Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Mini TTs Breakfast di Klawang

    Share

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Mon Jul 13, 2009 3:10 pm

    evilme wrote:gambar aku tgh process lg... lagi pun skrg ni line tenet aku problem skit.. ni pun pakai dail up je..
    ko ada dpt sms saya tak mlm tadi..??
    klu ko free.. tolong email yer..

    rapoo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by rapoo on Mon Jul 13, 2009 6:48 pm

    nice ride.. haha

    doctor kura-kura

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by doctor kura-kura on Mon Jul 13, 2009 10:59 pm

    Gambaq please!!!! tak sabaq nak tengok Otai leper... bounce

    kr150c87

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by kr150c87 on Mon Jul 13, 2009 11:01 pm

    ok,moto gua pegi sehari repair kat kawasaki malaysia,total cost,tambah lagi 5k dah boleh beli baru nih..

    xpe,moto tengah order parts dari japan.hmm blok nih yg mahal nih dekat rm2k siot..aduh sakit hati Crying or Very sad

    evilme

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by evilme on Mon Jul 13, 2009 11:15 pm

    deen325 wrote:
    evilme wrote:gambar aku tgh process lg... lagi pun skrg ni line tenet aku problem skit.. ni pun pakai dail up je..
    ko ada dpt sms saya tak mlm tadi..??
    klu ko free.. tolong email yer..

    tak dapat la bang deen...pm aku balik..

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Mon Jul 13, 2009 11:27 pm

    evilme wrote:
    deen325 wrote:
    evilme wrote:gambar aku tgh process lg... lagi pun skrg ni line tenet aku problem skit.. ni pun pakai dail up je..
    ko ada dpt sms saya tak mlm tadi..??
    klu ko free.. tolong email yer..

    tak dapat la bang deen...pm aku balik..
    ni email saya..
    deen325@gmail.com
    thanks

    evilme

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by evilme on Mon Jul 13, 2009 11:29 pm

    deen325 wrote:
    evilme wrote:
    deen325 wrote:
    evilme wrote:gambar aku tgh process lg... lagi pun skrg ni line tenet aku problem skit.. ni pun pakai dail up je..
    ko ada dpt sms saya tak mlm tadi..??
    klu ko free.. tolong email yer..

    tak dapat la bang deen...pm aku balik..
    ni email saya..
    deen325@gmail.com
    thanks

    apa yg nak di email bang deen

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Mon Jul 13, 2009 11:34 pm

    [quote="evilme"]
    deen325 wrote:
    evilme wrote:
    deen325 wrote:
    evilme wrote:gambar aku tgh process lg... lagi pun skrg ni line tenet aku problem skit.. ni pun pakai dail up je..
    ko ada dpt sms saya tak mlm tadi..??
    klu ko free.. tolong email yer..

    tak dapat la bang deen...pm aku balik..
    ni email saya..
    deen325@gmail.com
    thanks

    gambar2 yg kat kelawang tu lah..
    tak tgk lagi.. gaya saya tu..
    hehehe..
    klu ader lah..
    hehehe Laughing Laughing

    dakad27

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by dakad27 on Mon Jul 13, 2009 11:45 pm

    haha..best beb semlam..nice ride.. Laughing
    sampai kong la plug aku semlm nasib baik dah samapai exit bangi aku...
    moto aku tibe2 drop moto aku ingatkan minyak abis..aku stop jap..cek tank setengah lagi..start balik moto leh idup..tapi moto leh jalan 60kmh jer...aku g cari kedai ..nasib baik ader bukak ari ahd semlm..hehe..tukar plug.. alhamdulillah.. ok balik ...so bleh rembat samapai rpm 11k..hahaha
    dalam cek plug semlm gak baru perasan satu skru Head aku ilang..aduh!!! cicir kat mn lak... kuat giler gegar mto aku semlm..mn xnyer sik drop gear jer kat klawang..haha
    GEng...mau tanyer mana mau dapt skru HEad ori 2 yer??aku tanyer kedai x jual lak..

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Mon Jul 13, 2009 11:58 pm

    dakad27 wrote:haha..best beb semlam..nice ride.. Laughing
    sampai kong la plug aku semlm nasib baik dah samapai exit bangi aku...
    moto aku tibe2 drop moto aku ingatkan minyak abis..aku stop jap..cek tank setengah lagi..start balik moto leh idup..tapi moto leh jalan 60kmh jer...aku g cari kedai ..nasib baik ader bukak ari ahd semlm..hehe..tukar plug.. alhamdulillah.. ok balik ...so bleh rembat samapai rpm 11k..hahaha
    dalam cek plug semlm gak baru perasan satu skru Head aku ilang..aduh!!! cicir kat mn lak... kuat giler gegar mto aku semlm..mn xnyer sik drop gear jer kat klawang..haha
    GEng...mau tanyer mana mau dapt skru HEad ori 2 yer??aku tanyer kedai x jual lak..
    biar tul...?? tangal..?? tak rasa gegar ker.. rasa lain ker..?? saya tgk smlm laju ajer meninggalkan saya.. hehehe..
    tak pasti kedai mana ader... nak kena tanya azzo ker.. awin.. ker azroy ker.. atau para kippers yg lain yg tau..

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Tue Jul 14, 2009 12:07 am

    SUNROCK JAWAPNYER.hehehe,tulah layan corner tak hingat.hahaha

    rapoo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by rapoo on Tue Jul 14, 2009 12:41 am

    fuihh... sampai skru head tetanggal. saya tabik spring 1 kali.

    rapoo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by rapoo on Tue Jul 14, 2009 12:43 am

    kr150c87 wrote:ok,moto gua pegi sehari repair kat kawasaki malaysia,total cost,tambah lagi 5k dah boleh beli baru nih..

    xpe,moto tengah order parts dari japan.hmm blok nih yg mahal nih dekat rm2k siot..aduh sakit hati Crying or Very sad

    total kos tu boleh salin sebijik moto. ish ish

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Tue Jul 14, 2009 12:47 am

    rapoo wrote:fuihh... sampai skru head tetanggal. saya tabik spring 1 kali.
    rapoo..jgn lupa upload gambar2 yg cun2 tu...
    hehehe

    rapoo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by rapoo on Tue Jul 14, 2009 12:53 am

    gambar saya secebis dua jer.. x cun.. saya msaukkan nanti

    Ghaz

    aduhhh

    Post by Ghaz on Tue Jul 14, 2009 12:12 pm

    rugi siot aku x tejage pg 2...
    sory azzo lain kali bley grak lg,kali nie gua mesti bangun nyer...

    rapoo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by rapoo on Tue Jul 14, 2009 1:51 pm

    ni ade sikit gambar2 buat tatapan semua






















































    PIE

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by PIE on Tue Jul 14, 2009 2:07 pm

    rapoo wrote:ni ade sikit gambar2 buat tatapan semua






















































    mak aiiihhhhh ape comey sangat gambo ko tuhh rapooooo

    rapoo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by rapoo on Tue Jul 14, 2009 3:48 pm

    saya x reti nak upload image besar ler. kalu sesape tau tolong besarkan.

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Tue Jul 14, 2009 3:56 pm

    rapoo wrote:saya x reti nak upload image besar ler. kalu sesape tau tolong besarkan.

    ko copy link yg kat sebelah bawah..
    bukan yg kat bhgan tengah atau atas...
    sebelum ko send
    ko preview dulu...

    p/s..
    klu bole email kat saya..
    deen325@gmail.com
    thanks

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Tue Jul 14, 2009 4:00 pm

    p/s: gambar tu...masukkan kat yg evilme post tu sekali lah..
    jadikan setempat...
    http://kips.forumotions.net/pictures-gallery-f9/klawang-morning-exercise-12-7-09-t273.htm#9593
    hehehe

    Sponsored content

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by Sponsored content Today at 9:51 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:51 am