Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kete Viva??

    Share

    Matthew

    Kete Viva??

    Post by Matthew on Mon Mar 12, 2012 9:14 am



    Nak tanya geng2 siapa2 yang pakai Viva ni..sportrim yang berpatutan mau beli mane??

    kipas

    Re: Kete Viva??

    Post by kipas on Mon Mar 12, 2012 10:36 am

    Matthew wrote:

    Nak tanya geng2 siapa2 yang pakai Viva ni..sportrim yang berpatutan mau beli mane??
    de ramai org cakap kedai kayu kat kelang...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    kipas

    Re: Kete Viva??

    Post by kipas on Mon Mar 12, 2012 12:13 pm

    Matthew wrote:
    Aiyyy perli kuat nampak MOMOD Laughing ...kedai kayu buat sport rim yek..huhu What a Face
    bukan perli bro...ini betol2 punya kedai kayu...sbb org panggil kedai tuh kedai kayu...kedai berdindingkan kayu...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: Kete Viva??

    Post by Matthew on Mon Mar 12, 2012 12:23 pm


    Kedai ni yang berdindingkan kayu jual sportrim kereta ke???... scratch

    kipas

    Re: Kete Viva??

    Post by kipas on Mon Mar 12, 2012 12:39 pm

    Matthew wrote:
    Kedai ni yang berdindingkan kayu jual sportrim kereta ke???... scratch
    yurp...itu dulu...skang tak tau la....de org cakap dah naik dinding batu tp masih org cakap kedai kayu...aku tak tau dan tak pernah pegi...hanya dgr dr cakap2 member jer...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    gojoil

    Re: Kete Viva??

    Post by gojoil on Mon Mar 12, 2012 1:22 pm

    bukan kayu bro..papan.kedai tuh org panggil kedai papan pasal dulu lot kedai kat situ dinding dari kayu.tp skang nih dah tak kayu lagi.dah batu.tp nama still pakai nama yang org dok panggil dari dulu tuh.Tp tak yah gi jauh2.rawang pon dah jadi syurga sport rim keter dah skang nih.biasanyer dorang yang jual rim nih, kalau tak der kat klang dorang akan try rawang.begitu lah sebaliknyer..rawang terbaik bro..

    Matthew

    Re: Kete Viva??

    Post by Matthew on Mon Mar 12, 2012 1:37 pm

    Aiseyy man..name kedai tau tak takkan nak tanya orang kat kelang kedai kayu silap2..nanti diorang suruh saya pergi kedai perabot kelang...huhuhu..

    Matthew

    Re: Kete Viva??

    Post by Matthew on Mon Mar 12, 2012 2:44 pm

    [quote="gojoil"]bukan kayu bro..papan.kedai tuh org panggil kedai papan pasal dulu lot kedai kat situ dinding dari kayu.tp skang nih dah tak kayu lagi.dah batu.tp nama still pakai nama yang org dok panggil dari dulu tuh.Tp tak yah gi jauh2.rawang pon dah jadi syurga sport rim keter dah skang nih.biasanyer dorang yang jual rim nih, kalau tak der kat klang dorang akan try rawang.begitu lah sebaliknyer..rawang terbaik bro..[/quote]


    Name kedai bro?? belah mane kedai ni?? dekat balai tu ke??

    kipas

    Re: Kete Viva??

    Post by kipas on Mon Mar 12, 2012 3:01 pm

    gojoil wrote:bukan kayu bro..papan.kedai tuh org panggil kedai papan pasal dulu lot kedai kat situ dinding dari kayu.tp skang nih dah tak kayu lagi.dah batu.tp nama still pakai nama yang org dok panggil dari dulu tuh.Tp tak yah gi jauh2.rawang pon dah jadi syurga sport rim keter dah skang nih.biasanyer dorang yang jual rim nih, kalau tak der kat klang dorang akan try rawang.begitu lah sebaliknyer..rawang terbaik bro..
    ahha...betol2...aku silap sebut...wakakaka...ya betol kedai papan...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: Kete Viva??

    Post by Matthew on Mon Mar 12, 2012 3:18 pm


    Kedai kayu ye...jeng..jeng..jeng... lol!

    gojoil

    Re: Kete Viva??

    Post by gojoil on Sat Mar 17, 2012 2:38 am

    kat rawang tuh kan banyak kedai sport rim.gi loh banding harga..kat depan balai pilis tu ke..atau depan kedai yang depan balai polis tu ker..sebelah tu ker..kat area balai polis tu kalau tak salah ada 4 kedai bersebelahan.
    kalau gi klang tuh gi tau jer kedai papan tuh.mang tu pon nama dier.bebudak johor yang nak cari sport rim kat situ pun panggil kedai papan.tp rawang pon ok jugak.

    Matthew

    Re: Kete Viva??

    Post by Matthew on Sun Mar 18, 2012 12:14 am

    Agak2 berapa utk kete viva ni kalau nak tukau sport rim..nak kene tukau spring skali ke??

    Sponsored content

    Re: Kete Viva??

    Post by Sponsored content Today at 11:59 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:59 am