Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Basikal Colour2???...

    Share
    avatar
    Matthew

    Re: Basikal Colour2???...

    Post by Matthew on Mon Mar 12, 2012 3:23 pm


    Haa tau takpe harge ia lebih kurang harge motor betul???.. No
    avatar
    zenkage

    Re: Basikal Colour2???...

    Post by zenkage on Wed Mar 14, 2012 4:48 pm

    haha barga ER6 nyer pon ade lol
    gile r harga barang sana ek....melaka ada lagi beskal species rm150 nyer xD
    avatar
    Matthew

    Re: Basikal Colour2???...

    Post by Matthew on Fri Mar 16, 2012 7:09 pm

    ape tu species?? kategori ape ni??
    avatar
    gojoil

    Re: Basikal Colour2???...

    Post by gojoil on Sat Mar 17, 2012 2:34 am

    Matthew wrote:
    Haa tau takpe harge ia lebih kurang harge motor betul???.. No
    harga boleh dapat ex5 second atau leh wat muka kips baru.tu pon harga yg tuk beginner jer tuh..
    avatar
    Matthew

    Re: Basikal Colour2???...

    Post by Matthew on Sun Mar 18, 2012 12:15 am

    [quote="kipas"][quote="Matthew"]
    Ade dua tiga bijik kedai dekat area saya tapi semua harge tak kurangg 500...adduii..[/quote]
    pegi jer la kat kilang dier kat kepong tuh...[/quote]

    Kilang dia belah mane nik??
    avatar
    centeng

    Re: Basikal Colour2???...

    Post by centeng on Sun Mar 18, 2012 2:00 pm

    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    Ade dua tiga bijik kedai dekat area saya tapi semua harge tak kurangg 500...adduii..
    pegi jer la kat kilang dier kat kepong tuh...

    Kilang dia belah mane nik??

    salam bro matt:D hehehe layan bike skrg ni Very Happy... hihihi... fixie mmg mahal bro... hobbies Very Happy.. fixie putih + biru = mesti cun Very Happy hhihihi
    avatar
    Matthew

    Re: Basikal Colour2???...

    Post by Matthew on Mon Mar 19, 2012 2:16 am

    [quote="centeng"][quote="Matthew"][quote="kipas"][quote="Matthew"]
    Ade dua tiga bijik kedai dekat area saya tapi semua harge tak kurangg 500...adduii..[/quote]
    pegi jer la kat kilang dier kat kepong tuh...[/quote]

    Kilang dia belah mane nik??[/quote]

    salam bro matt:D hehehe layan bike skrg ni Very Happy... hihihi... fixie mmg mahal bro... hobbies Very Happy.. fixie putih + biru = mesti cun Very Happy hhihihi[/quote]

    Haha just hobby bro..waduh2..dia suka warna biru putih ni..maka direcomend pun warna yang dia suka..huhu.. Smile
    avatar
    BoyKL

    Re: Basikal Colour2???...

    Post by BoyKL on Mon Mar 19, 2012 3:32 pm

    Amacam bro Matt, dah decide ke nak angkat yang mana?
    avatar
    Matthew

    Re: Basikal Colour2???...

    Post by Matthew on Tue Mar 20, 2012 7:21 am


    Ade terjumpa kat website mamat ni jual basikal dari europe..warna merah tu..smart i like..kumpoi tabung dulu..pelan2 kayuh..
    avatar
    gojoil

    Re: Basikal Colour2???...

    Post by gojoil on Tue Mar 20, 2012 11:17 am

    bape harga dia.
    avatar
    Matthew

    Re: Basikal Colour2???...

    Post by Matthew on Thu Mar 22, 2012 5:26 pm

    [quote="gojoil"]bape harga dia.[/quote]

    MYR 500 bro..plus shipping..

    Sponsored content

    Re: Basikal Colour2???...

    Post by Sponsored content

      Similar topics

      -

      Current date/time is Tue Nov 21, 2017 12:34 pm