Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    honda dicuri

    Share

    hazel

    honda dicuri

    Post by hazel on Thu Feb 09, 2012 2:48 pm

    adoyai...moto scooter icon yg aku bagi kat bini aku,dgn box gv,taya dah 80% botak baru jer dicuri...hampes punya penyangak..honda kecik tu pon mau tibai ka...haram tol...nak tulis no plat pon aku sendr xingt....arghhh..tensyen ar penyak2 nie..

    kipas

    Re: honda dicuri

    Post by kipas on Thu Feb 09, 2012 3:07 pm

    hazel wrote:adoyai...moto scooter icon yg aku bagi kat bini aku,dgn box gv,taya dah 80% botak baru jer dicuri...hampes punya penyangak..honda kecik tu pon mau tibai ka...haram tol...nak tulis no plat pon aku sendr xingt....arghhh..tensyen ar penyak2 nie..

    adalah lebih bagus kabarkan kat member2 dlm porem dan fb beserta no plat...mana tau balik karang diorg de ternampak...terus roger polis...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    khairul

    Re: honda dicuri

    Post by khairul on Thu Feb 09, 2012 3:32 pm

    lebih cepat lebih baik...sebarkan tentang kecurian ini...

    Matthew

    Re: honda dicuri

    Post by Matthew on Thu Feb 09, 2012 4:15 pm


    Ya bro..buat polis report secepat yang mungkin..kene curik kat mane ni???.. No

    kipas

    Re: honda dicuri

    Post by kipas on Thu Feb 09, 2012 4:19 pm

    Matthew wrote:
    Ya bro..buat polis report secepat yang mungkin..kene curik kat mane ni???.. No
    dkt putra height la ni kot...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: honda dicuri

    Post by Matthew on Thu Feb 09, 2012 6:42 pm


    Adduii moga pencuri ni akan tertangkap jua... No

    hazel

    Re: honda dicuri

    Post by hazel on Mon Feb 13, 2012 7:24 pm

    sori lambat reply semua...kena curi kat area putra heights..huhuhu...xpolah..xda rezeki gamaknya...

    Matthew

    Re: honda dicuri

    Post by Matthew on Tue Feb 14, 2012 12:14 am


    Takpe2 nanti mesti kena tangkap si pencuri ni...tak bleh pakai punya orang

    Sponsored content

    Re: honda dicuri

    Post by Sponsored content Today at 6:10 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:10 pm