Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Share

    fid

    (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by fid on Fri Feb 17, 2012 10:20 am

    Saya nak tukar coverset suka sama suka.. Jika sesiapa ada coverset warna silver mcmni utk SWAP dgn set biru saya.
    Sila PM jika berminat.




    TQVM

    kipas

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by kipas on Sun Feb 19, 2012 2:57 pm

    cover set silver yg rare...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by Matthew on Sun Feb 19, 2012 4:14 pm


    Kalau kita lihat pada youtube yang ( Aksi Kippers Utara ) tu salah seorang dari geng tu pakai coverset ni..mane bole kita masih mencari cover ni yek?? monkey scratch

    demampanas

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by demampanas on Tue Feb 21, 2012 6:19 pm

    made in thailand..... Very Happy

    Matthew

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by Matthew on Tue Feb 21, 2012 8:26 pm

    Haihh macam mane pulak mamat tu dapat...lagi2 rosakkan imej coverset tersebut... Crying or Very sad

    bawang

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by bawang on Wed Feb 22, 2012 5:57 pm

    Haha..
    Klu bro nk tau dlm malaysia ni hanya ad 3 set je..
    2 set ori 1 set cat sendri..
    Tu semua bdk kips utara pnye..
    Set tu mmg ssh nk dpt sbb kt thai je ad..
    Tu pn x byk..
    Tp mmg rare..

    Matthew

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by Matthew on Wed Feb 22, 2012 6:39 pm


    Patutla paint sendiri rupanya..adui... No

    bawang

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by bawang on Wed Feb 22, 2012 10:48 pm

    1 set je yg cat sndri..
    2 set lagi ori..
    Rare set tu..

    gojoil

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by gojoil on Thu Feb 23, 2012 1:07 am

    ada ker yang nak swap tu??

    bawang

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by bawang on Thu Feb 23, 2012 12:40 pm

    Payah la bro org nk tukar set ni..
    Ssh2 bro cat jela..

    sood_penang

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by sood_penang on Fri Feb 24, 2012 12:03 am

    mamat yang dalm kips utara 2 budak kulim.. riki2 la tgk.... rare jugak yang kelabu nie

    fid

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by fid on Sat Feb 25, 2012 11:13 am

    Haritu ada terserempak kt seremban sorg cina pakai set ni..mintak tukar tapi dia xmau sbb dia ckp leceh..siap nk topup RM100 pun sampai mati xmau..

    Matthew

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by Matthew on Sat Feb 25, 2012 12:21 pm


    Dah tau kot set rare tu pasai tu dia taknak..huhu..

    bawang

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by bawang on Sun Feb 26, 2012 3:18 pm

    Brg baik tp klu topup dgn hrga yg bepatutan myb cair gk ati kot..

    demampanas

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by demampanas on Wed Apr 04, 2012 5:25 pm

    dlu jln2 singapore byk...hehehehe

    mainjet290

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by mainjet290 on Tue May 01, 2012 1:04 pm

    demampanas wrote:dlu jln2 singapore byk...hehehehe

    betoi..kat tpt amber pun kekadang ada juga yg cine2 singapao pakai..kaler2 first model, moto siap ada box UFO lg..hehehe

    Josiv

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by Josiv on Wed May 02, 2012 4:20 pm

    pakai box ufo tu boleh langgar dia dari blkg then cakap selamat berkenalan..pastu cabut..kiki tongue

    Apit7395

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by Apit7395 on Sat Aug 25, 2012 3:27 pm

    kat sy ada dua set silver original moto. pm sy kat fb sbb kat cni jarang on9..
    http://www.facebook.com/mohamad.shafiq.5494

    fid

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by fid on Thu Aug 30, 2012 11:45 am

    bpe nak jual apit?

    GhostRideR

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by GhostRideR on Thu Aug 30, 2012 6:15 pm

    fid wrote:bpe nak jual apit?

    pm dlm facebook dia fid... dia dah pesan tu haa..

    Sponsored content

    Re: (SWAP) Ada tak sesiapa pakai set mcmni?

    Post by Sponsored content Today at 7:36 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:36 pm