, 2012 10:44 pm


    Mie

    Re: nak letak gambar

    Post by Mie on Sun Sep 23, 2012 5:20 am

    susahnya nk letak gmbr...imageshack dh register tp saiz die ni maksimum brpe...?sy yakin pasti ramai org lain yg turut pening mcm sy jgak...

    antuquboq

    Re: nak letak gambar

    Post by antuquboq on Sun Sep 23, 2012 9:45 am

    guna photobucket.com , kt situ boleh upload gambo dgn resize & minor edit sekali..

    GhostRideR

    Re: nak letak gambar

    Post by GhostRideR on Wed Sep 26, 2012 5:25 pm

    nak letak pic profile kat sebelah kiri tu.. klik ke menu profile atas sekali tu.. dalam tu ada arahan utk upload profile pic dari pada pc/ laptop anda.. kalo pic bawah (saya panggil signature) tu kena mcm bro antukuboq cakap tu... but ada limit panjang lebor nya..

    khairul

    Re: nak letak gambar

    Post by khairul on Thu Sep 27, 2012 12:27 pm

    GhostRideR wrote:nak letak pic profile kat sebelah kiri tu.. klik ke menu profile atas sekali tu.. dalam tu ada arahan utk upload profile pic dari pada pc/ laptop anda.. kalo pic bawah (saya panggil signature) tu kena mcm bro antukuboq cakap tu... but ada limit panjang lebor nya..
    terima kasih bro...sy ni buta IT...tu tak berapa pandai sagat bab ni...terima kasih sekali lagi...

    Sponsored content

    Re: nak letak gambar

    Post by Sponsored content Today at 2:00 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:00 pm