Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Mini TTs Breakfast di Klawang

    Share

    arninja5984

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by arninja5984 on Tue Jul 07, 2009 4:55 pm

    azzo wrote:cepat confirmkan,aku nak tunjuk cara cecah lutut dan leper yang betul sebelum aku 100% quit riding Sad

    aiseh..aku yang dah tua ni
    pun tak penah terfikir nak quit..
    ini cinta pertama aku ni bro..
    sampai dah gayut nanti pun aku
    tetap sayng permotoran ni..
    cuma ikut kesesuaian la..
    quit...??? NEVER EVER..ha..ha..


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Tue Jul 07, 2009 5:01 pm

    aku nak quit sebab bosan, cyclops

    arninja5984

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by arninja5984 on Tue Jul 07, 2009 5:05 pm

    azzo wrote:aku nak quit sebab bosan, cyclops

    he..he..
    bosan yer...
    aku ada cadangan..
    Bro pindah kat penang ni gerenti idup
    bro tak bosan..
    bila nak turun jer nak wat apa2..
    gerenti..bersusun nak ikut...
    tu pasal aku suruh bro balik kg tengok..
    beza masa bro jumpa sya dan doktor dulu
    ngan sessi sekarang...
    Sparepart/destinasi/track/Kippers best giler..


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Tue Jul 07, 2009 5:08 pm

    arninja5984 wrote:
    azzo wrote:aku nak quit sebab bosan, cyclops

    he..he..
    bosan yer...
    aku ada cadangan..
    Bro pindah kat penang ni gerenti idup
    bro tak bosan..
    bila nak turun jer nak wat apa2..
    gerenti..bersusun nak ikut...
    tu pasal aku suruh bro balik kg tengok..
    beza masa bro jumpa sya dan doktor dulu
    ngan sessi sekarang...
    Sparepart/destinasi/track/Kippers best giler..

    ok,skarang aku keje nak train orang je sampai cecah lutut,korang dapat aku puas,bila puas aku tak boring,bila tak boring aku tak quit.

    camner???

    evilme

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by evilme on Tue Jul 07, 2009 5:14 pm

    azzo wrote:
    arninja5984 wrote:
    azzo wrote:aku nak quit sebab bosan, cyclops

    he..he..
    bosan yer...
    aku ada cadangan..
    Bro pindah kat penang ni gerenti idup
    bro tak bosan..
    bila nak turun jer nak wat apa2..
    gerenti..bersusun nak ikut...
    tu pasal aku suruh bro balik kg tengok..
    beza masa bro jumpa sya dan doktor dulu
    ngan sessi sekarang...
    Sparepart/destinasi/track/Kippers best giler..

    ok,skarang aku keje nak train orang je sampai cecah lutut,korang dapat aku puas,bila puas aku tak boring,bila tak boring aku tak quit.

    camner???

    apo laie sifu azzo nak ambik penuntut tu..

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Tue Jul 07, 2009 5:19 pm

    aku bukan sifu la

    Awin ngan atok sifu la,aku machai je Sad

    kipas

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by kipas on Tue Jul 07, 2009 5:31 pm

    evilme wrote:
    azzo wrote:
    arninja5984 wrote:
    azzo wrote:aku nak quit sebab bosan, cyclops

    he..he..
    bosan yer...
    aku ada cadangan..
    Bro pindah kat penang ni gerenti idup
    bro tak bosan..
    bila nak turun jer nak wat apa2..
    gerenti..bersusun nak ikut...
    tu pasal aku suruh bro balik kg tengok..
    beza masa bro jumpa sya dan doktor dulu
    ngan sessi sekarang...
    Sparepart/destinasi/track/Kippers best giler..

    ok,skarang aku keje nak train orang je sampai cecah lutut,korang dapat aku puas,bila puas aku tak boring,bila tak boring aku tak quit.

    camner???

    apo laie sifu azzo nak ambik penuntut tu..
    terima kasih tuan guru...hehehe..


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Tue Jul 07, 2009 5:43 pm

    kipas? bila? ahad ni? ke tahun 2010? Very Happy

    kipas

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by kipas on Tue Jul 07, 2009 5:51 pm

    azzo wrote:kipas? bila? ahad ni? ke tahun 2010? Very Happy
    knee protector pon blom beli lg...sabtu ni kot aku beli...pas tu...hehehe Twisted Evil


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Tue Jul 07, 2009 5:51 pm

    ok aku tunggu Evil or Very Mad

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Wed Jul 08, 2009 12:07 am

    azzo wrote:ok aku tunggu Evil or Very Mad

    puhh... baik punya ayat ni...
    Smile Smile

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Wed Jul 08, 2009 12:10 am

    deen325 wrote:
    azzo wrote:ok aku tunggu Evil or Very Mad

    puhh... baik punya ayat ni...
    Smile Smile

    ha cepat listkan nama untuk training cecah lutut Very Happy

    Training setiap Ahad pagi Very Happy Evil or Very Mad

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Wed Jul 08, 2009 12:29 am

    azzo wrote:
    deen325 wrote:
    azzo wrote:ok aku tunggu Evil or Very Mad

    puhh... baik punya ayat ni...
    Smile Smile

    ha cepat listkan nama untuk training cecah lutut Very Happy

    Training setiap Ahad pagi Very Happy Evil or Very Mad
    kalau abg bawa 90km/j leh cecah gak tak..??
    abg gayat nak bawa laju2 lah...
    hehehe

    cdan

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by cdan on Wed Jul 08, 2009 12:44 am

    azzo wrote:
    deen325 wrote:
    azzo wrote:ok aku tunggu Evil or Very Mad

    puhh... baik punya ayat ni...
    Smile Smile

    ha cepat listkan nama untuk training cecah lutut Very Happy

    Training setiap Ahad pagi Very Happy Evil or Very Mad

    uih... kalau betol betol... mau jugak aku tersangkut dalam senarai senaman pagi di klawang...

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Wed Jul 08, 2009 12:46 am

    cdan wrote:
    azzo wrote:
    deen325 wrote:
    azzo wrote:ok aku tunggu Evil or Very Mad

    puhh... baik punya ayat ni...
    Smile Smile

    ha cepat listkan nama untuk training cecah lutut Very Happy

    Training setiap Ahad pagi Very Happy Evil or Very Mad

    uih... kalau betol betol... mau jugak aku tersangkut dalam senarai senaman pagi di klawang...
    ok tu...
    bersenam sambil mengasah bakat sekali lutut..
    hehehe

    evilme

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by evilme on Wed Jul 08, 2009 8:32 am

    pada jam berapa aktiviti ni bermula...

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Wed Jul 08, 2009 10:27 am

    evilme wrote:pada jam berapa aktiviti ni bermula...

    pukul 9am sampai petrol tank kering,

    cepat listkan tinggal 3 hari je ni Very Happy

    Jangan risau abg din kami bawak top pun 60kmh je bila cecah lutut,tak caya tanya atok Cool

    kipas

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by kipas on Wed Jul 08, 2009 11:08 am

    azzo wrote:
    deen325 wrote:
    azzo wrote:ok aku tunggu Evil or Very Mad

    puhh... baik punya ayat ni...
    Smile Smile

    ha cepat listkan nama untuk training cecah lutut Very Happy

    Training setiap Ahad pagi Very Happy Evil or Very Mad
    setiap 9 pg hari ahad...hehehe Twisted Evil


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Wed Jul 08, 2009 11:10 am

    azzo wrote:
    evilme wrote:pada jam berapa aktiviti ni bermula...

    pukul 9am sampai petrol tank kering,

    cepat listkan tinggal 3 hari je ni Very Happy

    Jangan risau abg din kami bawak top pun 60kmh je bila cecah lutut,tak caya tanya atok Cool

    ko org selalu kumpul kat mana..??
    klu saya guna tayar standard rasanya bole kot yerk..??
    saya klu gi area klawang pun selalu lalu.. batu 9 hulu langat..

    evilme

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by evilme on Wed Jul 08, 2009 11:17 am

    aku kalau pg pun nak menembak je... tongue

    cdan

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by cdan on Wed Jul 08, 2009 7:53 pm

    azzo wrote:
    evilme wrote:pada jam berapa aktiviti ni bermula...

    pukul 9am sampai petrol tank kering,

    cepat listkan tinggal 3 hari je ni Very Happy

    Jangan risau abg din kami bawak top pun 60kmh je bila cecah lutut,tak caya tanya atok Cool

    nak jumpa dkt mana??? petronas? ikbn dusun tua?

    awin

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by awin on Wed Jul 08, 2009 11:00 pm

    jom ramai2 kita layan klawang... exercise tiap2 pagi ahad.. cheers

    layan xlaju.. 40km/h - 80km/h je.. kita blajar sama2 ramai2... cheers cheers

    jom la geng2 utara.. mai trun cni kita layan ramai2.. heheheh..


    Last edited by awin on Wed Jul 08, 2009 11:06 pm; edited 1 time in total

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Wed Jul 08, 2009 11:06 pm

    List yg nak pi bersenam Ahad ni dan sessi bergambar

    AZZO
    Awin
    Atok
    Cdan?
    Evilme? Kalau boleh bawak ler camera,hegehe.
    Abg Deen?
    Rapoo @Ijam

    Lg dan lg

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Wed Jul 08, 2009 11:13 pm

    azzo wrote:List yg nak pi bersenam Ahad ni dan sessi bergambar

    AZZO
    Awin
    Atok
    Cdan?
    Evilme? Kalau boleh bawak ler camera,hegehe.
    Abg Deen?
    Rapoo @Ijam

    Lg dan lg

    tul ker ni...??
    rasa mcm nak joint..
    nak tunggu kat mana..??
    kul berapa...??

    cdan

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by cdan on Wed Jul 08, 2009 11:40 pm

    azzo wrote:List yg nak pi bersenam Ahad ni dan sessi bergambar

    AZZO
    Awin
    Atok
    Cdan?
    Evilme? Kalau boleh bawak ler camera,hegehe.
    Abg Deen?
    Rapoo @Ijam

    Lg dan lg

    aku confem pegi kalau dah jadi perancangan untok bersenam awal awal pagi di klawang... nie dkt mana nak jumpa...

    Sponsored content

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by Sponsored content Today at 1:58 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 1:58 pm