Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Share

    awin

    KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by awin on Sun Jul 05, 2009 11:54 pm

    Ini ada ckit pics kami buat weekend ride ke klawang tgk burung.. hehehhee.... cheers cheers


    kipas

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by kipas on Mon Jul 06, 2009 12:35 pm

    cantek moto ko dol...sorg lg tuh saper...yg ijau lame tuh???


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    azzo

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by azzo on Mon Jul 06, 2009 5:46 pm

    kipas wrote:cantek moto ko dol...sorg lg tuh saper...yg ijau lame tuh???

    MR Kipas,semangat dah ada bila lagi nak join?? Evil or Very Mad

    kipas

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by kipas on Mon Jul 06, 2009 6:05 pm

    azzo wrote:
    kipas wrote:cantek moto ko dol...sorg lg tuh saper...yg ijau lame tuh???

    MR Kipas,semangat dah ada bila lagi nak join?? Evil or Very Mad
    dpt je gaji bln 6 8hb ni aku nak beli KNEE PROTECTOR....HAHAHA... bounce


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    rapoo

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by rapoo on Tue Jul 07, 2009 12:36 am

    azzo wrote:
    kipas wrote:cantek moto ko dol...sorg lg tuh saper...yg ijau lame tuh???

    MR Kipas,semangat dah ada bila lagi nak join?? Evil or Very Mad


    tengok gambar meleleh la encik.. lenkali saya nak folo(blaja).

    Guest
    Guest

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by Guest on Tue Jul 07, 2009 5:37 am

    rapoo wrote:
    azzo wrote:
    kipas wrote:cantek moto ko dol...sorg lg tuh saper...yg ijau lame tuh???

    MR Kipas,semangat dah ada bila lagi nak join?? Evil or Very Mad


    tengok gambar meleleh la encik.. lenkali saya nak folo(blaja).
    follow ajer, huhu.. aku pun kalo takde pape, folo jer.. layan korner takder aa sampai cecah lutut nih Smile

    deen325

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by deen325 on Tue Jul 07, 2009 2:03 pm

    puhhh.. cantik... best... brabooo... dan banyak lagi..

    tapi berhati2...

    abg pun tak tau bila abg rasa kering hati nak try mcm tu...

    la ni klu buat lap kat flyover highway ngan speed 100km/j
    pun mcm rasa dah kecut hati..
    dah tua kot...
    hehehe Laughing Laughing Laughing

    azzo

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by azzo on Wed Jul 08, 2009 12:12 am

    deen325 wrote:puhhh.. cantik... best... brabooo... dan banyak lagi..

    tapi berhati2...

    abg pun tak tau bila abg rasa kering hati nak try mcm tu...

    la ni klu buat lap kat flyover highway ngan speed 100km/j
    pun mcm rasa dah kecut hati..
    dah tua kot...
    hehehe Laughing Laughing Laughing

    Cuba abang teka berapa laju time corner cecah lutut tu??

    Tak sampai 60kmh pun

    abang lagi laju Evil or Very Mad

    deen325

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by deen325 on Wed Jul 08, 2009 12:34 am

    azzo wrote:
    deen325 wrote:puhhh.. cantik... best... brabooo... dan banyak lagi..

    tapi berhati2...

    abg pun tak tau bila abg rasa kering hati nak try mcm tu...

    la ni klu buat lap kat flyover highway ngan speed 100km/j
    pun mcm rasa dah kecut hati..
    dah tua kot...
    hehehe Laughing Laughing Laughing

    Cuba abang teka berapa laju time corner cecah lutut tu??

    Tak sampai 60kmh pun

    abang lagi laju Evil or Very Mad
    biar tul...??
    dgn kelajuan mcm tu leh cecah lutut..??
    klu mcm tu tayar standard abg tu leh pakai lah yerk??

    erwin_kr150

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by erwin_kr150 on Wed Jul 08, 2009 9:46 am

    Track yang sangat enak buat latihan cornering ya bro....

    kipas

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by kipas on Wed Jul 08, 2009 11:00 am

    azzo wrote:
    deen325 wrote:puhhh.. cantik... best... brabooo... dan banyak lagi..

    tapi berhati2...

    abg pun tak tau bila abg rasa kering hati nak try mcm tu...

    la ni klu buat lap kat flyover highway ngan speed 100km/j
    pun mcm rasa dah kecut hati..
    dah tua kot...
    hehehe Laughing Laughing Laughing

    Cuba abang teka berapa laju time corner cecah lutut tu??

    Tak sampai 60kmh pun

    abang lagi laju Evil or Very Mad
    gear brape tuh???


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    deen325

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by deen325 on Wed Jul 08, 2009 11:15 am

    kipas wrote:
    azzo wrote:
    deen325 wrote:puhhh.. cantik... best... brabooo... dan banyak lagi..

    tapi berhati2...

    abg pun tak tau bila abg rasa kering hati nak try mcm tu...

    la ni klu buat lap kat flyover highway ngan speed 100km/j
    pun mcm rasa dah kecut hati..
    dah tua kot...
    hehehe Laughing Laughing Laughing

    Cuba abang teka berapa laju time corner cecah lutut tu??

    Tak sampai 60kmh pun

    abang lagi laju Evil or Very Mad
    gear brape tuh???

    jom kipas ahad ni...???

    kipas

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by kipas on Wed Jul 08, 2009 11:30 am

    deen325 wrote:
    kipas wrote:
    azzo wrote:
    deen325 wrote:puhhh.. cantik... best... brabooo... dan banyak lagi..

    tapi berhati2...

    abg pun tak tau bila abg rasa kering hati nak try mcm tu...

    la ni klu buat lap kat flyover highway ngan speed 100km/j
    pun mcm rasa dah kecut hati..
    dah tua kot...
    hehehe Laughing Laughing Laughing

    Cuba abang teka berapa laju time corner cecah lutut tu??

    Tak sampai 60kmh pun

    abang lagi laju Evil or Very Mad
    gear brape tuh???

    jom kipas ahad ni...???
    huih...semangat nyer abg deen...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    deen325

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by deen325 on Wed Jul 08, 2009 11:52 am

    kipas wrote:
    huih...semangat nyer abg deen...

    Very Happy Very Happy Very Happy
    tau tak per..
    tapi kan.. takut gak semangat org tua ni..
    takut mcm hangat2 tahi ayam...
    bila dah sampai kat lokasi..
    tak berani lak.. hehehe

    kipas

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by kipas on Wed Jul 08, 2009 12:00 pm

    deen325 wrote:
    kipas wrote:
    huih...semangat nyer abg deen...

    Very Happy Very Happy Very Happy
    tau tak per..
    tapi kan.. takut gak semangat org tua ni..
    takut mcm hangat2 tahi ayam...
    bila dah sampai kat lokasi..
    tak berani lak.. hehehe
    tak pe bang..pelan2..mkn angin dulu bang...tgk2 bukit...tgk2 pokok...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    deen325

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by deen325 on Wed Jul 08, 2009 12:35 pm

    kipas wrote:
    deen325 wrote:
    kipas wrote:
    huih...semangat nyer abg deen...

    Very Happy Very Happy Very Happy
    tau tak per..
    tapi kan.. takut gak semangat org tua ni..
    takut mcm hangat2 tahi ayam...
    bila dah sampai kat lokasi..
    tak berani lak.. hehehe
    tak pe bang..pelan2..mkn angin dulu bang...tgk2 bukit...tgk2 pokok...
    Laughing Laughing Laughing

    Kawasaian

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by Kawasaian on Sat Jul 25, 2009 4:38 am

    awl bulan ari tu da g klawang..
    corner die ok..
    tp sayang..
    jalan xelok..
    tar mengerutu..
    xleh celen cameroon la bro..
    Very Happy

    Azroy

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by Azroy on Tue Jul 28, 2009 2:09 pm

    Kawasaian wrote:awl bulan ari tu da g klawang..
    corner die ok..
    tp sayang..
    jalan xelok..
    tar mengerutu..
    xleh celen cameroon la bro..
    Very Happy

    Oh.. ye ke?? bile nak turun kelawang lagi?? boleh le rodger aku.. boleh kite layan kat kelawang sekali..

    Best sangat ke conner kat Cameron highland tu?? dulu bile sampai ujung minggu rajin gak aku naik cameron pakai EX5 class bapak aku.. nak sambut puasa aku balik Ipoh.. jom layan seround.. kita berbuka puasa kat cameron nak?? Twisted Evil

    deen325

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by deen325 on Wed Jul 29, 2009 12:07 am

    Azroy wrote:
    Kawasaian wrote:awl bulan ari tu da g klawang..
    corner die ok..
    tp sayang..
    jalan xelok..
    tar mengerutu..
    xleh celen cameroon la bro..
    Very Happy

    Oh.. ye ke?? bile nak turun kelawang lagi?? boleh le rodger aku.. boleh kite layan kat kelawang sekali..

    Best sangat ke conner kat Cameron highland tu?? dulu bile sampai ujung minggu rajin gak aku naik cameron pakai EX5 class bapak aku.. nak sambut puasa aku balik Ipoh.. jom layan seround.. kita berbuka puasa kat cameron nak?? Twisted Evil
    haiii.. baik punya ayat...
    Laughing Laughing

    Sponsored content

    Re: KUALA KLAWANG RIDE SESSION 5/7/2009

    Post by Sponsored content Today at 8:25 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:25 am