Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Mini TTs Breakfast di Klawang

    Share

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Thu Jul 09, 2009 4:09 pm

    Lai lai lai,mari belajar meleper Laughing Very Happy

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Thu Jul 09, 2009 4:15 pm

    azzo wrote:Lai lai lai,mari belajar meleper Laughing Very Happy
    panggil... calling... ajak.... semua...
    baru meriah...
    cheers cheers cheers

    cdan

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by cdan on Thu Jul 09, 2009 4:25 pm

    deen325 wrote:
    azzo wrote:Lai lai lai,mari belajar meleper Laughing Very Happy
    panggil... calling... ajak.... semua...
    baru meriah...
    cheers cheers cheers

    nie bukan kire breakfast.... nie dah tahap kenduri di klawang...

    carlnain

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by carlnain on Thu Jul 09, 2009 4:26 pm

    deen325 wrote:
    azzo wrote:Lai lai lai,mari belajar meleper Laughing Very Happy
    panggil... calling... ajak.... semua...
    baru meriah...
    cheers cheers cheers

    aku turun naik keta kot , terlanjor balik dari kpg kat bahau..
    Sad Sad Sad


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    mira_buruk

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by mira_buruk on Thu Jul 09, 2009 4:46 pm

    azzo wrote:Lai lai lai,mari belajar meleper Laughing Very Happy

    cuba tgk avatar dgn sign...
    ini cukup membuktikan ... ini lah dewa pujaan korang utk menunjuk ajar skill meleper tanpa luli

    ayoh sifu Azzo

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Thu Jul 09, 2009 4:48 pm

    cdan wrote:
    deen325 wrote:
    azzo wrote:Lai lai lai,mari belajar meleper Laughing Very Happy
    panggil... calling... ajak.... semua...
    baru meriah...
    cheers cheers cheers

    nie bukan kire breakfast.... nie dah tahap kenduri di klawang...
    HEHEHE...
    cheers cheers cheers
    lepas kenduri..
    kita sama2 baca doa selamat...

    kr150c87

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by kr150c87 on Thu Jul 09, 2009 5:16 pm

    behati2 lah meleper ,nanti mane tau ade lori accident ke,tau minyak+pasir kat jalan,time meleper,

    pandai2 lah yeh...

    moto gua,block dah tiba masa dan riwayat,
    kena baca doa utk block kips nih RIP..sedihnya Sad

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Thu Jul 09, 2009 6:10 pm

    kr150c87 wrote:behati2 lah meleper ,nanti mane tau ade lori accident ke,tau minyak+pasir kat jalan,time meleper,

    pandai2 lah yeh...

    moto gua,block dah tiba masa dan riwayat,
    kena baca doa utk block kips nih RIP..sedihnya Sad
    OK thanks.. bro..
    Laughing Laughing

    cdan

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by cdan on Thu Jul 09, 2009 9:12 pm

    kr150c87 wrote:behati2 lah meleper ,nanti mane tau ade lori accident ke,tau minyak+pasir kat jalan,time meleper,

    pandai2 lah yeh...

    moto gua,block dah tiba masa dan riwayat,
    kena baca doa utk block kips nih RIP..sedihnya Sad

    aik semalam saya jumpe you laju betol... sepanjang jalan bukak pv... huhuhu

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Fri Jul 10, 2009 1:28 pm

    cdan wrote:
    kr150c87 wrote:behati2 lah meleper ,nanti mane tau ade lori accident ke,tau minyak+pasir kat jalan,time meleper,

    pandai2 lah yeh...

    moto gua,block dah tiba masa dan riwayat,
    kena baca doa utk block kips nih RIP..sedihnya Sad

    aik semalam saya jumpe you laju betol... sepanjang jalan bukak pv... huhuhu
    tu lah yg terakhir persembahannya kot..
    Crying or Very sad Crying or Very sad

    Guest
    Guest

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by Guest on Fri Jul 10, 2009 1:47 pm

    deen325 wrote:
    cdan wrote:
    kr150c87 wrote:behati2 lah meleper ,nanti mane tau ade lori accident ke,tau minyak+pasir kat jalan,time meleper,

    pandai2 lah yeh...

    moto gua,block dah tiba masa dan riwayat,
    kena baca doa utk block kips nih RIP..sedihnya Sad

    aik semalam saya jumpe you laju betol... sepanjang jalan bukak pv... huhuhu
    tu lah yg terakhir persembahannya kot..
    Crying or Very sad Crying or Very sad
    takpe2... tak lame lg, sembuh la ia Very Happy

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Fri Jul 10, 2009 7:14 pm

    sinclair wrote:
    deen325 wrote:
    cdan wrote:
    kr150c87 wrote:behati2 lah meleper ,nanti mane tau ade lori accident ke,tau minyak+pasir kat jalan,time meleper,

    pandai2 lah yeh...

    moto gua,block dah tiba masa dan riwayat,
    kena baca doa utk block kips nih RIP..sedihnya Sad

    aik semalam saya jumpe you laju betol... sepanjang jalan bukak pv... huhuhu
    tu lah yg terakhir persembahannya kot..
    Crying or Very sad Crying or Very sad
    takpe2... tak lame lg, sembuh la ia Very Happy
    tul tu..
    silap2 angkat new brand punya..
    hehehehe

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Sat Jul 11, 2009 8:20 pm

    esok akan ada sessi bergambar time pereng.lai lai lai

    aJa

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by aJa on Sat Jul 11, 2009 8:46 pm

    sapa lg nak ekot???
    cpt3 bgtau!!!
    hehee..
    org utara ape brita??
    turun ke tak??
    hehee..

    kr150c87

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by kr150c87 on Sun Jul 12, 2009 2:19 am

    Saya dengan sedihnya memberitahu bahawa moto gua x jadi pegi atas sebab,diperlukan blok baru, Jarum rpm meter patah,footrest 1 side crack,getah carb crack,

    sorry guys,harap dapat bertemu kat track kat ogos nih,mmg sedih Sad Sad Sad saya telah melaburkan byk kat moto nih,
    tetapi meskipun org menghina,hasut moto nih,saya tetap suka moto victor s nih,characteristic yg mmg rare, tetapi jiwa gua masih tetap kat Kips nih walaupun dah try RGV250,dan aprilia 250..byk yg telah harungi,akan dibawa utk dibaiki .ingat Very Happy gembiralah segala ape yg ade, Very Happy

    harap2 besok sape yg pegi,harap balik ngan selamat yah,safety first.!! ingat tau.

    kipas

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by kipas on Mon Jul 13, 2009 10:33 am

    sori sume...sabtu lepas aku nak beli knee protector kedai man rockstarrider dah habis...bini dier kater ari nih baru sampai stock...sabtu nih kot baru aku beli...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Mon Jul 13, 2009 10:41 am

    kipas wrote:sori sume...sabtu lepas aku nak beli knee protector kedai man rockstarrider dah habis...bini dier kater ari nih baru sampai stock...sabtu nih kot baru aku beli...
    saya beli melalui mudah.com
    confirm ari khamis.. cal dia..
    ari jumaat amik.. kat opis dia..
    rm80
    dah di rasmikan pun.. siap dah ader tanda lagi...
    hehehe
    klu tak caya tanya azzo..
    hehehe

    kipas

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by kipas on Mon Jul 13, 2009 10:55 am

    deen325 wrote:
    kipas wrote:sori sume...sabtu lepas aku nak beli knee protector kedai man rockstarrider dah habis...bini dier kater ari nih baru sampai stock...sabtu nih kot baru aku beli...
    saya beli melalui mudah.com
    confirm ari khamis.. cal dia..
    ari jumaat amik.. kat opis dia..
    rm80
    dah di rasmikan pun.. siap dah ader tanda lagi...
    hehehe
    klu tak caya tanya azzo..
    hehehe
    cam ner abg...ader pegi smalam???pe pendapat abg???


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Mon Jul 13, 2009 11:02 am

    kipas wrote:
    deen325 wrote:
    kipas wrote:sori sume...sabtu lepas aku nak beli knee protector kedai man rockstarrider dah habis...bini dier kater ari nih baru sampai stock...sabtu nih kot baru aku beli...
    saya beli melalui mudah.com
    confirm ari khamis.. cal dia..
    ari jumaat amik.. kat opis dia..
    rm80
    dah di rasmikan pun.. siap dah ader tanda lagi...
    hehehe
    klu tak caya tanya azzo..
    hehehe
    cam ner abg...ader pegi smalam???pe pendapat abg???
    tak terkata.. tak dapat nak di gambar kan.,
    nak tau alaminya sendiri...
    hehehe

    kipas

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by kipas on Mon Jul 13, 2009 11:33 am

    deen325 wrote:
    kipas wrote:
    deen325 wrote:
    kipas wrote:sori sume...sabtu lepas aku nak beli knee protector kedai man rockstarrider dah habis...bini dier kater ari nih baru sampai stock...sabtu nih kot baru aku beli...
    saya beli melalui mudah.com
    confirm ari khamis.. cal dia..
    ari jumaat amik.. kat opis dia..
    rm80
    dah di rasmikan pun.. siap dah ader tanda lagi...
    hehehe
    klu tak caya tanya azzo..
    hehehe
    cam ner abg...ader pegi smalam???pe pendapat abg???
    tak terkata.. tak dapat nak di gambar kan.,
    nak tau alaminya sendiri...
    hehehe
    hahaha...saya dah dua kali dah pegi...mmg best...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Mon Jul 13, 2009 11:42 am

    KO pegi tak cecah lutut,abg din skali je pegi dah cecah lutut dah,

    lain perasaan dia Very Happy

    deen325

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by deen325 on Mon Jul 13, 2009 11:44 am

    azzo wrote:KO pegi tak cecah lutut,abg din skali je pegi dah cecah lutut dah,

    lain perasaan dia Very Happy

    jangan lah puji lebih2..
    malu nanti saya..
    saya ni dah tua..karang tergugat lah kippers muda ni...
    Laughing Laughing Laughing

    Azroy

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by Azroy on Mon Jul 13, 2009 11:45 am

    betul..betul..betul.. saye la saksinye.. kite tunggu je gambo dari evel me..

    azzo

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by azzo on Mon Jul 13, 2009 11:51 am

    Takpe bang,orang veteran boleh buat ini kan pulak budak budak,

    Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    evilme

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by evilme on Mon Jul 13, 2009 1:44 pm

    gambar aku tgh process lg... lagi pun skrg ni line tenet aku problem skit.. ni pun pakai dail up je..

    Sponsored content

    Re: Mini TTs Breakfast di Klawang

    Post by Sponsored content Today at 6:44 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:44 pm