Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Mini TTs Breakfast di Klawang

    Share

    kr150c87

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by kr150c87 on Thu Jul 09, 2009 2:08 am

    i mungkin pegi kalau moto condition superb,

    first,nak naik footrest dulu,bab kena byk kali tackle corner kena kasut,abis kasut baru,tinggal cket je getah.

    aJa

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by aJa on Thu Jul 09, 2009 2:37 am

    aku na ekot..
    tp xleh la nak join cecah lutut..
    rabak lutut ni kang..
    knee protector lom ada daaa..
    huhuu..

    evilme

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by evilme on Thu Jul 09, 2009 8:20 am

    nampak gayanye aku kena kuarkan moto aku sabtu ni.. naik xcite mau cicir jauh aku kena tinggal... tu pun kalau sempat ler...

    arninja5984

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by arninja5984 on Thu Jul 09, 2009 9:17 am

    awin wrote:jom ramai2 kita layan klawang... exercise tiap2 pagi ahad.. cheers

    layan xlaju.. 40km/h - 80km/h je.. kita blajar sama2 ramai2... cheers cheers

    jom la geng2 utara.. mai trun cni kita layan ramai2.. heheheh..

    aduhh...
    aku dalam dilema ni...
    doktor kura2 ajak pi..
    aku lak moto tak siap lagi..
    kena rush gak ni nak siapkan moto..
    sabar awin..
    tak de hal kami turun..
    jumaat malam aku kasi info..


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Thu Jul 09, 2009 10:27 am

    aJa wrote:aku na ekot..
    tp xleh la nak join cecah lutut..
    rabak lutut ni kang..
    knee protector lom ada daaa..
    huhuu..

    Ada full suit tak mau pakai,pakai la,buat apa simpan Evil or Very Mad

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Thu Jul 09, 2009 10:30 am

    Jumpa kat Petronas Nanding pukul 9am.

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Thu Jul 09, 2009 10:37 am

    azzo wrote:
    Jumpa kat Petronas Nanding pukul 9am.
    petronas nanding tu kat mana..??
    abg tak tau lah...

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Thu Jul 09, 2009 10:49 am

    deen325 wrote:
    azzo wrote:
    Jumpa kat Petronas Nanding pukul 9am.
    petronas nanding tu kat mana..??
    abg tak tau lah...

    Kalau dari Pekan Batu 9 Cheras menghala ke langat akan ada satu je petronas sebelah kanan,ha situlah

    Takde seksyen minyak lain,itulah satu satunyaer

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Thu Jul 09, 2009 10:54 am

    azzo wrote:
    deen325 wrote:
    azzo wrote:
    Jumpa kat Petronas Nanding pukul 9am.
    petronas nanding tu kat mana..??
    abg tak tau lah...

    Kalau dari Pekan Batu 9 Cheras menghala ke langat akan ada satu je petronas sebelah kanan,ha situlah

    Takde seksyen minyak lain,itulah satu satunyaer
    ok..
    insya allah...
    kul 9 kat situ ker..??

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Thu Jul 09, 2009 11:06 am

    YUp

    Pastikan motor dan rider dalam keadaan superb

    Pakai full body protection

    Kalau kurang saya rasa tak syok cara leper takut jadi benda lain cheers

    doctor kura-kura

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by doctor kura-kura on Thu Jul 09, 2009 11:24 am

    azzo wrote:YUp

    Pastikan motor dan rider dalam keadaan superb

    Pakai full body protection

    Kalau kurang saya rasa tak syok cara leper takut jadi benda lain cheers

    Bro full body protection dah ada cuma tayar je standard boleh layan tak? layan slow speed? Sad

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Thu Jul 09, 2009 11:34 am

    azzo wrote:YUp

    Pastikan motor dan rider dalam keadaan superb

    Pakai full body protection

    Kalau kurang saya rasa tak syok cara leper takut jadi benda lain cheers

    insya Allah semua ader kot..
    cuma tinggal keen protector ajer..
    sabtu ni saya beli kot..

    ader proposel kat mana.. yg ok..
    budget dlm RM 100..

    moto saya pakai tayar standard dulu ok kot..
    baru 1st time nak belajar kan..
    apa pandangan kamu..??

    mira_buruk

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by mira_buruk on Thu Jul 09, 2009 11:42 am

    Boleh bro.... cuma pada yg baru 1st time....
    bawa ikut kemampuan diri.... jalan2 tgk mcm mana laluan Klawang
    kasi dpt feel dulu...
    make sure tekanan angin tayar sesuai....


    jgn gelojoh dan terikut rentak member2 yg dah biasa layan koner...

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Thu Jul 09, 2009 11:46 am

    mira_buruk wrote:Boleh bro.... cuma pada yg baru 1st time....
    bawa ikut kemampuan diri.... jalan2 tgk mcm mana laluan Klawang
    kasi dpt feel dulu...
    make sure tekanan angin tayar sesuai....


    jgn gelojoh dan terikut rentak member2 yg dah biasa layan koner...
    tu lah pasal..
    baru 1st time..
    takut masa kat lokasi nanti jadi penonton ajer.. hehehe
    tak berani nak meleper..
    klu buat pun.. silap2 ...
    moto tegak ajer... badan ajer yg meleper...
    heheeheh Laughing Laughing Laughing

    mira_buruk

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by mira_buruk on Thu Jul 09, 2009 11:55 am

    takde hal bro...janji layan tgk burung sambil menghidup udara segar bau 2t sikit...
    saya pun baru gak layan Klawang n koner2 ni... kan berani sgt
    just ikut2 member... mmg betul jgn gelojoh
    koner dia kenkadang tak dpt dijangka....

    seronak gak kalo sambil2 ...
    nak best kata otai mcm kipas, mcm awin
    kat trek lah 'the best'...leper tahap lempeng dah dia org

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Thu Jul 09, 2009 12:00 pm

    mira_buruk wrote:takde hal bro...janji layan tgk burung sambil menghidup udara segar bau 2t sikit...
    saya pun baru gak layan Klawang n koner2 ni... kan berani sgt
    just ikut2 member... mmg betul jgn gelojoh
    koner dia kenkadang tak dpt dijangka....

    seronak gak kalo sambil2 ...
    nak best kata otai mcm kipas, mcm awin
    kat trek lah 'the best'...leper tahap lempeng dah dia org
    ok...
    jom lah bro...
    klu tak dpt tunjukkan skil..
    dpt jadi penonton pun ok gak...
    cheers cheers cheers

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Thu Jul 09, 2009 1:29 pm

    Boleh pakai irc tapi jangan nak kejar kawan kawan yang pakai tayar cap 'dewa' la

    Slow slow,tengok itik

    Jom Sam Ahad ni,(low profile pulak sam ni)hehehe Cool

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Thu Jul 09, 2009 1:53 pm

    azzo wrote:Boleh pakai irc tapi jangan nak kejar kawan kawan yang pakai tayar cap 'dewa' la

    Slow slow,tengok itik

    Jom Sam Ahad ni,(low profile pulak sam ni)hehehe Cool
    confirm ader sesi belajar ahad ni yer..??
    saya dah confirm esok nak beli knee protectro ni tau...

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Thu Jul 09, 2009 2:00 pm

    InsyaALLAh ada,

    Saya nak curahkan ilmu yang tak seberapa ni kepada kawan kawan

    Biar semua orang pandai

    Boleh bagi saya sedikit pahala untuk bawak ke padang masyar.alhamdullillah,hehehe

    cheers cheers cheers

    mira_buruk

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by mira_buruk on Thu Jul 09, 2009 2:03 pm

    azzo wrote:Boleh pakai irc tapi jangan nak kejar kawan kawan yang pakai tayar cap 'dewa' la
    Slow slow,tengok itik
    Jom Sam Ahad ni,(low profile pulak sam ni)hehehe Cool

    Mana ade bro...mmg betul pun, mano den terer pasal koner2 ni...
    pernah dengar nama den kat mana2 pasal main koner...
    MSS apa tah lagi.... perot sangkut tank ler ZO... tak layak nak main koner2 ni Sad Sad

    Ahad ni tak dpt ler bro... bz sedikit coz masa dah suntuk... lg pun TZR den dah jem panas naik Klawang last week....
    Takpe ler korang g, lagi pun ramai naik minggu ni...RMC ade, geng NSR pun ade...belum yg peminat setia Klawang...

    Perhatian..... Mat SP pun ade... geek jocolor

    aJa

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by aJa on Thu Jul 09, 2009 2:21 pm

    azzo wrote:
    aJa wrote:aku na ekot..
    tp xleh la nak join cecah lutut..
    rabak lutut ni kang..
    knee protector lom ada daaa..
    huhuu..

    Ada full suit tak mau pakai,pakai la,buat apa simpan Evil or Very Mad

    ehh..
    btol jugak kn..
    hahahaa..
    nnti aku g pinjam ngn cekgu la..
    yahoo!!!
    kalu cmni aku pg la mggu nieh..
    heheheheheheheheee.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    cdan

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by cdan on Thu Jul 09, 2009 2:38 pm

    azzo wrote:Boleh pakai irc tapi jangan nak kejar kawan kawan yang pakai tayar cap 'dewa' la

    Slow slow,tengok itik

    Jom Sam Ahad ni,(low profile pulak sam ni)hehehe Cool

    itik tuh ada azzo??? kalau macam tuh lagi semangat la den nak naik huhuh....

    p/s... aku cube sedaya upaya untok mencari brg diperlukan dalam masa terdekat....

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Thu Jul 09, 2009 3:08 pm

    cdan wrote:
    azzo wrote:Boleh pakai irc tapi jangan nak kejar kawan kawan yang pakai tayar cap 'dewa' la

    Slow slow,tengok itik

    Jom Sam Ahad ni,(low profile pulak sam ni)hehehe Cool

    itik tuh ada azzo??? kalau macam tuh lagi semangat la den nak naik huhuh....

    p/s... aku cube sedaya upaya untok mencari brg diperlukan dalam masa terdekat....
    cari..cari..
    abg pun tgh mencari.. gak apa yg tak der lagi ni..
    hehehe..

    mira_buruk

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by mira_buruk on Thu Jul 09, 2009 3:31 pm

    kumpul bro, jgn tak kumpul...
    itu basic kelengkapan kena ade masa beli moto......
    safety 1st.....

    evilme

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by evilme on Thu Jul 09, 2009 4:07 pm

    knee protektor banyak jual kat MBC.. 70 pun ada..

    Sponsored content

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by Sponsored content Today at 7:36 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:36 pm