Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    blok k150a

    Share

    abgmiesay

    blok k150a

    Post by abgmiesay on Thu Feb 02, 2012 6:09 pm

    salam 1 malaysia,,saya nak tumpang tanya kat area ipoh ,bengkel yg bolih buat slip blok,..terima kasih atas bantuan kengkawan.

    kipas

    Re: blok k150a

    Post by kipas on Fri Feb 03, 2012 6:04 pm

    kalo abg tak keberatan...boleh dtg key el...saya bleh tunjukkan kat mana...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    abgmiesay

    Re: blok k150a

    Post by abgmiesay on Fri Feb 03, 2012 11:33 pm

    terima kasih bang sudi reply.pagi td saya dh jumpa kedai buat sleeve blok.minggu depan baru siap.

    kipas

    Re: blok k150a

    Post by kipas on Fri Feb 03, 2012 11:53 pm

    pastikan sume porting utk block tersebut cantek...tidak tertampan seperti potong lubang tak habes...tq


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    abgmiesay

    Re: blok k150a

    Post by abgmiesay on Sat Feb 11, 2012 5:45 am

    dah siap pun ,,baru ambik semalam,dan belom pasang lagi,,nampak cantik juga dia buat.cuma nak pasang pv jer tak berapa nak reti,sbb baru 1st time buka motor sendiri ,,dan 1st time guna motor 150cc.takde pengalaman repair motor,,kat frame tu nampak macam gambarajah dia,,tp tak tau lah setting macamana..harap abang abang bolih tolong bantu betulkan .nak minta info setting carb n pv.

    Sponsored content

    Re: blok k150a

    Post by Sponsored content Today at 4:23 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:23 am