Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Mencari kenalan

    Share

    MAN TKP

    Mencari kenalan

    Post by MAN TKP on Thu Mar 22, 2012 5:17 pm

    salam sejahtera kepada semua...saya saiful ..tinggal di jalan kapar,klang...ingin mencari kenalan geng KIPS area klang..juga kedai motor yang boleh menservis dan memberi info2 berguna kepada saya... terima kasih Smile

    Matthew

    Re: Mencari kenalan

    Post by Matthew on Thu Mar 22, 2012 5:27 pm

    Kalau kapar kelang..kedai SBK dekat Giant tu ade sebiji..tapi tak familliar dengan name ia la..

    MAN TKP

    Re: Mencari kenalan

    Post by MAN TKP on Fri Mar 23, 2012 9:11 am

    maaf,SBK dekat GIANT tu kat area mana ye? tak perasan pula..

    tq for reply Very Happy

    Matthew

    Re: Mencari kenalan

    Post by Matthew on Fri Mar 23, 2012 3:54 pm

    Kat kapar tu ade satu giant kan sebelum sampai giant tu ade trafic lite kena belok kiri dan terus aje kedai tu belah kanan..kedai tu baru lagi

    MAN TKP

    Re: Mencari kenalan

    Post by MAN TKP on Fri Mar 23, 2012 5:51 pm

    Oh yeke? saya cuba cari dulu...terima kasih Matthew Smile

    alldisc

    Re: Mencari kenalan

    Post by alldisc on Sun Mar 25, 2012 11:49 pm

    saya kat jalan kebun...hehehe. tapi motor kips lama. pirat

    Matthew

    Re: Mencari kenalan

    Post by Matthew on Mon Mar 26, 2012 12:42 am

    Jangan lupa kips lame pun dare yang tetido lame kat kedai tu huhuhu.. Razz

    alldisc

    Re: Mencari kenalan

    Post by alldisc on Mon Mar 26, 2012 10:37 am

    Matthew wrote:Jangan lupa kips lame pun dare yang tetido lame kat kedai tu huhuhu.. Razz

    tido lama sangat sampai jadi bebal... nak start pun susah.. ha ha ha hohohoho

    MAN TKP

    Re: Mencari kenalan

    Post by MAN TKP on Mon Mar 26, 2012 11:26 am

    alldisc wrote:saya kat jalan kebun...hehehe. tapi motor kips lama. pirat

    KIPS lama pun KIPS juga...mesti ada pengalaman yg meluas ttg KIPS ni.. saya duduk di jalan kapar dan akan berulang alik ke balakong setiap hari.. milage anggaran 130km setiap hari.. saya nak jaga enjin dgn cara yang terbaik.. mohon tunjuk ajar dari semua.. Cool

    gammafiber

    Re: Mencari kenalan

    Post by gammafiber on Mon Mar 26, 2012 1:57 pm


    Saya area Balakong!

    MAN TKP

    Re: Mencari kenalan

    Post by MAN TKP on Mon Mar 26, 2012 2:33 pm

    Salam perkenalan en.gammafiber..saya skrg menyewa di TAMAN KOPERASI CEUPECS...keje di CHERAS JAYA...

    Sponsored content

    Re: Mencari kenalan

    Post by Sponsored content Today at 4:23 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:23 am