Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Mencari seat belakang

    Share

    syafiqnazim

    Mencari seat belakang

    Post by syafiqnazim on Mon Feb 27, 2012 10:27 am

    http://imageshack.us/photo/my-images/163/cfimg324641115882285183.jpg/





    ada sesiapa tahu tak mana nak dapat seat belakang macam ni?

    syafiqnazim

    Re: Mencari seat belakang

    Post by syafiqnazim on Mon Feb 27, 2012 10:28 am

    kalau ada sesiapa yang tahu. tolong bagitau kat mana yang boleh buat seat belakang macam ni. thanks

    AsTaLaVisTa

    Re: Mencari seat belakang

    Post by AsTaLaVisTa on Mon Feb 27, 2012 4:41 pm

    syafiqnazim wrote:http://imageshack.us/photo/my-images/163/cfimg324641115882285183.jpg/





    ada sesiapa tahu tak mana nak dapat seat belakang macam ni?

    Ni bukan seat bro...Single seat chemonk design (Btul ker..?)..Pegi kat thread classified kat want to sell. Cari posting Rika...Dia ader amik barang kat indo...Selamat membeli... Smile Smile Smile

    syafiqnazim

    Re: Mencari seat belakang

    Post by syafiqnazim on Wed Feb 29, 2012 12:19 am

    itu la. rika tu dah pergi 6hb haritu. aku dah terlepas

    syafiqnazim

    Re: Mencari seat belakang

    Post by syafiqnazim on Wed Feb 29, 2012 12:24 am

    lagi 1 boleh tau tak kat post rika tu cover ni dalam gambar nombor berapa?

    Sponsored content

    Re: Mencari seat belakang

    Post by Sponsored content Today at 4:09 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:09 pm