Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Motor dikebas di JUSCO Bandar Tasek Selatan !

    Share

    pidd

    Motor dikebas di JUSCO Bandar Tasek Selatan !

    Post by pidd on Thu Mar 22, 2012 5:13 pm

    Perhatian kepada ahli kips ,

    Saya ingin minta kerjasama dari pihak geng kips yang lain , Sekiranya ternampak YAMAHA 125Z berwarna biru laut (AQUA) sportrim ENKEI 6 spokes lubang (original) number plat WHT 4555 Tempat hilang JUSCO Bandar Tasek Selatan , Masa 5.00pm dan Tarikh 20/03/2012 .
    Sekiranya ahli kips ternampak atau terlihat boleh menghubungi saya
    0172759704 SMS/Call

    Saya redha atas kehilangan motor tersebot tetapi saya post dekat sini sekadar ikhtiar .


    Salam ,
    Syafiq Mustafa

    gammafiber

    Re: Motor dikebas di JUSCO Bandar Tasek Selatan !

    Post by gammafiber on Mon Mar 26, 2012 1:56 pm


    Takziah, Mungkin JUSCO Cheras Selatan/ Balakong x?

    pidd

    Re: Motor dikebas di JUSCO Bandar Tasek Selatan !

    Post by pidd on Tue Mar 27, 2012 2:44 pm

    Yup jusco balakong tulah, malam minggu haritu motor ni terlihat dekat minlon menggunakan plat BFW 1143 , yang rembat motor ni buat g race haram pulak. Adooii, tak sempat nak kejar motor ni, sebab polis dah kacau dulu, itu yang pasti berdasarkan bunyi ekzos (chamber buat sendiri) dan coverset asal biru AQUA apabila suruh IPD kajang check number plat tuh adalah number plat forklift (terima kasih Cik Man) , yang turun 2 bijik RR 3 bijik yamaha125z 1 Nouvo 1 bijik Viva , hahahaha .. takde rezeki. kalau dapat malam tuh den dapat bygkan apa yang terjadi dekat si pencuri tuh . **RR = 2 biji fullface 125z = 3 biji forklock Nouvo = helmet seteng Viva = angkat bawak pergi hospital (**kenyataan untuk lepas geram jeh)

    blackmotokrr

    Re: Motor dikebas di JUSCO Bandar Tasek Selatan !

    Post by blackmotokrr on Tue Apr 03, 2012 8:19 pm

    takziah bro...

    krymed88

    Re: Motor dikebas di JUSCO Bandar Tasek Selatan !

    Post by krymed88 on Wed Apr 04, 2012 10:31 pm

    takziah bro...penyamun tu akan dapat balasan setimpal..

    Sponsored content

    Re: Motor dikebas di JUSCO Bandar Tasek Selatan !

    Post by Sponsored content Today at 7:32 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:32 pm