Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Security Bolt ???

    Share

    crazeechildz

    Security Bolt ???

    Post by crazeechildz on Tue Mar 06, 2012 7:03 pm

    Firstly aku nk minta maaf kalo post ni tak sesuai kt bhgian General Talks ni..




    Salam geng, macam ne nak cari security bolt ni ea ? bolt utk letak kt disc brake dpn belakang tuh.. aritu ada tnya tauke moto kt jb, dia ckp mmg susa maw cari, x semua orang tau kewujudan dan kelebihan security bolt ni..uncle tu ckp law u maw u try la google..ades~

    da google td, usha kt mudah xde la pulak, kalo ade pon sume web2 luar negara..ade sesapa taw x kt mane nk cari bolt ni ? Area kl or jb...law ade share2 la cket..

    Matthew

    Re: Security Bolt ???

    Post by Matthew on Wed Mar 07, 2012 12:10 am


    Interesting...bolt ini serba lebih dapat membantu si mamat pencuri ni susah nak curi barang ni kan?? nanti ku kumpulkan informasi...

    BoyKL

    Re: Security Bolt ???

    Post by BoyKL on Wed Mar 07, 2012 12:20 am

    Tapi kena make sure spec dia sama. Sebab saiz saje yang sama masih tak mencukupi. Sebab kena pastikan spec sama supaya dia boleh tampung load yang sama macam yang asal.

    alep

    Re: Security Bolt ???

    Post by alep on Sun Mar 18, 2012 3:49 pm

    jalan ipoh, kedai bolt, yg depan kedai ada gantung bolt besar, rasa macam ada

    Matthew

    Re: Security Bolt ???

    Post by Matthew on Mon Mar 19, 2012 2:31 am


    Ya bro ade terserempak dengan kedai ni kat sentul berdekatan Esso..akan cuba try pergi sana bila free..

    crazeechildz

    Re: Security Bolt ???

    Post by crazeechildz on Wed Apr 18, 2012 10:36 pm

    da usha td..kat nan esso yg ade sign bolt gedabak tu da tanye..tade r size utk kite nye motot tuh..kt area nks ade, tapi sejibik rm 8.. Shocked cincai2 kira depan blkg 6-6 siap nan allen key skali rm98 Shocked Shocked

    Motaki

    Re: Security Bolt ???

    Post by Motaki on Wed Apr 18, 2012 11:29 pm

    material ape??aloy??stainless steel grade?

    crazeechildz

    Re: Security Bolt ???

    Post by crazeechildz on Thu Apr 19, 2012 2:25 pm

    tu xtaw, lupe lak nak tanye..tp dia cakap kene bagi duit dulu baru dia order..

    imam123

    Re: Security Bolt ???

    Post by imam123 on Sat Apr 21, 2012 5:03 am

    crazeechildz wrote:tu xtaw, lupe lak nak tanye..tp dia cakap kene bagi duit dulu baru dia order..

    bagi2 duit nak order ni aku risau sikit. kang takut takde stok la ape la, pastu diorg ckp kene tambah lagi untuk jenis lain. ckp lagi bagus la ape la.. ape masalahnye.. kalau benda tu bagus utk keselamatan barang kite, org akan beli gak.

    Sponsored content

    Re: Security Bolt ???

    Post by Sponsored content Today at 6:45 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:45 pm